Gość: derika IP: *.petrus.com.pl 02.02.05, 18:29 gdzieś czytałam (nie pamiętam w tej chwili gdzie:() o pillingu z soli i oliwy (bądź oleju) że dobrze ujędrnia skórę. próbowałyście kiedyś coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: pilling sól+oliwa 02.02.05, 18:33 Tak, ale to dosyc traumatyczne przezycie ;) Sol strasznie podraznia, a jak jeszcze do tego masz jakies nawet minimalne ranki na dloniach (np. od manicuru), to tak szczypie, ze mozna zwariowac. Kaloo polecala zamiast soli - cukier. Mozna tez kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
bluette Re: pilling sól+oliwa 02.02.05, 19:02 dla mnie sol i oliwa to jest peeling idealny. Nie piecze mnie w rece, bo normalnie uzywam do tego rekawiczki.. Sol, oprocz tego ze drapie ziarenkami, ma tez inne wlascowosci, ktore wplywaja na skore i dlatego dla mnie wygrywa z peelingiem z curku czy innych. Spruboj sama, to nic nie kosztuje.. Milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: pilling sól+oliwa IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 02.02.05, 20:45 Kawa tez jest fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś