Dodaj do ulubionych

DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE?????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:24
Czy ktoś z Was wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tuya Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.pinnex.com.pl 20.01.05, 11:11
      np. na Placu Wszystkich Swietych i w aptece na grodzkiej, zaraz obok po
      przeciwnej stronie
    • Gość: Blondyna Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:06
      W Carrefour w Czyżynach jest Apteka Europejska a tam kosmetyki wystawione są jak w sklepach samoobsługowych. Np kosmetyki z La roche possay czy inne możesz sobie testowac na rękach (kosetyki kolorowe rzecz jasna) i czytać w nieskończoność ulotki na opakowaniach:)))). Jeszcze takiej apteki to nie widziałam :D. pozdrawiam
      • Gość: iza Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:19
        na Zwierzynieckiej niedaleko filharmonii jest świetnie zaopatrzona w kosmetyki
        apteka
      • Gość: Paula Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:44
        Dzięki za namiary:) Też mi ktoś ze znajomych ją polecał, ale nie miałam jeszcze
        przyjemności w niej być, ale musze sie do niej wybrac, a jak tam z cenami??
        • Gość: Paula Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:47
          mam na uwadze apteke w Carrefourze w Czyżynach, dzieki dziewczyny za namiary:)

Pozdrawiam
          • Gość: Blondyna Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:20
            hmmm ceny nie wyższe niż w innych miejscach. nie powiem Ci dokłądnie bo sama nie wiem :/
    • rene22 najtaniej w Krakowie 21.01.05, 14:35
      najtańsze LPR i Vichy są w aptece obok dawnej Krakchemii. Naprawdę różnice w
      cenie są spore. Polecam
      • Gość: Blondyna Re: najtaniej w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:47
        Gdzie DOKŁADNIE jest ta apteka? Jak ktoś wie to proszę, piszcie!
    • onci Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? 21.01.05, 14:42
      Polecam też zajrzeć do Apteki Studenckiej przy ul.Studenckiej7. Oprócz
      aptecznej klasyki (Vichy,LRP,Avene itp.) są też serie kosmetyków niedostępne
      gdzie indziej, m.in. świetny dr.Hauschka.
    • pocztufka Re: DOBRY WYBÓR KOSMETYKÓW W APTEKACH W KRAKOWIE? 21.01.05, 17:39
      do rene22, gdzie obok Krakchemii, piszesz o aptece Cefarmu przy Pilotów, czy
      bliżej supermarketu?
      • rene22 do pocztufki 25.01.05, 14:04
        chodzi o apteke tuż przy Krakchemii,nie o Cefam. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka