Dodaj do ulubionych

HEST - nie sądzicie, że to lekka przesada ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:07
Rok temu robilam balejage w Hest.Zaplacilam ok. 160 zl.
Dzisiaj chcialam sie zapisac na poniedzialek i dowiedzialam sie, ze balejage
na dlugie wlosy kosztuje 230 zl !
Weszlam na ich strone i rzeczywiscie, zgadza sie
Chyba powariowali !
Moze ktos by mi polecil dobrego fryzjera, salon, gdzie pracuja na farbach
firmy Goldwell ? Prosze o info !

www.hest.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: afik Re: HEST - nie sądzicie, że to lekka przesada ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:35
      zaden dobry fryzjer nie bedzie pracowal na goldwell - masz chyba na mysli TANI
      FRYZJER!te farby to jedne z gorszych jakie moga byc...
    • Gość: Aga Re: HEST - nie sądzicie, że to lekka przesada ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:44
      ja slyszalam od trzech stylistow z W-wy, ze najlepsza jest farba goldwell !
      nie rozumiem
      Wg Ciebie jaka jest najlpesza ?
      • Gość: afik Re: HEST - nie sądzicie, że to lekka przesada ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 21:04
        joico,loreal professionel,paul mitchell(ale tej nie ma na polskim rynku).a tak
        miedzy nami to co ma ci powiedziec fryzjer skoro na tym produkcie pracuje?( a
        pracuje na nim ze wzgledu na cene)zapytaj o sklad tego goldwella - pewnie nawet
        nie beda wiedzieli.tacy oni sa wszyscy wyedukowani.serdecznie pozdrawiam
        • Gość: aga Re: HEST - do autorki wątku Agi IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:44
          salon "gold way" Jana Pawła II 46/48 paw. V (po stronie KFC)pracują na
          goldwellu, na włosy do ramion zapłaciłam tydzień temu 130pln
          A farby L`oreala wogóle u mnie się nie trzymają i kolor wychodzi strasznie
          kiepski:(
          • Gość: aga Re: HEST - do autorki wątku Agi IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:45
            jeszcze telefon 635-07-33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka