Gość: Jagoda IP: *.chello.pl 24.01.05, 17:53 udało mi się zmniejszyć biust, i to tylko dietką i ćwiczeniami, teraz jest wymarzony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minia Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 18:27 eh..nie wiem jaki milas wczesniej ale wlasnie taki wymarzony to 75c/d...ja mam taki, faceci sie takim zachwycaja..a jak jeszcze jest jedrny to super:)nie wiem dla mnie ten co napisalas to male kropki:)ale kazdy lubi co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 18:30 czuję sie cudownie z mniejszym biuścikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 19:18 ja wole wielkie cyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.238.83.31.adsl.inetia.pl 24.01.05, 19:25 lol, 70c to male kropki? chyba ktos rozmiarow nie zna, bosz, czasami chyba lepiej milczec niz gadac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:13 Ja mam mniejszy niż 75 D i to o wiele i mój facet jest zachwycony. Nie dziwie sie że dziewczyna która rozpoczeła temat jest zadowolona bo wiem jak takim dziewczyną jest ciężko bo mam koleżanki ktore narzekają na duży biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:25 Też mam koleżankę która ma duży biust (80 DD) i chce go sobie zmniejszyć. Nie dziwię się jej, bo nie wygląda on ani ładnie, ani estetycznie, poza tym jest cięzki co jest szkodliwe dla kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osia Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.echostar.pl 24.01.05, 21:55 Gratuluję! Może mogłabyś powiedzieć jakie diety i ćwiczenia stosowałaś? Ja mam 75C. Wcześniej miałam pełne 75B i było idealne. Też chciałabym trochę tego zrzucić. Obecnie 171/65kg. Proszę o jakąś radę, z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 23:18 w sumie robiłam coś bardzo prostego: dużo chodziałam, rozciagałam się jak kocica, podnosiłam 2.5 kg hantle, w ogóle całe ciałko nabrało sprężystości dietka:czerwona herbata,woda z cytryną, warzywa, owoce, pełnoziarnisty chleb, drożdże w pastylkach jestem wegetarianką świetnie się teraz czuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 01:23 ja tam tez uwazam ze rozmiar 75c/d jest idealny!!!-sama taki mam.czuje sie w nim swietnie;)jest idealny bo ani wielki ani maly taki w sam raz!!!a jesli jest jedrny to super!!!moje kumpele mi zazdroszcza!moj facet uwielbia takie ..dziwie sie panna ktore chca zmniejszac z c/d na b( no chyba ze maja obwisle) -to porazka ale inny juz temat!!to jest bezsens!!sorry ale dla mnie takie sa male..pewnie jest jakas tam grupa facetow co lubi male..ale ja niestety a moze stety:) sie z takimi w moim zyciu jeszcze nie spotkalam!!zreszta moje znajome takze!faceci jesli juz wola wieksze niz mniejsze:)bo to jest atrybut kobiecosci:)po co facectowi cos plaskiego skoro sam jest taki:)pozdarwiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss hmmm... 25.01.05, 02:07 Jeszcze Jagoda powinna nam powiedziec ile ma lat, bo moim zdaniem jest to istotny szczegol w opisywanym przypadku. Moim zdaniem swietnie jest zrzucic wage bez pozbywania sie tluszczyku na piersiach, ale to jest raczej niemozliwe. Jeszcze jak sie jest mlodzikutkim to mozna tak sobie zwiekszac i zmniejszac ta czesc ciala bez uszczerbku na urodzie:). Tak ze Jagoda trzymaj wage, a Twoje 70 C pozostana takie jakie sa do pierwszej ciazy. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 07:43 zauważylam, że zazwyczaj gloryfikują swój duży biust dziewczyny, które nic poza nim nie mają, to ich jedyny atrybut i stąd takie obnoszenie sie nim. Krowa tez ma duze cyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 25.01.05, 09:27 musisz rezczywiscie być baaardzo zazdrosna. Kobietę do krowy porównywać? Większosc facetów woli pełny biust nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:33 "Większosc facetów woli pełny biust" Ja na przykłąd mam to w nosie:p. Nie istnieje dla facetó tylko sama dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: 75 c/d:)-najlepsze:) 25.01.05, 10:07 Coz za zbieg okolicznosci, ze i inez i minia maja to samo IP: *.acn.waw.pl Jeszcze do tego napisaly w swoich postach prawie to samo. A i styl pisowni jest dokladnie tez sam i interpunkcja tez. Zrobil sie kolejny temat typu "jaki biust lepszy". Dla mnie takie dyskusje nie maja sensu. W koncu nikt sobie tego sam nie wybiera (no ok, czasem wybiera). I jeszcze licytowanie sie jaki biust wola faceci... Ehh, bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.01.05, 08:49 a po czym wnosisz, że poza biustem nic nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 09:23 z własnych doswiadczeń - w zyciu zazwyczaj spotykam takie przypadki: dziewczyna ma duży biust i nic poza tym sobą nie prezentuje ale trąbi o tym biuście wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: hurrra, z 75D na 70 C 25.01.05, 09:39 A ja uważam, że zarówno kobiety z małym biustem porównujące te z dużym do krów, jak i kobiety z dużym biustem wyrażające się o tych z małym per "decha" to kompletne kretynki. Do aggi - nie ma to jak generalizowanie, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvellous Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:51 Dokładnie. Świat nie kręci się wokół biustu (no chyba że dla panów), a poza tym jedna ma łądne piersi, inna nogi a jeszce inna buźkę. Nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś