Dodaj do ulubionych

MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!!

30.12.04, 12:09
NA ZMIANĘ SMARKAM I WYCIERAM HUSTECZKĄ I SMARUJE KREMEM NIVEA... A JUTRO
SYLWESTER, NIE MOGĘ TAK IŚĆ. MAM JAKIEŚ TAM LEKI, ALE NOS JEST PO BOKACH
BORDOWY, A SKÓRA SUCHUSIEŃKA. MA KTOŚ NA TO SPOSÓB? JUŻ BRAK MI SIŁ...
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! IP: 217.149.244.* 30.12.04, 12:14
      Ja tez tak miałam i musisz smarować bardziej tłustym kremem,ja akurat w domu
      miałam oliwkę i smarowałam żeby natłuścić,mnie pomogło.Pozdrawiam
      • mp23 Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 30.12.04, 12:39
        polecam Sudafed (ok. 10zł) + krem Nivea. Jutro powinno byc ok.
        • mariolka99 Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 30.12.04, 13:51
          Sudafed działa tylko 4 godziny, lepszy jest cirrus- 12 godzin. Dziś kupowałam-
          14 tabl 24 zł, starcza na baaardzo długo. tylko nie daj sobie wcisnąć 7tabl, to
          dużo drożej wychodzi.
          • iselle Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 30.12.04, 14:15
            Polecam Pentacrem. Mnie pomógł kiedy miałam nos w "rozsypce" ;) Jest bogaty,
            dobrze się trzyma na skórze i ma działanie gojące (na opakowaniu jest napisane
            że przeciwdziała otarciom). No i jest tani.
            • Gość: dalloway Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! IP: *.chello.pl 30.12.04, 14:29
              nie znam pentacremu, ale polecam krem epitheliale z apteki - działa genialnie,
              odbudowuje naskórek (jeśli nie masz tłustej skóry to może być jego "starszy
              brat" dermalibour - jeszcze bardziej naprawcze. Nie są jakos bardzo tanie (ok.
              40 zł), ale za to wydajne
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 14:45
      Kropelki do nosa powinny złagodzić katar, a na nos maść z witaminą A.
      • lama_83 Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 30.12.04, 14:56
        jejku dzięki Wam wszystkim, polecę do apteki samoobsługowej i tam zdecyduję.
        Dzięki za wsparcie, bo zaczynam wierzyć, że do jutra jako tako będzie :)
        Pozdrawiam
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 15:04
          Mam nadzieję, że się uda. :) Nie ma to jak katarzysko na imprezę. :/ Ja tydzień
          tmeu miałam taki katar: smarkałam co kilkanaście sekund, oczy łzawiły mi tak,
          że aż jedno całkiem mi spuchło. A mść A to rewelacja też na usta. :)
    • voluptas Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 30.12.04, 15:11
      Ja w takich sytuacjach ratuję się maścią BEPANTHEN. Nałożeni grubej warstwy
      czyni cuda z obtartą, zaczerwienioną skórą ;)
    • justa_79 Re: MAM KATAR I BARDZO SPIERZCHNIĘTY NOS!!! 03.01.05, 15:48
      mnie na katar najlepiej służą tabletki Contac i Disophrol oraz olejek pichtowy,
      a na obdarty nos - Alantan Plus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka