Dodaj do ulubionych

Coś zamiast glyco

IP: *.res.pl 21.12.04, 08:40
no właśnie... Konczę opakowanie, po dwóch miesiącach skórę mam jaśniejszą i
ładniejszą ale zaskórników na nosie się nie pozbyłam, a bardzo bym chciała.
Kupiłam wczoraj effeclar (żel + kram), ale wątpie czy to pomoże. Używam
jeszcze glinki. est jeszcze coś mocniejszego od glyco?
Obserwuj wątek
    • kampysia Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 10:32
      Mocniejsze sa dermatologiczne peelingi kwasem glikolowym. Zaden preparat do
      uzytku domowego nie usunie ci wagrow. Krem Glyco A ma stezenie 12%, natomiast w
      gabinetach stosuje sie peelingi kwasem nawet i 70%. Sama robilam - przez rok
      potem praktycznie nie nakladalam podkladu, taka mialam boska cere!
      • aniaa_23 Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 10:41
        Kampysiu, może mi polecisz cos na polepszenie cery (te przebarwienia, lekkie
        ale mnie denerwują).
        • kampysia Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 11:04
          Aniu, mam to samo i tez nic wlasciwie nie moglam znalezc. Dotychczas troche
          pomagal mi propolis w sprayu - podsusza skore, przez co sie zluszcza
          (miejscowo) i przebarwienia szybciej znikaja - jest fantastyczny na leczenie
          malych strupkow np. po wyciskaniu pryszcza (strupek odpada w dzien, dwa).
          Poniewaz dopiero od niedawna jestem na tym forum, nie znalam tak dobrze fajnych
          polskich wynalazkow kosmetycznych, duzo sie tu dowiedzialam i w najblizszych
          dniach (jutro jade do Polski) kupie sobie Cepan! Wyczytalam tu, ze jest
          znakomity na przebarwienia.
          • Gość: go Re: Coś zamiast glyco IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 23.12.04, 11:40
            kampysia, czy ten Cepan to produkt apteczny? i z jakiej firmy?
    • aniaa_23 Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 10:33
      Kasiu możesz podać jaka jest dokladna nazwa tego kremu (i firma). Czy masz
      rozjasniona cała skóre równomiernie, czy po prostu chciałas zlikwidowac
      przebarwienia??
      • Gość: justy Re: Coś zamiast glyco IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 21.12.04, 10:55
        Glyco-A
        www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25381&session=89def348e7ebd704
        • aniaa_23 Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 11:17
          dzięki justy; spory wybór preparatów, podejrzewam, że ten jest najsilniejszy
          więc pewnie niedlugo nabędę i przetestuję. Mela D, który mam teraz nie działa
          zbyt spektakularnie.
        • cassis Re: Coś zamiast glyco 21.12.04, 16:02
          I jeszcze tu:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=fa096747a786283fc1b3c76f7126b2f0&cmd=details&itemid=4204

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka