Gość: Justa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:19 Dziewczyny, może któraś z Was może polecić mi lekarza w Warszawie, który przepisze mi receptę na Meridię 15. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:26 Nie chcę dyskutować o powodach. Po prostu potrzebny jest mi adres takiego lekarza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! 04.02.05, 18:31 lekarz musi mieć powody aby meridie wypisać pozatym lek jest do bani i zdrowie niszczy wiem po przykładach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:33 Uwierz, przeczytałam o tym wszystko, co mogłam, również na tym forum i nie chcę umoralniania. Jeśli nie możesz mi pomóc w sprawie adresu, trudno...:) Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! 04.02.05, 18:37 acha rozumiem myślałam ze poprostu usłyszłaś o tym i tak chcesz niesety nie mam numeru i wogóle ale postaram sie w najbliższych dnaich ci to napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:39 Dziękuję Ci bardzo. I naprawdę nie jestem laikiem w tej kwestii. Przepraszam za, może, zbyt mocny ton:-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: RECEPTA NA MERIDIĘ!!! 04.02.05, 18:39 ja schudłam 14 kilo ale bez meridi wzięłam jedną tabletke i odsprzedałam koleżance bo sie przestraszyłam czułam sie fatalnie . Odpowiedz Link Zgłoś