Dodaj do ulubionych

Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 23:39
czy ktoś używał?
Ja dostałam próbke kremu na dzien na noc i maseczki nawilżającej.
W sumie nic mnie nie uczuliło, i buźka była delikatniusia i aksamitna.
Ale może ktoś stosował dłuższy czas? NO i jakie są ceny tych kosmetyków?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola...... Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 17:50
      nikt nie uzywał?
      • Gość: anja Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 18:12
        Ja uzywalam i musze stwierdzic ze sa to najgorsze kosmetyki do pilegnacji cery
        tustej i zupelnie nie warte swojej ceny za krem dalam ponad 40 zl
      • Gość: justy Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 17.01.05, 18:23
        > nikt nie uzywał?
        oczywiście, że używał. jest mnóstwo wątków na temat tych kosmetyków. tylko
        trzeba użyć forumowej wyszukiwarki.
        • Gość: :-((( Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:39
          madrala!!!!!!!!!!!!ale jestes niemiła
          • Gość: justy Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 18.01.05, 09:19
            a Ty leniwa.
    • naila Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B 18.01.05, 09:16
      Opinie do kremu nawilżającego Mat-B na dzień:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=b4d2c782645f9be9cbe5d0bf8adf94ff&cmd=details&itemid=2016

matującego na dzień:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=b4d2c782645f9be9cbe5d0bf8adf94ff&cmd=details&itemid=2005

i na noc:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=b4d2c782645f9be9cbe5d0bf8adf94ff&cmd=details&itemid=2009

oraz maseczka:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=b4d2c782645f9be9cbe5d0bf8adf94ff&cmd=details&itemid=2081
      • Gość: dora Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:10
        Justy nie ma monopolu na wiedzę a niestety zachowuje się (przynajmniej na tym
        forum) jakby pozjadała wszystkie rozumy. Irytuje mnie ta panna przemądrzała
        swoimi kąśkiwymi uwagami. To, że ktos pyta o coś co było kilka razy poruszane
        może np.świadczyć, że na forum jest od niedawna.Nie przesiaduje całymi dniami i
        moze jeszcze nie wie jak sie po nim poruszac. Wiecej luzu i tolerancji justy.
        • paputerek Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B 19.01.05, 08:01
          dora napisał(a):

Justy nie ma monopolu na wiedzę a niestety zachowuje się (przynajmniej na tym
          forum) jakby pozjadała wszystkie rozumy. Irytuje mnie ta panna przemądrzała
          swoimi kąśkiwymi uwagami.

dla mnie justy nie jest "przemądrzałą panną" ale b. kompetentną osobą
          i cieszy mnie ogromnie, ze jest na tym forum
          pozdrowienia dla Justy
    • annika_vik Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B 19.01.05, 11:26
      A ja w przeciwieństwie do justy nie mam nic przeciwko powtarzaniu tematów! :)))
      Warto sprawdzić na wizażu, ale nie ma to jak pogadać.

Używałam serii Mat B i uważam, że jest bardzo dobra. Z jednym wyjątkiem:
      maseczki nawilżającej. To nie maseczka, tylko klej do twarzy, na dodatek drogi.
      Wyjątkowo denerwujący kosmetyk - nic się nie wchłania, cały czas się klei, nie
      nawilża. Nie kupuj!

Dwie najlepsze rzeczy to krem matujący na dzień i krem normalizujący na noc. Na
      mnie oba działały wspaniale - poprawiła mi się zdecydowanie cera.
      Krem na noc nie był tłusty, ładnie się wchłaniał i rano twarz wyglądała
      naprawdę ładnie.
      Krem matujący na dzień był też bardzo fajny - ładnie wygładzał buzię, ale
      jeżeli chcesz od niego "płaskiego" matu to się zawiedziesz. Wygładza, lekko
      ściąga, leczy skórę (moją).
      Polecam.
      • Gość: diuna Re: Kosmetyki nowej generacji DERMIKA MAT-B IP: 81.210.22.* 19.01.05, 11:38
        na dobrą sprawę to już prawie wszystkie wątki kiedyś były poruszane a ja nie
        widzę w tym nic złego ,że ktoś zapyta przecież co chwilę wchodzi tutaj ktoś
        nowy i ma nowe spostrzeżenia na dany temat,to że był jakiś wątek np.rok temu -
        i co z tego ? jak ktoś chce zapytać niech pyta , a jak ktoś nie chce odpowiadać
        niech nic nie pisze ,po co wredne komentarze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka