inez22 27.01.05, 16:22 Kochana,powiedz mi prosze (znalazlam w jakims watku na temat kosmetykow Mac Twoją opinię)o ktorym korektorze tej firmy piszesz"najlepszy na swiecie?"mozesz cos więcej powiedziec ktory to dokladnie korektor?pozdrawiam cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.greta Przyłączam się do tematu 27.01.05, 16:36 Ja się przyłączam do tematu. Bardziej interesuje mnie, gdzie Mac można kupić (poza netem i US)? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
inez22 Re: Przyłączam się do tematu 27.01.05, 17:19 Kaloo chyba nieobecna ;( nic,poczekamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: do Kaloo :) 27.01.05, 17:38 Hej,na chwilę wpadałam-ten korektor był faktycznie świetny, to jest ten Ja go używałam już jakis czas temu i naprawdę był świetny-jedyny jak dotąd,który jak się rano napaćkalo to do wieczora się drań trzymał!;)Byłam pod wrażeniem,zwłaszcza,że naprawde delikatnie się go nakładało,bo konsystencja była całkiem delikatna.Bardzo go lubiałam-miałam kolor 15,w rzeczywistości chyba bardziej żółtawy,ale na twarzy ia tak go nie było tak bardzo widać. Nie jestem tylko pewna czy dokładnie takie opakowanie miał,ale też tubka. Teraz mam Clarinsa i też nie jest zły ale już nieco inny i tylko pod oczęta go nakładam. A tamten MAC jak masz możliwość to warto spróbowac,bo te kosmetyki ne wychodza bardzo drogo,a są fajne.;) Odpowiedz Link Zgłoś
inez22 dzięki Kaloo 27.01.05, 18:09 dzięki sliczne:)dokladnie ten mam okazje kupic:)jescze raz dziękuje za informacje,buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: dzięki Kaloo 27.01.05, 18:11 no to sie cieszę,mam nadzieję,że Tobie też będzie pasował.;) O ile nie zmienili składu itd na <udoskonalony>...;/ Ale raczej nie,więc powinno byc ok. Miłego używania! Odpowiedz Link Zgłoś