Dodaj do ulubionych

Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych

IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 27.12.04, 09:59
Czeeść
Jak w temacie ... czyli odkrycia kosmetyczne ze sklepów typu Biedronka Lidl itp.
Moje to żele pod prysznic
1. w Biedronce "Elea" różany i sensitive ... zwłaszcza ten ostatni świetnie nawilża skórę,
2.Żel pod prysznic z "Lidl-a" niestety nazwy nie pamiętam ale mam tu na myśli warianty zapachowe .... jabłko, brzoskwinia, malina..
Moim zdaniem bardzo dobre produkty za dosłownie grosze 1.69 - 1.80 ....
A jak u was dziewczyny z odkryciami w takich sklepach ??
Obserwuj wątek
    • eclat Re: Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych 27.12.04, 10:02
      oj mi ten żel z Lidla zapachowy wyjątkowo nie przypasował..;( Ma konsystencje
      kisielu,praktycznie nie sposób go uzywac,jest napakowany chemią i taki
      dziwny.Ja używam go do rąk,a i tak spada z dłoni do umywalki..Bleee..
      Ale zamysł dobry.;)
      Pozdrav.
      • Gość: Misia Re: Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych IP: *.238.124.75.adsl.inetia.pl 27.12.04, 10:04
        Lidl:
        balsam do mycia i do wlosów - mleko + proteiny - pomarańczowo- biała butla
        świetny
    • Gość: Magda Re: Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:03
      Ja bardzo sobie chwale zmywacz do paznokci z Leader Price.A tak w ogóle,
      robicie zakupy w Leader Price?
      • kragmel dyskonty 27.12.04, 10:07
        w Leader Price kupujemy mydło do kuchni, folię spożywczą, papier śniadaniowy,
        papier do pieczenia.
        w Lidlu niemieckie czekoladki, kwaśne żelki, papier kolorowy, płatki
        śniadaniowe w kartonowym pudle.
        Biedronki nie ma w okolicy.
    • kragmel mydło 27.12.04, 10:05
      kuchenne z LeaderPrice. ma zapach konwaliowy zabijający wszelkie inne zapachy
      (czyli np. cebulę i czosnek na dłoniach).
      • Gość: julita30 Re: mydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:10
        W Leader Price kupuje ręczniki papierowe, parier toaletowy,odswiezacz
        powietrza,płyn do płukania tkanin czasami.Z kosmetyków,szamponów,odzywek do
        wlosów nic.Jedynie chemia ,pojedyncze sztuki i kilka produktów spozywczych.
    • slotna Re: Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych 27.12.04, 12:19
      Firma Cien z Lidla. Mialam m.in. krem do rak w rozowym opakowaniu i kilka
      innych rzeczy (w zeszlym roku, juz nie pamietam dokladnie). Wszystko mi
      pasowalo. Nie pamietam czy zel pod prysznic i do wlosow (miod i mleko), o
      ktorym ktos pisal, tez jest tej firmy, ale polecam;) Z Liderszajsa fajny jest
      zel grapefruitowy, fajnie pachnie i nie uczula mnie (a takie np Dove uczulaja
      strasznie;( )
      • Gość: fe Re: Odkrycia kosmetyczne z dyskontów spożywczych IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:52
        kupilam zel pod prysznic Aile w Kauflandzie, na wiosne owocowy, na zime z
        migdalow.Kosztuje niewiele ponad zlotowke, 300ml, dosc ladny zapach i dobra
        konsystencja, to czego chciec wiecej? Nie widze sensu kupowania takich
        produktow jak zel czy mydlo za wiecej niz 2 zl.
    • Gość: asiek_asiekowaty Pytanie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 13:29
      Niektóre tego typu wielkie sklepy są wyłącznie dla posiadaczy jakis firm itp...
      (Selgros zdaje sie np.). Chciałabym wiedziec, czy Lidl, Kaufland i Leader Price
      też takie "firmowe" są czy zwykłe jak Tesco? I czy (gdzie) są w Krakowie? Ja
      dodam może cos Plusowego: balsamy do ciała Natea - czyli dokładnie Venus
      PharmaCF po niższej cenie, krem Soft Torf Corporation w takim płaskim
      opakowaniu 50 ml jak Nivea i neco do niego podobny, choc mniej tłusty - dla
      mnie raczej do rąk.
      • justa_79 Re: Pytanie 03.01.05, 11:58
        Lidl to zwykłe markety spożywcze, coś jak Biedronka. adresy sklepów zawsze
        znajdziesz na stronie producenta. ale ja tam wolę kosmetyków nie kupować, skórę
        ma się jedną. z Lidla raz kupiłam żel pod prysznic, miodowo-mleczny, jakość
        była adekwatna do ceny, coś ok. 2 zł. w życiu nie widziałam tak beznadziejnego
        żelu. ale co do Torf Corporation, to chyba można zaryzykować, robią chyba po
        prostu tańsze wersje do marketów, a swoje produkty (Tołpa) mają niezłe. za to z
        Lidla polecam płatki kosmetyczne, największa ilość za najniższą cenę.
        • Gość: dalloway Re: Pytanie IP: *.chello.pl 03.01.05, 12:08
          ja w Lidlu kupuję słodycze - póki co produkowane dla marki u Szwabów i dlatego
          lepsze od polskich firmowych
          kosmetyków się boję, ale zdarzy się jakieś naprędkie mydło w kostce - zresztą
          takiego i tak uzywa się tylko w kuchni albo w małej umywaleczce w toalecie, w
          łazience nawet do rąk jest w płynie
          kupuję płatki kosm, ręczniki papierowe, chusteczki hig itp - tanie i bez
          zastrzezen
          do biedronki nie zagladam bo za bardzo stamtad smierdzi
          lidera i kaufa nie mam nigdzie w poblizu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka