Gość: babedoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:15 wpisujcie swoje typy! piszcie też, jaki macie rodzaj skóry. Mój typ to tropikalny balsam do ciała AVONU, jest idealny do mojej suchej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociubek Re: najlepszy BALSAM do ciała! 04.02.05, 17:48 Najlepszy balsam jaki kiedykolwiek miałam a miałam ich bardzo duzo to Nivea body, jest to właściwie mleczko z olejkiem migdałowym i witaminą e. Mam bardzo suchą skóre a po nim czuje sie nawilżona i moje ciało jest gładkie jak aksamit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka17 Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:44 otak, nivea naprawde jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 garnier 04.02.05, 18:47 ja glosuje na mleczko GARNIER i balsam z avonu z witaminami swietny i bardzo wydajny( cena tez nie jest zla)pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:47 Ziaja -zielony, z wyciagniem z białej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:48 Ja też mam sucha skórę i polecam balsam Garnier, Ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza i jest bardzo wydajny. Kiedyś używałam też Nivea Body i również z niego byłam bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 04.02.05, 19:19 Masło do ciała Eveline Age Control Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: najlepszy BALSAM do ciała! 04.02.05, 19:20 ja wprost uwielbiam te balsamy Avonu Naturals-są świetne a zapachy cudowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: najlepszy BALSAM do ciała! 17.03.15, 00:44 Pharmaceris z serii E, fantastyczny balsam do skóry suchej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:38 A ja uwielbiam balsamy Yves Rocher te 400ml butle o zapachu różnych owoców(seria Les plaisires de nature) Naprawde super. Nivea byla świetna ale jednak wolalabym lżejszą konsystencję i ciągle jeden, ten sam zapach....tu mam dowolność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:07 Neutrogena - to moj nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.238.97.97.adsl.inetia.pl 05.02.05, 01:25 Balsam z maslem kakaowym Sensu - Nu Skin Delikatna,nietlusta konsystencja,szybko sie wchlania,ma bardzo delikatny zapach.Opakowanie 300ml,jak dla mnie same plusy,tylko ceny nie znam bo dostalam;) Aha,niedawno odkrylam Krem do ciala z proteinamu jedwabiu firmy Torf(albo jakos tak)kupilam w Polo Markecie za niecale 8 zl-300ml,efekty takie jak po Dove(tym w pudeleczku)Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 13:58 Cena tego balsamu to 18,9 dla klienta, a ok. 14,5 dla dystrybutora/stałego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.238.97.43.adsl.inetia.pl 05.02.05, 17:07 Dzieki,dobrze wiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: 80.50.197.* 05.02.05, 13:29 Uwielbiam balsamy Dove - przede wszystkim za zapach i Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.02.05, 15:10 Mleczka Nivea Body uzywalam dlugo i chyba przestalo na mnie dzialac.. Dove sa niezle :> Za to 400ml z Yves Rocher to cudo :> lekka konsystencja, super zapachy, dobre nawilzanie!!! Polacam! Z Avonu uwielbialam balsam i zel pod prysznic Milk&Honey (za wlasciwosci i zapach!) ale juz od dawna ich nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.chello.pl 05.02.05, 16:38 neutrogena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.05, 19:30 Neytrogena - może nie ma ślicznego zapachu - chociaz mi odpowiada - ale żaden inny balsam nie nawilża mojej skóry tak jak ten i to od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.05, 19:39 chodzi oczywiście o neutrogenę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: najlepszy BALSAM do ciała! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:52 oprócz Nivei której nic nie przebije mogę polecić moje ostatnie odkrycie: balsam do ciała w piance Cztery pory roku. Mam ten z białą herbatą i jest naprawdę niezły, pachnie delikatnie i dobrze nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
prosia Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.02.05, 20:10 a ja uwielbiam cztery pory roku z bluszczem - w pierwszym momencie ma się wrażenie, że ten balsam nie da się wmasować i nigdy się nie wchłonie, ale wchłania się ładnie, a skóra jest milusieńka po nim i pachnąca. no i ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
sweeteveli Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.02.05, 22:52 ja tez mam suchą skóre i najbardziej mi odpowiada oliwka ,która wcieram na wilgotne ciało,zaraz po kąpieli,szybko sie rozprowadza,potem tylko delikatnie osuszam cialo ręcznikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dusze-k Re: najlepszy BALSAM do ciała! 24.06.14, 12:55 Obecnie używam balsamu dove purely pampering z kokosem i jaśminem mamma przywiozła go z Niemiec i jest na prawde świetny. Wcześniej nakładałam olejki i oliwkę na skórę po pilingu i była nieziemsko miękka. Obecnie stosuje jednak ten balsam i serdecznie go polecam. Piling na pewno wzmacnia efekt miękkiej skóry. www.mikołajek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: najlepszy BALSAM do ciała! 03.07.14, 22:52 Pharmaceris balsam do ciała do skóry suchej. Są dwie wersje, w zależnosci od suchości skóy. Bardzo dobry jest również niebieski krem nivea. Nie rozsmarowuje siędobrze, mimo jakości komfort stosowani jest słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 30.06.14, 16:51 Dla mnie najlepsze są balsamy do ciała z Neutrogeny. Odpowiedz Link Zgłoś
k.laryska Re: najlepszy BALSAM do ciała! 02.03.15, 21:25 dla mnie bezkonkurencyjne jest polaczenie peelingu i masla do ciala z serii golden oils bielendy. altyernatywa dla masla moze tez byc olejek z tej samej serii- genialnie natluszcza i wygladza skore Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 02.07.14, 14:50 Do suchej skóry najlepsza jest Mixa (dawniej L'Oreal) lub zielony Garnier o miodowym zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska361 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 04.07.14, 08:47 ja używam balsamu do ciała z garniera jest super :) polecam :) :) mam suchą skóre Odpowiedz Link Zgłoś
5sonia75 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 08.07.14, 20:18 do suchej skóry polecam moje nowe odkrycie arbuzowy balsam Bielendy. Jest rewelacyjny, intensywnie nawilża, skóra jest długo miękka, elastyczna i jędrna. Dodatkowo walczy z cellulitem, jeśli potrzeba :) Lekka konsystencja szybko się wchłania i otacza nas przyjemnym, orzeżwiającym aromatem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nimwstaniedzien Re: najlepszy BALSAM do ciała! 08.11.14, 09:41 ja lubię balsamy ziai. One na mnie najlepiej działają. Jeśli chodzi o balsamy to ja jestem bardzo wymagająca. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 12.11.14, 16:09 Ja używam Eveline - odżywczy krem do twarzy i ciała- jest bez parafiny w składzie więc świetnie się wchłania :) nie przepadam za tą firmą ogólnie, ale akurat ten balsam jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kotkreskowy.90 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 13.11.14, 22:19 Polecam naturalne masło shea. Doskonale nawilża i natłuszcza nawet suchą i podrażnioną skórę, nie zawiera konserwantów, ani barwników. Niektóre są perfumowane, a ich zapach długo utrzymuje się na skórze. Najlepiej sprawdza się, gdy jest stosowane na noc. Na dzień można je wykorzystać jako krem do rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
stopreformom Re: najlepszy BALSAM do ciała! 14.11.14, 20:36 jakies konkretne? ja uwielbiam masła z victorias secret. Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: najlepszy BALSAM do ciała! 15.11.14, 10:46 a ja użyam oliwki dla dzieci z johnsona po każdej kąpieli i żadnych balsamów już niie potrzebuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: najlepszy BALSAM do ciała! 29.12.14, 23:37 Zimą mam często suchą skórę czasem, jeśli się nie posmaruję skóra jest niemiła w dotyku i swędzi. Lubię balsamy bezzapachowe albo o jakimś neutralnym, delikatnym zapachu. Ostatnio Nivea balsam do kąpieli (dodatkowy plus to oszczędność czasu). Mam też Dove pure and sesitive hypoallergenic działanie, wchłanianie ok, zapachu nie ma, trochę zbyt płynna konsystencja, ale można się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
badencja Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.03.15, 10:28 Dziewczyny a używała ktoraś z Was tych balsamów pod prysznic, które sie spłukuje? Warto to kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.03.15, 12:46 używałam,u mnie nie działa choć skórę na ciele mam w miarę "normalną",jeśli nie nakremuję się po myciu nie ma tragedii (no moze oprócz łydek zimą:)). Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: najlepszy BALSAM do ciała! 06.03.15, 11:56 Ja tylko takich uzywam, bo lepiej chociaż takie niż żadne, a jakoś takim mi łatwiej się natrzeć niż prawdziwym. Nawilżają ciut gorzej od tradycyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: najlepszy BALSAM do ciała! 18.03.15, 18:16 taki? bielenda.pl/wp-content/uploads/2014/11/golden-oil-niebieskie-MLECZKO-v4-flat1.png Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka_83 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 07.07.17, 16:39 Moim ulubionym balsamem, który jest wprost idealny dla wrażliwej skóry, posiada naturalny skład i kosztuje 10zł jest balsam wiesiołkowy Gal (do kupienia w aptece). Od kilku lat stosuję i stwierdzam, że nie ma lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś