Dodaj do ulubionych

jottka dlaczego???

27.05.02, 14:01

ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce
z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic
smok ci zabronil???
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:06
      franekkk napisał(a):

>
      > ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce
      > z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic
      > smok ci zabronil???

tam kazdy musial cos przyniesc (a to bigos a to kielbaski) a jotka ...wiadomo...
      • franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:13

do nieczarnego plecaka cos by sie zmiescilo
        niektorzy tam nawet z rodzinkami przybyli byli
        • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:18
          No franekkk, do cholery, nie czytasz moich wątków ze skuterem!!! :(((

Wyjaśniałam ponuro i szczegółowo, że w piątek istniały dwa warianty weekendu:

1. jeden optymistyczny, kończę robotę i wyjeżdżam na kilka dni poza Kraków.

2. drugi prawdopodobny - robota się mnoży, klient nie przesuwa terminu, siedzę
          przed ekranem i gryzę palce w przerwach.

W obu wariantach majówka odpadała. A ziścił się wariant nr 2, doszły dodatkowe
          zlecenia. Teoretycznie fajnie, bo będzie za co tę chałwę kupować. A w praktyce
          oglądam piękny swiat przez okno..
          • franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:19

uwazaj bo jak czlowiek tylko pracuje i pracuje to moze
            zeswirowac
            bardziej
            • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:25
              Dziękuję Ci za tę cenną uwagę, ale ja już wysłuchuję pouczeń od Smoka, który z
              reguły wraca późnym wieczorem... Zapewne po to, by mi światłych wskazówek
              poudzielać :)))

Poza tym zlecenia chodzą stadami. Jak przewali się jedno, następuje chwila
              ciszy. I wtedy zwiewam za miasto :)))
              • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:26
                jottka napisał(a):

> Dziękuję Ci za tę cenną uwagę, ale ja już wysłuchuję pouczeń od Smoka, który z
                > reguły wraca późnym wieczorem...

z polowania na te.... no ... jak im tam.... dziewice
                • franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:29

ech praca praca tym to sie mozna zawsze wykrecic
                  ewentualnie jeszcze glowa mnie strasznie dzisiaj boli
                  tez ciezka malzenska praca
                • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:30
                  Smok z zachwytem popatruje przede wszystkim na Urządzenia Techniczne, trzeba
                  dużo wysiłku, żeby jego uwagę na Bardziej Interesujące Zjawiska skierować ;)))
                  • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:31
                    jottka napisał(a):

> Smok z zachwytem popatruje przede wszystkim na Urządzenia Techniczne,

smok chce sztuczna szczeke

trzeba
                    > dużo wysiłku, żeby jego uwagę na Bardziej Interesujące Zjawiska skierować ;)))

biedna jotka:(
                  • franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:31

jezu chrystusienki
                    to ty mechaniczna jestes??
                    • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:36
                      No właśnie nie jestem i kiedy Smok to swego czasu pojął, w zachwyt bezbrzeżny
                      popadł. Takie fajne i do tego żywe :))))

A różnym takim, co za dużo przed komputerami siedzą, też to się przytrafia. I
                      nie zawsze znajdzie się Szlachetna Istota, która poda pomocną dłoń.. Gonzo,
                      słyszałeś? ;))
                      • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:38
                        jottka napisał(a):

> No właśnie nie jestem i kiedy Smok to swego czasu pojął, w zachwyt bezbrzeżny
                        > popadł. Takie fajne i do tego żywe :))))

czyli mozna zjesc
                        >
                        > A różnym takim, co za dużo przed komputerami siedzą, też to się przytrafia. I
                        > nie zawsze znajdzie się Szlachetna Istota, która poda pomocną dłoń..

chyba szpon
                        brrrr
                        • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:40
                          No ale może być pomalowany. Też nie chcesz? Gonzo, nie bujaj :)))
                          • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:43
                            jottka napisał(a):

> No ale może być pomalowany. Też nie chcesz? Gonzo, nie bujaj :)))

na czarno czy szaro???

wg sapkowskiego to smoki na klejnotach mieszkaja-moze by sie jakis przydal
                            • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:46
                              Zaraz,bo jak patrzę na Twoje wypowiedzi, to dochodzę to intrygującego wniosku,
                              że to Ciebie jakiś smok ma uwieść!!!

Ehm, skuter, to znaczy, no jak by Ci tu pytanie istotne zadać.. O, może tak -
                              kwalifikujesz się na Wybrańca Smoczycy? ;)))
                              • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:49
                                jottka napisał(a):

> Ehm, skuter, to znaczy, no jak by Ci tu pytanie istotne zadać.. O, może tak -
                                > kwalifikujesz się na Wybrańca Smoczycy? ;)))

nawet osiolek ze shreka sie kwalifikowal
                                • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:53
                                  Prawdę mówiąc, nie o urodę mi chodziło.. ;)))

A poza tym osiołek był przecudny! Ja się tam wcale tej Smoczycy nie dziwię.
                                  Czyżbyś był podobny do osiołka?!!
                                  • skuter70 Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 14:59
                                    jottka napisał(a):

> Prawdę mówiąc, nie o urodę mi chodziło.. ;)))

a o co?

> A poza tym osiołek był przecudny! Ja się tam wcale tej Smoczycy nie dziwię.
                                    > Czyżbyś był podobny do osiołka?!!

mam ten sam inteligentny wyraz pyska
                                    • franekkk Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 15:02

a ogonek?? skuter napisz czy masz smierdzacy ogonek
                                      • jottka Re: jottka dlaczego??? 27.05.02, 15:06
                                        Franekkk, porzuć Ty może wątki fekalne, co? Zaraz pójdziesz do domu, na pyszny
                                        kleik, od razu Ci się poprawi :)))
                                        • skuter70 do franka 27.05.02, 15:09

> Franekkk kup jakiej krolewskie i wpadnij do mnie na swieza wiazke pysznego
                                          sianka to sam zobaczysz
                                          • franekkk Re: do franka 27.05.02, 15:14

no i ja glupi teraz nie wiem co wybrac fekalia na owsie czy krolewskie na sianku
                                            boze czemus mnie takim glupim stworzyl czemu
                                            • jottka Re: do franka 27.05.02, 15:16
                                              No franekkk, czyżbyś nie wiedział, że na sianku zawsze fajniej? I jeszcze jak
                                              skuter zaprasza.. Ty to masz szczęście :)))
                                              • skuter70 Re: do franka 27.05.02, 15:18
                                                jottka napisał(a):

> No franekkk, czyżbyś nie wiedział, że na sianku zawsze fajniej? I jeszcze jak
                                                > skuter zaprasza..

a ty jotka to bedziesz z tym szalikiem do zimy czekac?
                                                wtedy szalik moze stracici na aktualnosci
                                                • jottka Re: do franka 27.05.02, 15:21
                                                  A pod koniec czerwca albo na początku lipca nie utraci on ważności? Bo wtedy
                                                  zamierzam heimat odwiedzić :)))
      • mikolaj7 Re: jottka dlaczego??? 28.05.02, 20:35
        skuter70 napisał(a):

> franekkk napisał(a):
        >
        > >
        > > ciebie nie bylo na krakowskiej wyzerce
        > > z tego co sobie poczytalem musieli sie fajnie bawic
        > > smok ci zabronil???
        >
        >
        > tam kazdy musial cos przyniesc (a to bigos a to kielbaski) a jotka ...wiadomo..
        > .

hehe, jottka ma szanse sie poprawic w piatek, na powtorce,
        bo my watpimy, czy ona sie nie boi po porstu, wszelkie tego
        typu zapytania zwalcza w zarodku :)))
        • Gość: peteen Re: jottka dlaczego??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:01
          no to wtopa, bo piątek odwołany...
          a wyślijcież z tego szczecina kogoś innego, bo ta jottka, jakaś jonaszowa...
          :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka