Dodaj do ulubionych

Bielizna...

15.01.05, 16:59
Gdzie najbardziej lubicie kupowac bielizne???Ja uwielbiam w H&M.Sliczne
komplety.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Bielizna... IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 17:05
      oj ja tez uwialbiam bielizne z H&M.Jest boska.I po przystepnej cenie.
      • Gość: patka81 Re: Bielizna... IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 19:13
        No tak jest sliczna tylko szkoda,że nie ma wszystkich rozmiarów jakoś 70d tam
        nie widziałam ;-((
        • Gość: jacek Re: Bielizna... IP: *.chello.pl 16.01.05, 19:20
          na taki fajny biuścik bielizna nie potrzebna!
          • justa_79 Re: Bielizna... 17.01.05, 12:15
            na większy tym bardziej potrzebna, bo szybciej obwiśnie :P
        • chimerrra Re: Bielizna... 03.02.05, 00:21
          W H&M kupiłam już trzeci taki sam stanik,w hafty,jest śliczny!! nie lubię
          kupowac identycznych rzeczy,ale do tego modelu mam akurat słabość i jak tylko
          pojawi się mój rozmiar(który jakośc najszybciej się rozchodzi),to w głowie
          świta mi myśl,by kupić następny (heh,tak na zapas ;P ) W ogóle wybór jest
          spory,chociać z jakością róznie bywa..niestety wyciągają się dość szybko
          ramiączka :(
          • chimerrra Re: Bielizna... 03.02.05, 00:22

W H&M kupiłam już trzeci taki sam stanik,w hafty,jest śliczny!! nie lubię
            kupowac identycznych rzeczy,ale do tego modelu mam akurat słabość i jak tylko
            pojawi się mój rozmiar(który jakoś najszybciej się rozchodzi),to w głowie
            świta mi myśl,by kupić następny (heh,tak na zapas ;P ) W ogóle wybór jest
            spory,chociaż z jakością róznie bywa..niestety wyciągają się dość szybko
            ramiączka :(

• Gość: Ola Re: Bielizna... IP: *.echostar.pl 03.02.05, 00:39
      Jakie znacie inne sklepy internetowe z bielizną?
    • stephanie_s Re: Bielizna... 03.02.05, 08:37
      ja nie bede za orginalna lubie triumpha i ostatnio atlantic
      • lilka.k Re: Bielizna... 03.02.05, 10:33
        Ja kupuję bardzo często w sklepach internetowych.
        A w sumie ostatnio tylko tam...
        • Gość: inga adrtes IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.05, 10:38
    • Gość: teresai Re: Bielizna... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.05, 10:54
      A mi się szalenie podoba bielizna Intimissimi... Śliczna jest!
      • Gość: madzi1 Re: Bielizna... IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 11:11
        tak wszyscy zawsze chwala intimissimi, chetnie bym sie tam wybrala, ale
        zastanawiam sie jakie tam sa ceny? ile srednio kosztuje np sam biustonosz albo
        jakis komplecik?
    • Gość: greatkania Re: Bielizna... IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:18
      Ja uwielbiam Intimissimi - jest boska!!!

I wcale nie jest droższa np. od Triumpha
    • colleen_1 Re: Bielizna... 03.02.05, 12:44
      Najbardziej lubie Intimissimi. Kupuje tam tez czasem koszulki, bluzki, rajstopy
      i ponczochy.
      Czasem tez kupuje cos z Atlantica (bawelniane figi, tiulowe kompleciki, chociaz
      widzialam tez ze mieli komplety koronkowe - moze sie skusze), Lilly, Triumpha
      (ostatnio rzadko), Samanty.

Ze sklepow ogolnie z ciuchami chyba nic nie mam, ale skoro tak chwalicie H&M to
      zwroce uwage. :)
    • madzia773 Re: Bielizna... 03.02.05, 13:12
      w sklepie Triumpha
      • Gość: asiek_asiekowaty H&M pytanie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 16:11
        Tego sklepu jeszcze nie ma w Krakowie, prawda? A jest może jakaś strona
        internetowa, gdzie można obejrzeć ofertę? Jestem ciekawa, jak wygląda ta
        buelizna no i ile ksoztuje?
        • wildorchid Re: H&M pytanie 03.02.05, 16:39
          triumph jest beznadziejny jakosciowo a rozmiarowka wieksza,taka w okolicach75D
          [moja]to juz duuzy problem dla nich.
          fajne sa:intimissimi,key[cukierkowe kolory,fajne miekkie staniki bez
          fiszbinow,wlasnie d/c ,idealne jaknp. bola piersi ,nie uwieraja.taki rozowiutki
          kupilam bardzo ladny-majtki do kompletu nareszcie nie stringi:)],La
          Perla,cosabella.oraz oczywiscie victoria's secret[jest w ogole w Polsce sklep z
          ta bielizna?]
          • Gość: plum1000 triumph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:41
            też uwzazam ze triumpha jakośc pozostawia wiele do zyczenia.
            • Gość: tralala Re: triumph IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 16:59
              a ja lubie triumpha mam 2 biustonosze juz kilka lat, prane w pralce i dalej
              wygladaja jak nowe, nic sie nie wyciagnelo. co do rozmiarowki to sie nie
              zgadzam, sama nosze 75D lub 80D i z triumphem nigdy nie ma problemu, za to z
              innymi tak.
              • wildorchid Re: triumph 03.02.05, 17:15
                ale co tu sie zgadzac czy nie.ja po prostu po kilku probach dostania czegos w
                swoim rozmiarze przestalam tam chodzic.kiedys kupowalam tam nawet chetnie ale
                wlasnie nie bylam zadowolona z jakosci- staniki,majtki szybko robia sie
                szare,powyciagane.pozatym ich modele mnie nie powalaja.taka srednio-niska polka.
                moze w twoim miescie Lublinie jest duzy wybor,to fajnie.moze i w moim[Wroclaw)]
                tez ale ja juz nie szukam.opisuje swoje doswiadczenia ktore zniechecily mnie do
                prob dalszych.jest wystarczajaca ilosc lepszych firm i tu i w Stanach.
                a swoja droga na pytanie czy sa np.push up 75c/d nigdy nie uslyszalam w
                triumphie -tak.
                aha dodam jeszcze Gorseterie-bardzo fajowa bielizna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka