Dodaj do ulubionych

effect-waliców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:23
kolezanka polecila mi salon effect na walicow w warszawie - czytalam
przerozne opinie na ich temat na forum.jednak ze wzgledu na firme wybralabym
sie tam.teraz znalazlam promocje na ich stronie.czy ktos ostatnio byl i jakie
opinie.dziewczyny piszcie-na pewno wiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wman Re: effect-waliców IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.11.04, 23:15
      maja str internetowa? mozesz podac jej adrewes? dzioeki
      • Gość: magdas Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:24
        strony chyba nie mają.ale ja potrzebuje nie obrazkow tylko najnowszych
        opinii.wiem, ze byl tam fryzjer pawel, ale juz nie pracuje.podobno byl super,
        jednak zmienil firme,i pracuje na syfie-wella czy cos tam. i moje kolezanki
        mowia ze to juz nie to samo!wiec piszcie do kogo tam teraz pojsc!proszeeeee....
        • ruda_80 do Magdas 30.11.04, 10:13
          Najpierw piszesz, że znalazłaś promocję na ich stronie a potem, że strony chyba
          nie mają. Więc się zdecyduj mają czy nie mają????
          • Gość: kosmisia Re: do Magdas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:01
            myślę, że chodzi o stronę joico - taj jest adres do effect'u i info, że to
            salon firmowy joico
        • eclat Re: effect-waliców 02.12.04, 10:08
          > jednak zmienil firme,i pracuje na syfie-wella czy cos tam.

wella to syf???A od kiedy to???Nie twierdzę,że joico jest kiepskie,ale nie
          nazwałabym welli syfem,sorry,ale to juz przegięcie...Zwłaszcza w kwestii
          profesjonalnych produktów Welli.
    • Gość: kania Re: effect-waliców IP: *.238.74.162.adsl.inetia.pl 27.11.04, 10:27
      podbijam watek.mam do nich kupon z 20% znizka wiec mnie tez interesuja
      ceny.dobry fryzjer dla mnie to ten ktory jak chcesz sie oszpecic powie ze ci
      tego nie zrobi wiec czy ktos taki tam pracuje?
      tu na forum jest jakas laska ich wychwala ale mi sie wydaje ze ona jakby tam
      moze pracuje?i klientele nabija...hmmm.Oni uzywaja kosmetykow joico i jakas tu
      tez je tak chwali jak niektorzy akwizytorzy.ja chyba zobie tak ze pojde powiem
      ze przyszlam ocenic czy podoba mi sie jak pracuje i czy chce skorzystac z ich
      uslug.kiedys tak zrobilam i dzieki Bogu-uratowalam glowe wrrrrrrrrr
      • Gość: magdas Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:55
        bylam dzisiaj w effecie, zaryzykowalam, i powiem szczerze ze jestem
        zauroczona...na razie ciecie - super!(kolor drogi wiec wolalam nie
        ryzykowac).dostalam mase probek,wypilam winko(tak tak)i przemily
        klimacik.mozesz smialo korzystac z kuponu- a jesli nie chcesz to chetnie go od
        ciebie przejme...odezwij sie.
        • kat_ja1 Re: effect-waliców 30.11.04, 12:15
          A u kogo byłaś?? Ja chodziłam tam 4 lata, bardzo, bardzo chwaliłam. Paweł był
          rzeczywiście super, jeżeli chodzi o rękę, gorzej jeżeli chodzi o czas
          poświęcony "zwykłej" klienteli.

pozdrawiam
          • Gość: magdas Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:21
            byłam u chłopaka, taki niski, ciemny daniel.bardzo spokojny, wszystko robił
            sam - żadnych pomocy, bradzo mi to odpowiadało. naprawde bradzo fajnie. no i
            jeśli chodzi o strzyżenie to sam zaproponował co i jak. i efekt
            super.pozdrawiam.
            • Gość: kornelia Re: effect-waliców IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 30.11.04, 15:34
              a czy któras z was robiła tam sobie regenerację włosów? Też dostałam kupon
              rabatowy i tak się zastanawiam czy się nie wybrac....
              • ruda_80 Re: effect-waliców 30.11.04, 15:35
                a gdzie dostaje się te kupony rabatowe??
                • Gość: Kornelia Re: effect-waliców IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 30.11.04, 16:00
                  wypełniłam na stronie internetowej www.joico.pl ankiete - zalezało mi na
                  dostaniu od nich próbki rekonstruktora. Przysłali mi próbkę razem z kuponem.
                  Rekonstruktor niestety nie spełnił moich oczekiwań - przeciętna odżywka za
                  ponadprzeciętną kasę. Ale kiedyś czytałam bodajze w Avanti ranking zabiegów
                  regenerujących włosy i zabieg joico w salonie na Waliców miał chyba najbardziej
                  entuzjastyczne opinie. Ciekawa jestem czy któras z forumowiczek sobie coś
                  takiego robiła?
                  • Gość: dukat Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:13
                    robilam regeneracje joico wiele razy - bardzo dobry zabieg.
                    • ruda_80 do Dukat 02.12.04, 10:22
                      Ile kosztuje regeneracja
                      • Gość: dukat Re: do Dukat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:50
                        ja płacę 80 zł za długie włosy, przy farbowaniu jest bezpłatnie
                • ami670 Re: effect-waliców 30.11.04, 16:05
                  Właśnie, gdzie kupony rabatowe? I ile kosztuje strzyżenie? A balejaż?
                  • Gość: ma Re: effect-waliców IP: *.aster.pl 30.11.04, 17:16
                    mam wrażenie ,że znowu ktoś chce zarekomendować ten salon.
                    taka np.magdas pisze,że kolezanka jej poleciła effect- to dlaczego nie polecila
                    jej fryzjera?!

czytala na ich stronie ,ale strony nie mają.

to ja się pytam o co właściwie chodzi?!,czy to nie jest tak,że wraz z odejściem
                    Pawla odeszly klientki i tertaz trzeba poszukać jakoś nowych.
                    • kat_ja1 Re: effect-waliców 30.11.04, 17:39
                      Nie wiem czy wraz z Pawłem odeszły klientki, bo ja odeszłam z salonu właśnie
                      dzięki a właściwie przez Pawła. Opisywałam zresztą kiedyś tę
                      historię..Chodziłam tam 4 lata i byłam bardzo zadowolona...Do czasu..a teraz
                      znów szukam bo jakoś znaleźć nie mogę tego naj, naj...
                    • Gość: magdas Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:19
                      ale o co ci wlasciwie chodzi?przeciez nikt cie nie zmusza zeby isc tam,ani
                      gdziekolwiek z innych polecanych miejsc na forum?tu chodzi o wymiane opinii,
                      zeby sobie nawzajem pomoc.mnie sie podoba to miejsce, i z przyjemnoscia
                      wyprobuje inne miejsca polecane na tym forum.bardzo emocjonalnie podeszlas do
                      tego tematu...
                  • kat_ja1 Re: effect-waliców 30.11.04, 17:17
                    U Daniela byłam parę razy, rzeczywiście niezły. Dziś trochę żałuję że zmieniłam
                    go na Pawła bo uniknęłabym tej całej szopki. Strzyżenie kosztowało 76zł, to
                    znaczy nie wiem jak jest dziś, ja byłam tam ostatnio w styczniu. Farba 140.
                    • Gość: monias1 Re: effect-waliców IP: 217.97.133.* 02.12.04, 10:04
                      A ja jutro ide wlasnie do Daniela na farbe lub balayage!!!
                      W poniedzialek zdam relacje
                      Pozdrawiam
                      Monika
                      • Gość: ada Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:08
                        jak bylo?byłaś?????
                        • Gość: monias1 Re: effect-waliców IP: 217.97.133.* 07.12.04, 11:40
                          Bylam.Robilam kolor.Zaplacilam 215 zeta i jestem b.zadowolona. Fryzjer
                          (p.Daniel) doskonale dobral kolor i super podcial mi wlosy. Nie siedzialam jak
                          u innych fryzjerow po 3h tylko polowe krocej. Dostalam gratis 100 ml szamponu z
                          najnowszej serii z jedwabiem.Juz wyprobowalam i jest rewelacyjny!! Wella i
                          L'oreal nie umywaja sie. Po tej wizycie (pierwszej) zostane stala klientka
                          Joico.Atmosfera super,farby rewelacyjne, zadnych niemilych niespodzianek.
                          Profesjonalna obsluga. Fakt ze tanio nie jest ale warto.
                          • Gość: ada Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:53
                            to ja też ide, zainwestuje w swoje włosy, akurat w piatek mam urodziny!!!!
                            dzieki za info, pozdrawiam serdecznie!!!!!
                            • Gość: ewa Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:07
                              Dziewczyny, a jakie są ceny np. za strzyżenie ,modelowanie, i czy długie terminy
                              • Gość: ada Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:20
                                ja zadzwoniłam dzisiaj i umówiłam się na poniedziałek, ale na piatek i sobotę
                                tez były miejsca, więc to chyba nie jest salon z serii "czekamy dwa tygodnie
                                żeby fryzjer gwiazda łaskawei mnie przyjął".babka która odebrała telefon
                                powiedziała nawet, że nie ma problemu żeby daniel został dłużej.powołałam sie
                                na sklep internetowy więc w ramach farby dostane wybrany kosmetyk gratis.
                                strzyżenie kosztuje ok 80 zł, farba na moje krótkie ma kosztować 180 zł.pa
                                • ami670 Re: effect-waliców 07.12.04, 15:33
                                  Daj znać jak było. Ja jestem umówiona dopiero na 22-ego. Sama tak chciałam-
                                  akurat na Święta będę miała ładne włosy. Umówiono mnie do p. Wioli.
                                • kosmisia Re: effect-waliców 16.01.05, 19:51
                                  moge odstapic kupon rabatowy 20% do effect na walicow
      • Gość: kosmisia Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:04
        > tu na forum jest jakas laska ich wychwala ale mi sie wydaje ze ona jakby tam
        > moze pracuje?i klientele nabija...hmmm.Oni uzywaja kosmetykow joico i jakas
        tu
        > tez je tak chwali jak niektorzy akwizytorzy.

o matko, ja przed chwilą założyłam wątek o Wibo, też mogę być uznana za
        akwitytora Wibo, albo osobę pracującą w tej firmie

chyba niekoniecznie tak musi być, czasem człowiek napotka coć fajnego i
        wartościowego i chce się tym podzielić z innymi - i tyle
    • Gość: doris Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:29
      bylam dzisiaj,zrobilam balejaz, mam piekny pszeniczny blond ktorego nie udalo
      sie dotad uzyskac ani jednemu fryzjerowi w warsaw - na czele z pania jaga
      hupalo.strzyzenie bez zastrzezen - tak jak chcialam - idealnie proste wlosy z
      fajna grzywka.prezent niespodzianka.co tu duzo gadac - pieniadze (niemale!!)
      wydane z przyjemnoscia i pelna satysfakcja.i o to chodzi!dzieki dziewczyny za
      namiary - sama bym tam nie trafila bo z ulicy salon wyglada kiepsko.polecam.
      • Gość: daga23 Re: effect-waliców IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 23:08
        bylam klijentka tego salonu przez pare lat-chodzilam do Doroty-jest swietna
        (otworzyla teraz wlasny salon-prestige na ulicy Francuskiej-przy rondzie
        Waszyngtona-pracuje u niej teraz pare osob z effectu min Agnieszka i
        Leszek.Dorota niestety jest teraz na macierzynskim-bardzo zaluje:(
        a jezeli chodzi o moja opinnie na temat effectu to owszem salon jest
        przytulny,atmosfea fajna,pracuja na dobrych kosmetykach,ale radze zajrzec do
        Prestige-pracuja na kosmetykach KEUNE,ceny maja przystepne i powinnyscie wyjsc
        zadowolone;)wybor jednak pozostawiam wam.pozdrawiam
        • Gość: monias1 Re: effect-waliców IP: 217.97.133.* 06.01.05, 08:53
          a masz moze telefon do tego salonu??
          • Gość: ags Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:01
            Prestige 617-31-56
        • polusiewka Re: effect-waliców 06.01.05, 09:45
          Ja byłam w Prestigu parę miesięcy temu, właśnie u pani Doroty, ale się nie
          zachwycam, ceny owszem przystępne, fajna atmosfera, ale jak już pisałam nie
          byłam szczególnie zadowolona z fryzury, która była pomysłem pani Doroty
          • Gość: ags Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:37
            Słyszałam podobne opinie do Twoich, ale idz do p. Leszka. Bedziesz zadowolona.
    • Gość: kosmisia Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:00
      no dobra dziewczyny, a jaka cena za zwykłe strzyżenie
      bo ja na przykład nie farbuję włosów - mam naturalny super kolor (fryzjer
      zwykle pyta jaką farbą farbuję, albo: o widzę, że włoski świeżokoloryzowane :-)
      jestem z tego koloru bardzo dumna, ale do rzeczy

jak jest cena strzyżenia z myciem na waliców i w prestige?
      • Gość: ags Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:39
        prestige: krótkie 55, 65 srednie, długie 75,
        waliców wieksze o ok. 20 na kazdej długosci
        • Gość: kosmisia Re: effect-waliców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:44
          dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka