Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 19:22
Czy ktoś może polecić dobry salon i dobrego fryzjera na Warszawskim Ursynowie
lub w okolicy. Głównie zależy mi na koloryzacji i pielęgnacji włosów - mam
bardzo zniszczone i chciałabym wyprowadzić je na prostą.

Pozdrawiam
Lisa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ami Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 19:26
      KEN 15 (okolice Tesco), salon się nazywa Trend. Pani Renata albo pani Kamila.
      Ceny tylko dość wysokie. Strzyżenie 59-65 zł.
    • Gość: lisa Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 19:28
      Aha, myślę o koloryzacji pielęgnacyjnej typu Colorance Goldwella. A może ktoś
      zna odpowiedniki tego preparatu innych producentów ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
      Pozdrawiam - Lisa
      • Gość: mala mi Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.chello.pl 24.11.04, 19:33
        POLECAM ci gorąco pania Kasie z PasaZu Ursynowskiego - Salon CALYPSO tel.644-49-
        83 pracuje na kosmetykach Welli, ja robiłam u niej koloryzacje dla
        zniszczonych zabiegami chemicznymi włosów...mam sliczny kolorek i zdrowe włosy
        a Pani Kasia to młoda fryzjerka z powołaniem....ma reke do strzyżenia i zawsze
        doradzi jesli chodzi o kolor
    • Gość: acze Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:34
      a ja uwazam iz na zniszczone wlosy najlepsza bedzie koloryzacja i regeneracja
      firmy Joico, salon ktory pracuje na tych kosmetykach znajduje sie w galerii
      Ursynow - ale numeru nie znam.fryzjerzy sa bardzo kreatywni.
      • Gość: kasia Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.ohp.pl / 212.160.154.* 25.11.04, 09:49
        Gorąco polecam salon Pani Kamili w Galerii Ursynów. Potrafi idealnie dobrać
        kolor włosów, świetnie obcina, słuzy fachową pomocą. Salon nazywa sie L'atelier
        de Camille i mieści się na I piętrze.
        • Gość: lisa Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.crowley.pl 25.11.04, 11:35
          Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Czy to właśnie salon L'atelier
          de Camille pracuje na kosmetykach Joico. Czy firma Joico ma kosmetyki do
          koloryzacji, które jednocześnie pielęgnują włosy. Kiedyś słyszałam o tym
          producencie dobre opinie, ale nie mogłam znaleźć salonu, który stosuje ich
          kosmetyki.

Pozdrawiam
          Lisa
          • Gość: lisa Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 19:40
            Może ktoś słyszał coś jeszcze o tym salonie ?
            Czy kosmetyki koloryzujące Joico są lepsze od Coloranca Goldwella ?

Pozdrawiam
            Lisa
            • Gość: acze Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:44
              joico a goldwell?to niebo i ziemia.farby Joico sa doskonale, wlosy blyszcza i
              sa zdrowe.przy kazdej farbie jest robiony zabieg regeneracji.jesli chcesz
              poczytac o ich pilegnacji to wejdz na www.sklep.joico.pl.ja jestem fanka tej
              firmy. a jesli chodzi o inne salony to firmowy jest na walicow 19, niestety
              numeru tel nie znam.
        • Gość: Ami Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 21:27
          A jakie ceny u pani Kamili w GU?
          • Gość: magda Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.chello.pl 26.11.04, 12:10
            up!!!
            • ami670 Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów 30.11.04, 09:19
              up :) Te ceny mnie interesują. :)
            • Gość: ola Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl 30.11.04, 12:10
              up
    • Gość: ola Re: dobry fryzjer - Warszawa - Ursynów IP: *.aster.pl 30.11.04, 12:10
      podciagam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka