Gość: Belcia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:50 Cellulit to przekleństwo większości kobiet niezależnie od wagi ciała.Mam 25 lat, 170 cm wzrostu i ważę 50 kg.Urodziłam jedno dziecko i wtedy się zaczęło(a w ciąży przytyłam 10 kg).Nie mam zacięcia do ćwiczeń, ale tego sposobu spróbuję.Słyszałąm że Cindy(modelka z pieprzykiem na twarzy) stosuje ten sposób.Dziewczyny - DO BOJU!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belci-a Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:07 Do zaparzonych fusów można dodać łyżkę oleju!POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mf69 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: 213.25.30.* 15.01.05, 13:58 ciesze sie , ze mój post jest ciagle aktualny i jestem dumna z tego ze mogłam komuś cos poradzic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 15.01.05, 14:27 Od czasu twojego pierwszego minęło trochę czasu. Czy nadal są postepy? Jak teraz to oceniasz? Ja dopiero zaczęłam i muszę przyznac ze nigdy nie miałam tak gładkiej skóry. Ale chodzi mi o aspekt walki z cellulitem. Jak tera to u ciebie wygląda mf69? Ps. dziekuje że sie z nami podzieliłas tą rewelacja. Ile razy w tygodniu trzeba stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 15.01.05, 14:32 ja tez sie pilinguje od jakiegos czasu, ale malo regularnie;)) efekty sa na pewno, przeszkadza tylko zapach.... pewnie to zalezy od skory, ale nawet dwa- trzy dni po pilingu przy normalnym prysznicowaniu sie i smarowaniu roznymi mazidlami zapach sie utrzymuje... i nie jest to taki zapach parzonej kawki, ale srednio przyjemny... ale co tam, warto!:)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmiala Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:51 spróbuj dodać do tej papki aromat - taki jak do ciast (wanilia, pomarańcza) nie zabije zupełnie zapachu ale może trochę będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniecha Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:59 Czy trzeba zapazac nowa kawe czy wystarczy ze przez caly dzien bede zbierala te fusy z wypitych kaw? Czy to bedzie roznica? Prosze odpowiedzcie ale tak serio. ;o) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:55 Możesz zbierać fusy cały dzień. W niczym to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś