franekkk 27.05.02, 14:01 ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic smok ci zabronil??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:06 franekkk napisał(a): > > ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce > z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic > smok ci zabronil??? tam kazdy musial cos przyniesc (a to bigos a to kielbaski) a jotka ...wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:13 do nieczarnego plecaka cos by sie zmiescilo niektorzy tam nawet z rodzinkami przybyli byli Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:18 No franekkk, do cholery, nie czytasz moich wątków ze skuterem!!! :((( Wyjaśniałam ponuro i szczegółowo, że w piątek istniały dwa warianty weekendu: 1. jeden optymistyczny, kończę robotę i wyjeżdżam na kilka dni poza Kraków. 2. drugi prawdopodobny - robota się mnoży, klient nie przesuwa terminu, siedzę przed ekranem i gryzę palce w przerwach. W obu wariantach majówka odpadała. A ziścił się wariant nr 2, doszły dodatkowe zlecenia. Teoretycznie fajnie, bo będzie za co tę chałwę kupować. A w praktyce oglądam piękny swiat przez okno.. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:19 uwazaj bo jak czlowiek tylko pracuje i pracuje to moze zeswirowac bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:25 Dziękuję Ci za tę cenną uwagę, ale ja już wysłuchuję pouczeń od Smoka, który z reguły wraca późnym wieczorem... Zapewne po to, by mi światłych wskazówek poudzielać :))) Poza tym zlecenia chodzą stadami. Jak przewali się jedno, następuje chwila ciszy. I wtedy zwiewam za miasto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:26 jottka napisał(a): > Dziękuję Ci za tę cenną uwagę, ale ja już wysłuchuję pouczeń od Smoka, który z > reguły wraca późnym wieczorem... z polowania na te.... no ... jak im tam.... dziewice Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:29 ech praca praca tym to sie mozna zawsze wykrecic ewentualnie jeszcze glowa mnie strasznie dzisiaj boli tez ciezka malzenska praca Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:30 Smok z zachwytem popatruje przede wszystkim na Urządzenia Techniczne, trzeba dużo wysiłku, żeby jego uwagę na Bardziej Interesujące Zjawiska skierować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:31 jottka napisał(a): > Smok z zachwytem popatruje przede wszystkim na Urządzenia Techniczne, smok chce sztuczna szczeke trzeba > dużo wysiłku, żeby jego uwagę na Bardziej Interesujące Zjawiska skierować ;))) biedna jotka:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:31 jezu chrystusienki to ty mechaniczna jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:36 No właśnie nie jestem i kiedy Smok to swego czasu pojął, w zachwyt bezbrzeżny popadł. Takie fajne i do tego żywe :)))) A różnym takim, co za dużo przed komputerami siedzą, też to się przytrafia. I nie zawsze znajdzie się Szlachetna Istota, która poda pomocną dłoń.. Gonzo, słyszałeś? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:38 jottka napisał(a): > No właśnie nie jestem i kiedy Smok to swego czasu pojął, w zachwyt bezbrzeżny > popadł. Takie fajne i do tego żywe :)))) czyli mozna zjesc > > A różnym takim, co za dużo przed komputerami siedzą, też to się przytrafia. I > nie zawsze znajdzie się Szlachetna Istota, która poda pomocną dłoń.. chyba szpon brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:40 No ale może być pomalowany. Też nie chcesz? Gonzo, nie bujaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:43 jottka napisał(a): > No ale może być pomalowany. Też nie chcesz? Gonzo, nie bujaj :))) na czarno czy szaro??? wg sapkowskiego to smoki na klejnotach mieszkaja-moze by sie jakis przydal Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:46 Zaraz,bo jak patrzę na Twoje wypowiedzi, to dochodzę to intrygującego wniosku, że to Ciebie jakiś smok ma uwieść!!! Ehm, skuter, to znaczy, no jak by Ci tu pytanie istotne zadać.. O, może tak - kwalifikujesz się na Wybrańca Smoczycy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:49 jottka napisał(a): > Ehm, skuter, to znaczy, no jak by Ci tu pytanie istotne zadać.. O, może tak - > kwalifikujesz się na Wybrańca Smoczycy? ;))) nawet osiolek ze shreka sie kwalifikowal Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:53 Prawdę mówiąc, nie o urodę mi chodziło.. ;))) A poza tym osiołek był przecudny! Ja się tam wcale tej Smoczycy nie dziwię. Czyżbyś był podobny do osiołka?!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:59 jottka napisał(a): > Prawdę mówiąc, nie o urodę mi chodziło.. ;))) a o co? > A poza tym osiołek był przecudny! Ja się tam wcale tej Smoczycy nie dziwię. > Czyżbyś był podobny do osiołka?!! mam ten sam inteligentny wyraz pyska Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 15:02 a ogonek?? skuter napisz czy masz smierdzacy ogonek Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 15:06 Franekkk, porzuć Ty może wątki fekalne, co? Zaraz pójdziesz do domu, na pyszny kleik, od razu Ci się poprawi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 do franka 27.05.02, 15:09 > Franekkk kup jakiej krolewskie i wpadnij do mnie na swieza wiazke pysznego sianka to sam zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do franka 27.05.02, 15:14 no i ja glupi teraz nie wiem co wybrac fekalia na owsie czy krolewskie na sianku boze czemus mnie takim glupim stworzyl czemu Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do franka 27.05.02, 15:16 No franekkk, czyżbyś nie wiedział, że na sianku zawsze fajniej? I jeszcze jak skuter zaprasza.. Ty to masz szczęście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do franka 27.05.02, 15:18 jottka napisał(a): > No franekkk, czyżbyś nie wiedział, że na sianku zawsze fajniej? I jeszcze jak > skuter zaprasza.. a ty jotka to bedziesz z tym szalikiem do zimy czekac? wtedy szalik moze stracici na aktualnosci Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do franka 27.05.02, 15:21 A pod koniec czerwca albo na początku lipca nie utraci on ważności? Bo wtedy zamierzam heimat odwiedzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka dlaczego??? 28.05.02, 20:35 skuter70 napisał(a): > franekkk napisał(a): > > > > > ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce > > z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic > > smok ci zabronil??? > > > tam kazdy musial cos przyniesc (a to bigos a to kielbaski) a jotka ...wiadomo.. > . hehe, jottka ma szanse sie poprawic w piatek, na powtorce, bo my watpimy, czy ona sie nie boi po porstu, wszelkie tego typu zapytania zwalcza w zarodku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: jottka dlaczego??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:01 no to wtopa, bo piątek odwołany... a wyślijcież z tego szczecina kogoś innego, bo ta jottka, jakaś jonaszowa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś