Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM PERFUMY

02.01.05, 13:23
Witajcie, chce sprzedac swoje perfumy, oryginalne, ale uzywane, po prostu
potrzebuje odmany zapachowej. Sa to:

lancome attraction- z 50 ml zostalo ponad 2/3-100 zl
donna karan black cashemere- z 50 ml zostalo ponad polowa-90zl
guerlain aqua allegoria-lemon fresca- ze 125 ml zostala pnad polowa-110 zl

Cene mozemy ponegocjowac na wasza korzyc:)
pozdraiwam, kajazz

Obserwuj wątek
    • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 13:38

Droga Kajazz- napisałam Ci maila:) Z chęcią nabyłabym Donnę Caran:)
      • kajazz Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 13:47
        wlasnie odeslalam maila, odpisz prosze:)
        • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 14:15
          Mail powinien zaraz do Ciebie dotrzeć:)
    • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 14:19
      Może być za pobraniem:)
      • Gość: kajazz Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.05, 14:27
        Informuje ze sprzedane zostaly perfumy donna karan, pozostale zapachy nadal
        czekaja na nabywczynie:)

ps. wszystkie perfumy kupione w Doulgasie w galerii domonikanskiej we wroclawiu
        w 2004- pazdziernik
        • Gość: julita30 Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:15
          Myślę że to fajny pomysł odsprzedawanie końcówek perfum które nam się już
          znudziły.Może ma ktoś na zbyciu resztkę Dolce Vity lub Addicta??
    • julita30 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 14:35
      Moim zdaniem to fajny pomysł odsprzedawanie niepełnych flakonów perfum jeśli
      komuś się znudziły.
      Może ktoś ma "na zbyciu" Dolce Vitę lub Addicta?? Odkupie z wielką chęcia,
      choćby odrobinę :-)
      • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 14:52
        Ja mam Addicta,ale jeszcze nie jestem pewna czy odsprzedać;/
        • Gość: julita30 Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:20
          Gosia ;-)) Jak Ci się znudzi to daj cynk-na pewno odkupię od Ciebie ;-)
      • Gość: Karla Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: 193.41.113.* 03.01.05, 11:15
        Hej Julita!
        Ja mam dolce vita- od roku nieuzywana (nieudany prezent), nie sadze, ze
        przekonam sie do tego zapachu. Z butelki 30ml zostalo jakies 20 - trudno to
        precyzyjnie na oko ocenic, ale jesli jestes zainteresowana to daj znac.
    • Gość: Kasia Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:28
      Szok ...płacić komus 100 zł za resztkę perfum.To zdzierstwo. Skąd macie pewność
      czy są to oryginalne perfumy a nie podróby???
      • Gość: kajazz Re: SPRZEDAM PERFUMY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.05, 16:13
        zauwaz ze caly lancome kosztuje grubo ponad 1100 u nas nawet 200 zeta a butelka
        jest pelna w 3/4 wiec....poza tym cene mozna negocjowac, a pewnosci nigdy sie
        nie ma. Ja tylko moge zapewnic ze sa oryg. ale decyzja nalezy do osoby
        kupujacej, tyle.A na allegro? tam to sie mozna naciac........
        • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 16:22
          Jakoś Ci ufam kajazz. Cena mi odpowiada. Zobaczymy jak zapaszek...
          • gosia25 Re: SPRZEDAM PERFUMY 02.01.05, 16:24

Kajazz, napiszę jeszcze jednego maila, gdyż mam pytanko.albo-zadam je tutaj, ile więcje niż połowe jest tego Black Cashmere?
            • Gość: aga Escada IP: *.chello.pl 02.01.05, 16:44
              ja mam zieloną ESCADĘ tą z lilii, Lily Chic, orginalna, był to chyba sezonowy
              zapach wiosenny w Polsce już wycofany, kupiona w dużej drogerii w Słupsku w
              wakacje, ze 100 ml została troche więcej niz jedna trzecia. Mogę sprzedac za
              70zł lub wymienic. Mieszkam w Warszawie
              • Gość: kajazz Re: Escada IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.05, 17:08
                Gosia, tak jak Ci napisalam na maila, jest jednak mniej, pozostale maja
                przezroczyste butelki i wyraznie widac ile ich zostalo, donna ma ciezka butelke
                z czarnego nieprzezroczystego szkla, co moglo mnie wprowadzic w blad, za co
                Cie serdecznie przepraszam, jezeli jest tak jak mysle -czyli mniej niz 20 ale
                wiecej niz 10 ml to moge wyslac Ci np za 30 zl.Ale nie wiem czy to sie wtedy
                oplaca i czy chcesz taka mala ilosc.....pozdrawiam.
                • gosia25 Re: Escada 02.01.05, 18:09
                  To ja rezygnuję niestety. Przepraszam za zamieszanie i dzięki za szczerość:)
      • justa_79 Re: SPRZEDAM PERFUMY 04.01.05, 11:41
        karla, a ile byś chciała za tą Dolce Vita? napisz mi na maila na gazecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka