Dodaj do ulubionych

hurrra, z 75D na 70 C

IP: *.chello.pl 24.01.05, 17:53
udało mi się zmniejszyć biust, i to tylko dietką i ćwiczeniami, teraz jest
wymarzony
Obserwuj wątek
    • Gość: minia Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 18:27
      eh..nie wiem jaki milas wczesniej ale wlasnie taki wymarzony to 75c/d...ja mam
      taki, faceci sie takim zachwycaja..a jak jeszcze jest jedrny to super:)nie wiem
      dla mnie ten co napisalas to male kropki:)ale kazdy lubi co innego...
      • Gość: Jagoda Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 18:30
        czuję sie cudownie z mniejszym biuścikiem!!!
        • Gość: jacek Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 19:18
          ja wole wielkie cyce
      • Gość: ziereal Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.238.83.31.adsl.inetia.pl 24.01.05, 19:25
        lol, 70c to male kropki?
        chyba ktos rozmiarow nie zna, bosz, czasami chyba lepiej milczec niz gadac
        bzdury.
      • Gość: mini Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:13
        Ja mam mniejszy niż 75 D i to o wiele i mój facet jest zachwycony. Nie dziwie
        sie że dziewczyna która rozpoczeła temat jest zadowolona bo wiem jak takim
        dziewczyną jest ciężko bo mam koleżanki ktore narzekają na duży biust.
        • Gość: mała Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:25
          Też mam koleżankę która ma duży biust (80 DD) i chce go sobie zmniejszyć. Nie
          dziwię się jej, bo nie wygląda on ani ładnie, ani estetycznie, poza tym jest
          cięzki co jest szkodliwe dla kręgosłupa.
          • Gość: Osia Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.echostar.pl 24.01.05, 21:55
            Gratuluję! Może mogłabyś powiedzieć jakie diety i ćwiczenia stosowałaś? Ja mam
            75C. Wcześniej miałam pełne 75B i było idealne. Też chciałabym trochę tego
            zrzucić. Obecnie 171/65kg. Proszę o jakąś radę, z góry dzięki
            • Gość: Jagoda Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.chello.pl 24.01.05, 23:18
              w sumie robiłam coś bardzo prostego: dużo chodziałam, rozciagałam się jak
              kocica, podnosiłam 2.5 kg hantle, w ogóle całe ciałko nabrało sprężystości
              dietka:czerwona herbata,woda z cytryną, warzywa, owoce, pełnoziarnisty chleb,
              drożdże w pastylkach
              jestem wegetarianką
              świetnie się teraz czuję!
              • Gość: ines 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 01:23
                ja tam tez uwazam ze rozmiar 75c/d jest idealny!!!-sama taki mam.czuje sie w nim
                swietnie;)jest idealny bo ani wielki ani maly taki w sam raz!!!a jesli jest
                jedrny to super!!!moje kumpele mi zazdroszcza!moj facet uwielbia takie ..dziwie
                sie panna ktore chca zmniejszac z c/d na b( no chyba ze maja obwisle) -to
                porazka ale inny juz temat!!to jest bezsens!!sorry ale dla mnie takie sa
                male..pewnie jest jakas tam grupa facetow co lubi male..ale ja niestety a moze
                stety:) sie z takimi w moim zyciu jeszcze nie spotkalam!!zreszta moje znajome
                takze!faceci jesli juz wola wieksze niz mniejsze:)bo to jest atrybut
                kobiecosci:)po co facectowi cos plaskiego skoro sam jest taki:)pozdarwiam;)
                • lotoss hmmm... 25.01.05, 02:07
                  Jeszcze Jagoda powinna nam powiedziec ile ma lat, bo moim zdaniem jest to
                  istotny szczegol w opisywanym przypadku. Moim zdaniem swietnie jest zrzucic
                  wage bez pozbywania sie tluszczyku na piersiach, ale to jest raczej niemozliwe.
                  Jeszcze jak sie jest mlodzikutkim to mozna tak sobie zwiekszac i zmniejszac ta
                  czesc ciala bez uszczerbku na urodzie:). Tak ze Jagoda trzymaj wage, a Twoje 70
                  C pozostana takie jakie sa do pierwszej ciazy.
                  Pozdrowionka:)
                • Gość: agga Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 07:43
                  zauważylam, że zazwyczaj gloryfikują swój duży biust dziewczyny, które nic poza
                  nim nie mają, to ich jedyny atrybut i stąd takie obnoszenie sie nim. Krowa tez
                  ma duze cyce.
                  • Gość: wiruska Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 25.01.05, 09:27
                    musisz rezczywiscie być baaardzo zazdrosna. Kobietę do krowy porównywać?
                    Większosc facetów woli pełny biust nic na to nie poradzisz.
                    • Gość: Blondyna Re: 75 c/d:)-najlepsze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:33
                      "Większosc facetów woli pełny biust"

Ja na przykłąd mam to w nosie:p.
                      Nie istnieje dla facetó tylko sama dla siebie.
                • colleen_1 Re: 75 c/d:)-najlepsze:) 25.01.05, 10:07
                  Coz za zbieg okolicznosci, ze i inez i minia maja to samo IP: *.acn.waw.pl
                  Jeszcze do tego napisaly w swoich postach prawie to samo. A i styl pisowni jest
                  dokladnie tez sam i interpunkcja tez.

Zrobil sie kolejny temat typu "jaki biust lepszy".
                  Dla mnie takie dyskusje nie maja sensu. W koncu nikt sobie tego sam nie wybiera
                  (no ok, czasem wybiera). I jeszcze licytowanie sie jaki biust wola faceci...
                  Ehh, bez komentarza.
    • Gość: aga Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.01.05, 08:49
      a po czym wnosisz, że poza biustem nic nie mają?
      • Gość: agga Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 09:23
        z własnych doswiadczeń - w zyciu zazwyczaj spotykam takie przypadki: dziewczyna
        ma duży biust i nic poza tym sobą nie prezentuje ale trąbi o tym biuście wkoło.
        • charade Re: hurrra, z 75D na 70 C 25.01.05, 09:39
          A ja uważam, że zarówno kobiety z małym biustem porównujące te z dużym do krów,
          jak i kobiety z dużym biustem wyrażające się o tych z małym per "decha" to
          kompletne kretynki.

Do aggi - nie ma to jak generalizowanie, co ?
          • Gość: Marvellous Re: hurrra, z 75D na 70 C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:51
            Dokładnie. Świat nie kręci się wokół biustu (no chyba że dla panów), a poza tym jedna ma łądne piersi, inna nogi a jeszce inna buźkę. Nie można mieć wszystkiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka