mery_lajt Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 13:53 Ives Saint Laurent: korektor pod oczy lub przebarwienia i wypryski, polecany przez gwiazdy telewizji czyli Touche Eclat, jasny. Jest swietny ale mnie uczulił, więc uzyty tylko raz, a kosztowal niestety kupe kasy... Odsprzedam lub zamienie. Chetnie odpowiem na pytania :-) mery_lajt@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka MONT BLANC - woda toaletowa Presence 50 ml 02.02.05, 14:15 Jestem z Warszawy. Mam fabrycznie zapakowaną wodę toaletową MONT BLANC Presence dla kobiet 50 ml. Chciałabym sprzedać ją za 150 zł. kosztelka@gazeta.pl Jeszcze leży u mnie szminka AVON Double Impact - Diva, również oryginalnie zapakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: MONT BLANC - woda toaletowa Presence 50 ml IP: *.crowley.pl 02.02.05, 14:23 O Jezusku Nazareński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylla Re: MONT BLANC - woda toaletowa Presence 50 ml IP: *.mikolow.starostwo.gov.pl 02.02.05, 14:57 hihi..... to nerwowa reakcja na Mont Blanc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: MONT BLANC - woda toaletowa Presence 50 ml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:02 Kosmetyk to może nie jest, ale pod hasłem uroda ujdzie - sprzedam urządzenie do masażu Cellesse Philipsa. Ewentualnie wymienię na Organzę Indecence Givenchy albo Poison Diora Odpowiedz Link Zgłoś
luba83 mam givenchy!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 01:37 ile chcesz z aten przyrzad do masazu???jestem z krk moj mejl luba83@gazeta.pl jesli aktualne to szybko pisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!dogadamy sie mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
chanelka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 18:35 Witam Ile chciałabyś za ten korektor YSL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evva Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:19 Jaka cena ? evva78@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiak_Wawa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.aster.pl 17.05.06, 12:46 Witam:) poszukuję Juicy Tubes Lancome(!!!) (tylko oryginały;)), Pure Pops EL oraz Star Gloss. Chętnie odkupię!! katrin00@o2.pl w grę wchodzi nie tylko Warszawa i okolice:) pozdrawiam! gg 2117694 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:08 ja mam podkład Heleny Rubinstein - Double Agent, kolor N 03 (raz użyty, bo niestety okazał się za ciemny - ja mam b. jasną karnację :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriela meteorites guerlain KUPIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:22 proszę pisać na zijg@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal a ja mam maść na ściury - tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickass Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.crowley.pl 02.02.05, 16:11 ja mam ciemny podkład z Avonu - niestety dla mnie za ciemny z serii Colour Trend Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet [...] IP: *.chello.pl 02.02.05, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahalicka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.02.05, 13:36 hej magda czy twoja oferta jest nadal aktualna? ile bys za to cudo chciala? Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Warszawa 05.02.05, 22:27 WITAMM ja też zrobiłam porządek i znalazłam pare rzeczy : 1 Błyszczyk do ust avon Glazewear kolor darling pink (różowy) kupiony na jesieni użyty 2 razy cena katalogowa to 19,90 - ja chcę 10 zł niestety w domu okazalo asie ze to nie mój kolorek 2 Dezodorant antyperspirant w kremie Christian Dior 50 ml - długotrwały efekt, elegancki zapach, idealny nawet dla wrażliwej skóry lub wydepilowanej , bezalkoholowy -nowy w sepchorze kosztuje 76 zł ja chcę 35zł,fajna sprawa ale ciągle dostaję tą nutę zapachową 3 Pomadka Christian Dior kolor zgaszony róż (wersja niedostępna w Polsce), jest to pomadka w wysuwanej oprawce a z drugiej strony jest konturówka wusuwana w tym samym odcieniu - użyta dla sprawdzenia koloru 20 zł , dostalam w prezencie ale ja nie uzywam pomadek 4 Lakier do paznokci Chanel przezroczysty żołty kolor ze swiecacymi drobinkami zuzycie 10 % 10 zł 5 Loreal podkład w sztyfcie kolor 15 chair -light beige zuzyie 10 % - 20 zł 6 Constance Caroll- podklad w kompakcie z gabeczką- 3 w 1 kolor natural sand (jasny beż)naklada sie wilgotna gąbeczką jako podkład lub korektor natomiast suchą jako puder bezzapachowy fajny niestety dla mnie za jasny kolorek zużycie do paru % 8 zł 7 Lakier do paznokci Margaret Astor ultra diamant kolor 615 ciemny róż nowy 6zł 8 Lakier do paznokci Revlon jest to przezroczysty lakier z poświatą zieleni zużycie 5 %- 6 zł Aha dodam jestem z Warszawy a jezeli ktoś będzie chciał kupic to dodam do wyboru -lakier nowy bezbarwny z dóżymi drobinami srebrnymi -emulsja do opalania z witaminae maslem shea i filtrami mineralnymi Dr. Ireny Eris 15 ml nowa 2 sztuki - kredka Miss Sporty róż ubytek 20 % - lakier do paznokci Miss Sporty zyżycie 50 przezroczysty z kolorowymi drobinkami swiecącymi vanessa75@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiaaa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:39 Hej Magda ile chcesz za podkład Heleny Double Agent 03??czy mozę zamiana jak tak to na co?:)pzdrAla Odpowiedz Link Zgłoś
yolcka strona www do wymiany kosmetykow 02.02.05, 16:15 Witam, od jakiegos czasu siedze w Stanach i moja wspollokatorka niedawno zarazila mnie wymienianiem sie kosmetykami przez strone www.makeupalley.com . Goraco zachecam do odwiedzenia - mozna zastrzec wymiany tylko z Polska, na przyklad, opublikowac sporo zdjec, latwo szukac wymarzonych kosmetykow i osob, ktore chcialyby to, czego my chcemy sie pozbyc. To tylko tak dla ulatwienia. A jesli ktos zna podobna strone w Polsce, prosze podac adres. A moze ktoras z Pan ma duzo inwencji i umie programowac... Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: strona www do wymiany kosmetykow 02.02.05, 17:13 w Polsce wielokrotnie wymieniałąm sie przez forum na wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:05 sprzedam perfumy GIVENCHY AMARIGE - 50ML zużyte jakieś 10 ml cena 120zł wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:20 można mnie złapac na gg 4677134 lub julia04@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goh\anka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.02.05, 21:01 a ja nie mam zużytych prezerwatyw, czy to nikogo interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.02.05, 22:37 Julio ja jestem z Wroclawia ,moze chcialabys sie wymienic n jakies inne,pozdrawiam Ewa ewa@korbajt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 wymienie/sprzedam-Poznań 04.02.05, 10:59 -woda toalaletowa Chanson de emotions, Calme de la mer, opakowanie 50 ml, zużyte ok 20%,nie mam kartonika (15zl) -woda toaletowa MOON Oriflame, opakowanie 30 ml, zuzyte 10-15%, jeszcze w kartoniku (10zl) -puder sypki Luminelle, odcień Beige Naturell, kupiony we wrześniu, użyty 3 razy, nie trafiłam z odcieniem.(10zl) sprzedam lub wymeinie na resztki/probki wód toaletowych kontakt na priv gocha221@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 02.02.05, 18:07 kosmetyki po otwarciu i dlugim przechowywaniu, a juz szczegolnie po uzyciu, sa pelne bakterii. pomysl na wymiane takich kosmetykow nie jest najlepszy; mozna "zlapac" kilka niespodzianek. nie radze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.broker.com.pl 03.02.05, 21:44 masz racje. dlatego ja proponuje kosmetyki oryginalnie zapakowane, nie uzywane. kontakt gg 45 35 240 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojatoja Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 129.109.188.* 02.02.05, 18:51 jezeli nie uzywane to nie ma problemu jezeli uzywane to odradzam. O dziwo nikomu nie wydaje sie przeszkadzac uzywana szminka czy tusz do rzes ale szczoteczki do zebow to nikt by po kims innym nie uzyl. Poprzaz uzywane kosmetyki mozna bardzo latwo zalapac jakies bakterie lub grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheenazz Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.krakow.pl 02.02.05, 20:19 Jakos tez na co dzien nikomu nie przeszkadza, ze kazdy z nas nosi w swoim organizmie kilka kilogramow bakterii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Max Factor Lasting Performance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:28 Podklad Max Factor Lasting Performance,kolor 105 -uzyty dwa razy. Kupilam za ciemny kolor i teraz sobie lezy. Zaplacilam 52 zl, sprzedam za 35zl. Moj e-mail evelinasz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madusiakr Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 21:03 A ja mam caly nowy NIEUŻYTY w oryginalnym opakowaniu krem Yves Rocher Pro -retinol 100%vegetal na dzien i na noc -w tubce, nie sloiczku. Chetnie zamienie na krem na noc Minuit z tej serii. Albo cos innego co macie do zaproponowania Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:34 Witam, jestem z Warszawy i mam zestaw Pupy. Zestaw składa się z: 1. 2 cienie pudrowe (kolor jasny fiolet i złoto- zielony) 2. 2 cienie kremowe ( jasny róż i złoto- żółty) 3. błyszczyk w kolorze różu 4. szminka ( kolor- ciemny pomarańcz ze złotymi drobinkami) 5.kredka do oczu czarna 6. konturówka do ust jasny brąz 7.czarny tusz ( niestety jest w 3/4 zużyty) 8. dwa lusterka Zestaw jest prawie nowy, poniewaz wszystko jest dosłownie musniete, jedynie ten tusz używałam. Chciałabym za niego 60 zł, w sklepie kosztuje ponad 100. Mam fotki. Nie ma problemu z wysyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:36 moj mail: magdusi21@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:42 chetnie wymienie wode toaletowa Ralph Lauren Polo Sport 100 ml. kilka razy psikniete , praktycznie nowe , kupione w stanach najchetniej na carolina herrera 212 , hypnotic poison diora lub kenzo jungle elephant..ewentualnie inne..jestem ze szczecina ..madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojrak6 Re: perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:29 a może chcesz O de Lacome 50 ml.? www.pedet.pl/x_C_I__P_7012201- 7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
zadar3 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 23:15 Warszawa -Zapach Perceive Avon 50 ml wypsikane moze 10% -Puder w kamieniu Creme Puff Max Factor nr 55 uzyty zaledwie 4 razy Propozycje mailem zadar3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: woda termalna Avene i jeszcze coś/ WARSZAWA 03.02.05, 00:35 - Woda termalna Avene, 50 ml, 1-2 razy użyta. Sprzedam za 10zł - maseczka Eva Natura Bursztyn, bioenergetic. Raz użyta. 5zł - odżywka do włosów Sunsilk, Aqua proteins, dla włosów szybko przetłuszczających się. Została ok. połowa. 7zł Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.02.05, 10:48 - roz do policzkow clinique z GWP - 2 kolory trouch of bronze- bronze kiss oraz sheer powder blusher - lucky clover - ledwo muśniete - matujacy podklad vichy aera teint kolor 35 sand - zostalo ok 20 z 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 213.77.91.* 03.02.05, 16:07 Mam wodę Hugo Bossa Hugo Woman (z czerwoną tasiemką), nieużywana, oryginalne opakowanie, 125 ml - o ile dobrze pamiętam. Rzeszów GG 1858075 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sjanna Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.02.05, 17:53 Witam. Jestem z Wrocławia, na mojej półce stoi jak wyrzut sumienia odżywka- maseczka do włosów osłabionych KERASTASE Resistance Age Recharge Complexe Vita-Ressource (zielona seria). Ważna do 2007 r., kupiona przeze mnie ok. 2-3 miesiące temu, jednak moim włosom nieprzydatna zupełnie. (Tak coś czułam, że nie o nią mi chodzi, ale pani w salonie była nadzwyczaj przekonująca). Użyłam ją 2 razy, więc ze 150 ml zużyłam jakieś 20. Kosztowała około 100 zł (szczerze mówiąc, dokładnej ceny nie pamiętam, ale to do sprawdzenia chyba w każdym salonie L'Oreal), chętnie na coś ciekawego wymienię lub cena do negocjacji: sjanna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isault Yves Rocher The Vert 03.02.05, 22:14 mam 2 razy psiknięte The Vert eau de cologne Yves Rocher. Dostałam w prezencie, a zapachu nie trawię. Zamienie sie na jakis miły zapaszek.. Jestem z Warszawy. Mail gazetowy isault@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 04.02.05, 00:21 Warszawa: - killys preparat wyrównujący płytkę paznokcia (zużyte max. 5%) - konturówka oriflame automatyczna kolor ginger 35 (czerwona) użyta najwyżej 3 razy - konturówka oriflame automatyczna kolor fudge 34 (brąz) użyta też jakieś 3 razy (2 sztuki) - kredka biała do paznokci paloma unikolor - raz zaostrzona czyli prawie w całości - kolastyna krem pod oczy i na dekolt z serii piękno natury - stoi nowy nieużywany, zamknięty fabrycznie (ale nie mam kartonika) - kupiłam omyłkowo okazało się, że to dla skóry dojrzałej przeciwzmarszczkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaZG cienie do powiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:47 1. Cover Girl - Safari Sunrise 2. Cover Girl - Glazed Ginger 3. Max Factor - Saphir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaZG Re: cienie do powiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:15 moj adres kontaktowy: sylwiknr1@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania25 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 81.15.254.* 04.02.05, 18:58 Czy ktos bylby zainteresowany perfumami ATTRACTION Lancome?Nietrafiony prezent na gwiazdke. Raz psikniete - dla sprawdzenia zapachu (nie dla mnie), wiec praktycznie cala zawartosc nie tknieta.Pojemnosc 50 ml, w kartoniku.Nowe koszt.250 zl.Cena do negocjacji.Kontakt anadab@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 04.02.05, 20:48 Mam dwie rzeczy, które u mnie leżą zupełnie niepotrzebnie: 1. optycznie wygładzający podkład Unifiance La Roche-Posay - wersja kremowa - dla skóry suchej, nr 21 (dwa razy użyty, zbyt ciemny, chociaż to najjaśniejszy w ofercie LRP). 2. sypki puder Almay, przywieziony z Anglii. Ślicznie wygląda na opalonej buzi (pięknie się mieni), no ale trzeba opaloną buzię mieć, a ja nie mam. Puder jest niby transparentny, ale nie nadaje się do bardzo jasnej cery - użyłam go raz. Jest hipoalergiczny. Poza tym na opakowaniu piszą, że: wyrównuje koloryt cery, nadaje delikatnie matowe wykończenie, utrwala makijaż i sprawia, że długo wygląda świeżo, nie tworzy smug. Wolałabym wymienić się na coś ładnego :-) niż sprzedawać Osoby zainteresowane proszę o maila Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 04.02.05, 21:27 prosia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Puder sypki Stay Smooth Almay & Unifiace LRP 05.02.05, 16:09 Znalazłam opis tego pudru (ang.): www.1stchoice- travel.co.uk/Shopping/STAY-SMOO TH-LOOSE-POWDER-TRANSLUCIDE.htm l A to podkład: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php? cmd=details&itemid=9663&usernam e=mimbi Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Puder sypki Stay Smooth Almay & Unifiace LRP 05.02.05, 17:53 Źle wstawiły mi się linki. Puder Almay jest już zarezerwowany, ale podład nadal aktualny: <a href="www.wizaz.pl/produkty/baz a/censura.php? > cmd=details&itemid=9663&usernam e=mimbi">www.wizaz.pl/produkty/ baza/censura.php? > cmd=details&itemid=9663&usernam e=mimbi</a> Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: Puder sypki Stay Smooth Almay & Unifiace LRP 05.02.05, 20:00 Oj, coś wstawianie linków mi nie wychodzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Puder Stay Smooth Almay&Unifiance LRP AKTUALNE! 07.02.05, 20:19 Oba kosmetyki czekają na właścicielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana oddam! IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:55 Hej, słabo znam się na kosmetykach kolorowych, nie wiem nawet czy są coś warte, ale może komuś się przydadzą, więc przepiszę tak, jak jest na opakowniu: 1. terracotta bronzing powder Nr2 Guerlain (opakowanie 5,5g , dostalam ze Stanów) 2. Podwójny cień do powiek True Color firmy Yves Rocher 63095 ( to chyba ich numer, kolor popielaty i ciemno brązowy)- kilka razy użyte 3. kredka chyba do oczu w kolorze złotym Chcę sie tego pozbyć, mogę oddać, moge przyjąć cokolwiek w zamian. Jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz terracota= do Ani 04.02.05, 23:32 Hej Aniu, byłabym zainteresowana tym pudrem terracota Guerlaina. Napisz proszę na adres gazetowy to ustalimy szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: oddam! 05.02.05, 14:39 Anu moja kolezanka chce odkupic od Ciebie puder lub wymiana na cos noweg do uzgodnienia,napisz na ewa@korbajt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: puder Guerlana 05.02.05, 14:43 Aniu jzezeli bedziesz miala wony puder skontaktuj sie ze mna eewa@korbajt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Michelle Re: oddam! IP: *.magma-net.pl 22.02.05, 19:59 Hej!!! Chetnie bym sie z Toba zamienila na te trzy rzeczy... Powiedz mi co bys chciala za nie!!! Czekam na szybka odpowiedziec najlepiej na maila... maskotka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 05.02.05, 12:03 mam kamuflaż ArtDeco nr1 (cielisty beż) kupiony 3 dni temu, użyty dwa razy. niestety, odcień nie dla mnie - potrzebuje bardziej różowego. chętnie wymienię na podobny kosmetyk, lub sprzedam. cena w drogerii ok. 40 zł, sprzedam za 30. nie mam już kartonika, ale kosmetyk nowiutki (i bardzo wtdajny jak mniemam) menina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka LUBLIN-KREM NAWILŻAJĄCY NIVEA VISAGE I........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:24 oczyszczająca Oriflame(niebieska w tubce). Krem nie nadaje sie do mojej "świetlistej" skóry(dostałam w prezencie:( )jest użyty 2 razy, ma jeszcze sreberko pod pokrywką:odsprzedam za 22 zł razem z maseczką(nowa)- wiadomość gg6493113 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra La Roche Posay Hydraphase - sprzedam ;-) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 05.02.05, 19:36 Jestem z Trojmiasta ;-) mam 2 kremiki La Roche Posay Hydraphase.- Legere oraz Riche. Mozna o nich poczytac na wizazu, maja super recenzje i sa meganawilzajace. Są nowiutkie, tyle ze bez katronikow, ani razu nie uzyte. Ja mam teraz tyle kremow, ze lodowka juz nie mieści ;-) W aptece jeden kosztuje 67 zl. Czekam na propozycje cenowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marilui Podklad BOURJOIS-Le NU VOUS VA si BIEN 06.02.05, 11:13 Jak na mój gust zbyt transparentny.Uzywalam go góra 2 razy.Odnośnie wymiany- jestem otwarta na propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_77 NOA Cacharel WROCŁAW 06.02.05, 20:27 Eau de toilette NOA Cacharel, 30 ml, zostało gdzieś 4/5 flakonika. Sprawdzałam, na <a href=www.esentia.pl target=_blank >www.esentia.pl</a> nowe kosztują 153,60 zł. No to powiedzmy sprzedam za 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz korektor Clinique 06.02.05, 22:54 Mam na wymianę lub do sprzedania nowy, nieużywany korektor Clinique Quick Corrector. Ma wygodny aplikator. Daje pokrycie naturalne, średnie. Nie tworzy maski i nie wysusza. Dla wszystkich rodzajów cery. Kolor medium- średni. Jeżeli chodzi o wymianę to interesuje mnie kolorówka raczej górnopółkowa lub jakiś fajny zapach, ew. pielęgnacja. Prosze pisać na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Pomadka Pupa IP: 213.17.239.* 06.02.05, 23:38 Witam:) Jestem z Krakowa-mam zbedna mi,calkiem nową pomadke Pupa-kolor krwisto czerwony (Rosetto Opaco-nr 224)To pomadka blyszczaca,nawilzająca,wygladza jąca i chroniaca usta(tak dokladnie pisze na opakowaniu:) No i ma świetne pudeleczko z malutkim lusterkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Pozbędę się chetnie...: 07.02.05, 13:44 PUR Blanca Avonu-woda+krem,za w sumie każda cenę,niech tylko to ktos mi zabierze...;) Zestaw serum intensywne+balsam wyszczuplający Eveline-któryś z nich użyty pół raza,do momentu obaczajenia w nim mentolu-a baaaardzo nie lubię mentolu,wiec 2 tubki chętnie odstąpie..Kto chce niech sie zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Light Blue D&G 08.02.05, 15:32 Prawie cała 100ml,nieudany prezent,bo moim faworytem w tego rodzaju zapachach jest jednak Lanvin Eclat d'Arpege...psiknięte 2 razy. Jestem z Warszawy. Ewentualnie można tez na maila pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Light Blue D&G 08.02.05, 15:33 Prawie cała 100ml,nieudany prezent,bo moim faworytem w tego rodzaju zapachach jest jednak Lanvin Eclat d'Arpege...psiknięte 2 razy. Jestem z Warszawy. Ewentualnie można tez na maila pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Light Blue D&G IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 17:01 ile chciałąbyś za tą gabanę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Light Blue D&G 08.02.05, 15:33 Prawie cała 100ml,nieudany prezent,bo moim faworytem w tego rodzaju zapachach jest jednak Lanvin Eclat d'Arpege...psiknięte 2 razy. Jestem z Warszawy. Ewentualnie można tez na maila pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
maga102 Re: Light Blue D&G 24.02.05, 22:28 Czy to light Blue jeszcze aktualne....?????????? bo sporo czasu juz minęło, a ja dopiero dzis dojrzałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mollysia antykoncepcyjne 07.02.05, 13:36 Mam antykoncepcyjne globulki dopochwowe Patentex Oval. Zużyłam 2 z 12 i przeszłam na tabletkę. Wymienię się lub... wyrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś