zuzazuzka 20.11.04, 19:24 Jak to działa, cos ajk tonik do twarzy tylko, że do włosów? Zmniejszy przetłuszczanie sie włosów? Czy wogóle istnieje cos co zmniejsza przetłuszczanie się włosów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Seboradin lotion - Jak działa?? IP: *.chello.pl 20.11.04, 20:03 oczywiście. Zmaniejsza przetłuszczanie szampon na tłuste włosy firmy Ducray (apteka) i freederm z czerwonymi napisami. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Seboradin lotion - Jak działa?? 20.11.04, 20:32 Akurat ja po nim dostalam lupiezu. Poza tym smierdzi niemilosiernie, po wysuszeniu wlosow troche ten zapach sie zmniejsza ale wciaz go czuc. Mi nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Seboradin lotion - Jak działa?? 27.11.04, 13:16 a moze znacie jakis inny sposob na przetluszczajace sie wlosy?? bo ja to powinnam je myc praktycznie co 12 godzin:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Seboradin lotion - Jak działa?? 27.11.04, 14:12 jest taki szampon ducray na przetłuszczone włosy, kosztuje ok 35 zł jest w aptekach. Niezły jest też Freederm na tłusty łupież. Nienajgorszy Neril szampon, nie przetłuszcza włosów. Nie przetłuszcza też szampon Klorane. Odpowiedz Link Zgłoś