Dodaj do ulubionych

sesja zdjęciowa

IP: *.chello.pl 21.12.04, 00:08
Obserwuj wątek
    • Gość: małgośka Re: sesja zdjęciowa--->Ciąg dalszy IP: *.chello.pl 21.12.04, 00:22
      Byłam 2 tygodnie temu na sesji zdjęciowej. Poszłam tamŕ( nie do końca pewna czy
      zakończy się to dobrym efektem)
      Ale efekt okazał się zdumiewający !!!
      Musze podzielić się tym Fotografem, raczej czarodziejem !
      To linki-
      onephoto.net/info.php3?id=100588
      www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=523140
      www.plfoto.com/zdjecie.php?author=59995&poprz_aut=523140#Z
      Same zobaczcie-a przekonacie się co miałam na myśli
      Dodać jeszcze trzeba ze nawet studentkę stać na takiego Czarodzieja
      Pozdrawiam!! I czekam na Komentarze :)
      • Gość: Kinga K. Re: sesja zdjęciowa--->Ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:24
        Pięknie wyglądasz :-))))
      • Gość: Małgośka Re: sesja zdjęciowa--->Ciąg dalszy IP: *.chello.pl 21.12.04, 00:33
        A to linka do jeszcze jednego
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=523955
      • Gość: FragolA Re: sesja zdjęciowa--->Ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 08:45
        Fotki są rewelacyjne... nieźle obrobione w fotoshopie, ale efekt jest
        zdumiewający:)
        I ja też chce!!!:D
      • aniaa_23 Re: sesja zdjęciowa--->Ciąg dalszy 21.12.04, 10:40
        Ślicznie wyglądasz i zdjecia tez ładne :))
      • Gość: mag sweet... IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.04, 11:40
        ale cudo! ja też chceeee ;(( tak to jest jak sie mieszka w Zielonej Dziurze..:/
        A kto Cie malowal?????? Jesli sama sobie robilas makijaz, gratuluję
        profesjonalizmu
    • kampysia Re: sesja zdjęciowa 21.12.04, 00:39
      Przesliczne zdjecia! Masz na nich boska skore!
      Gdzie robilas te zdjecia i ile kosztuja?
    • paputerek Re: sesja zdjęciowa 21.12.04, 07:37
      podaj pilnie namiary na tego pana, zdjęcia sa śliczne:)
      • Gość: Małgośka Namiar na Fotografa!!! IP: *.chello.pl 21.12.04, 11:06
        Już daje, już daje. Nie pytałam go o zdanie -wiec nie podam numeru telefonu,
        na poczatek daje meila----> bsyta@zw.com.pl
        Obiecuje ze za kilka dni pojawi sie tel kom!!!
        A ceny,ustala on sam, trzeba poprostu wysłac jakies swoje zdjecie na meila a on
        odpowie. Zdjecia robi w studiu koło Arkadii :)
        Pozdrawiam

Małgośka

• kampysia Re: Namiar na Fotografa!!! 21.12.04, 11:09
          A ile ty zaplacilas? Za ile zdjec?
          • Gość: reggie Re: Namiar na Fotografa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:16
            wsyłałam maila,zobaczymy co odpisze:)
            Zdjęcia super! pozdrawiam
            • Gość: Małgośka piszcie do niego - i tyle IP: *.chello.pl 21.12.04, 22:10
              Ja mialam zrobione 100 zdjec, z czego wybralismy 60

Pozdrawiam
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: sesja zdjęciowa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 22:39
      Miałam zdjęcia na tym portalu, ale w dziale akty. ;) Fotograf robi zdjęcia za
      darmo, to jego hobby. Usunął jednak z tego serwisu swoje fotki, bo podobno
      serwis jest kiepski, w sensie zdjęcia są słabe i słabi fotografowie (tzn.
      zdjęcia ładne, ale podobno mają niską wartość artystyczną i techniczną, no ale
      to mogą ocenić specjaliści, ja się nie znam). Jeśli ktoś chciałby mieć jakieś
      zdjęcia, to warto poszukać jakiegoś fotografa na czatach, często są
      początkujący lub chcą zaistnieć, potrzebne sa im więc zdjęcia i modele -
      dlatego nie biorą kasy: ty masz frajdę, on ma nowe materiały.
      • Gość: mf69 Re: sesja zdjęciowa IP: 213.25.30.* 21.12.04, 22:54
        gdzie poszukac fotografa tez bym chciała takie zdjęcia GORZÓW WLKP?????
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: sesja zdjęciowa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 23:04
          No to możesz zobaczyć na tym sewicie, który podała autorka, jacy tam są
          fotografowie z Twojego miasta i zapytać ich po prostu, czy by chcieli cię za
          modelkę i na jakich zasadach. Albo na czacie. Wiem, że to się wydaje głupie,
          ale ja tak poznałam tego mojego. :) I wielu innych, chociaż oczywiście możesz
          się spodzieać, że wiele propozycji jest wiadomo jakich, no i że niektórzy
          ściemniają. Ja miałam szczęście, ten mój okazał się fajnym, poważnym facetem,
          małe studio ma urządzone w domu, poznałam jego żonę, miałam zrobiony
          profesjonalny makijaż - wizażysta potrzebował zdjęc swoich prac makijażowych,
          więc można powiedzieć, że byłam modelką do zdjęc, jak też modelka do makijażu.
    • kragmel głupie pytanie, proszę nie bić 21.12.04, 22:56
      po co wam takie zdjęcia?
      ja się poważnie pytam i bez żadnych śmichówchichów i ironii.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: głupie pytanie, proszę nie bić IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 23:09
        Nie chiałaś się nigdy poczuć, jak dziewczyna z okładki? To chyba po to, takie
        zdjęcia pokazują nam, że możemy być piękne, odpowiedni fotograf potrafi
        uchwycić nasze piękno i sprawić, że zobaczymy siebie naprawdę wyjątkową.
        Przecież te gwiazdy i gwiazdeczki są normalnymi kobietami ze zmarszczkami,
        pryszczami i cieniami pod oczami, a na okładach wyglądają jak boginie. Dzięki
        takim zdjęciom same możemy się tak poczuć. :)
        • kragmel Re: głupie pytanie, proszę nie bić 21.12.04, 23:11
          very dzięki, Aśku :)
          nie, ja nie mam takich ciągot. ja się dobrze ze sobą czuję. no i photoshopa
          znam na tyle, co by wiedzieć, że cera z okładki nie istnieje w przyrodzie hehe.
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: głupie pytanie, proszę nie bić IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 23:19
            Ano widzisz, ja tez to wiem, każda kobieta to wie, nawet facetów sie już
            uświadamia, ale jednak... jednak i tak cały czas my kobietki chciałybysmy tak
            wyglądać, a faceci marza o takich laskach, które mają taką twarz, że jakby nie
            2 dziurki w nosie, to nawet by nie było widać, że na tej twarzy w ogóle nos
            jest, taka równomierna i idealna. :P (słyszałam o przypadku, kiedy jakiś
            komputerowiec czy fotograf tak pracował nad zdjęciem jakiejś laski, że...
            wyczyścił ją z pępka) Ja np. chciałam się tak poczuć, jak taka zajebista laska,
            ot tak prymitywnie i płytko - żeby facetom aż się chciało na mój widok. :P
            Chciałam polubic siebie, zobaczyć z perspektywy innych, poczuć się super
            seksownie, a nawet więcej niom i sobie machnęłam akty. I wiesz co? Były tak
            subtelne, tak wyjątkowo artystyczne, że nie było w nich erotyzmu, po prostu
            super aseksualna wyszłam. :P Naewet mój facet stwierdził: eeee myślałam, że
            jakieś takie bardziej seksowne będą... :P:P:P Tak czy siak, zwróć uwagę na
            zdjęcia autorki - jak subtelnie fotograf uwiecznił kobiecość. W codzienności
            nawet ładna twarz rpzeciętnieje, a na takich zdjęciach - ożywa.
            • kragmel hmm ja mam skrzywienie 21.12.04, 23:22
              i na tych zdjęciach widzę 1. mega retusz 2. ładną dziewczynę.
              wychodzi na to, że bliskie kontakty z informerami humanistkę paczą.
              • Gość: asiek_asiekowaty Re: hmm ja mam skrzywienie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 23:27
                Jeśli chodzi o retusz, to wiesz - przy idealnej cerze, do tego ładnie
                oświetlonej, rysy twarzy są wyraźne, cały obraz jest bardziej czysty, może tez
                dlatego ludzie ładniej wychodza na zdjęciach czarno białych. Generalnie mysle,
                że takie zdjątka służą zaspokojneiu naszej człowieczej i kobiecej próżności. I
                nawet jesli po retuszu - jak miło wpatrywać się w taki obrazek i zachwycać
                swoją urodą - uchwyconą w idealnym momencie, a nie rano z workami pod oczami i
                rozczochranymi włosami. :P
                • kampysia Re: hmm ja mam skrzywienie 21.12.04, 23:43
                  Tak to wszystko slicznie, Asiu, ujelas - nic dodac nic ujac :)))))
      • Gość: aniaa_23 Re: głupie pytanie, proszę nie bić IP: 217.153.187.* 22.12.04, 13:28
        Dla dobrego samopoczucia :)))
        Na dowód, że można wyglądac (jak juz to zostało wspomniane) jak panna z
        okładki. Niby wiadomo, że na zdjeciach sa po "kuracji upiększającej"
        pfotoszopowo-makijażowo-oświetleniowej, ale to bardzo poprawia humor, zwłaszcza
        jak:
        -twój nos jest odmrozony po dł.spacerze
        -nastapił wysyp paskudztw na buźce
        -po prostu masz zły dzień
        Wtedy zamiast do lusterka ("jaka ja brzydka jestem")
        zerkasz na swoje sliczne (moze leciutko podrasowane zdj) i mówisz sobie: no
        fajna jestem :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka