Dodaj do ulubionych

Aptecus cd.

04.02.05, 18:22
No wiec wreszcie dostalam upragniona przesylke!!! Po moich mailach i
ponagleniach, tak mnie chyba mieli dosc, ze cala paczke przyslali mi ZA DARMO
i jeszcze dolozyli mleczko i tonik sorayi. Jestem w szoku!!!!!
Warto bylo poczekac:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: teresai Re: Aptecus cd. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.05, 19:13
      Ja mam raczej mieszane uczucia co do Aptecusa. Plusem są u nich na pewno ceny
      kosmetków i to, że mało sobie zyczą za przesyłkę. Minusy: czekałam na przesyłkę
      1,5 tygodnia, a po drugie nie przysłali mi jednej z zamówionych rzeczy, na
      której najbardziej mi zależało (maska Dora - bardzo trudno ją dostać na
      południu Polski i w Internecie), nie przysłali no i oczywiście nie otrzymałam
      od nich żadnej informacji, o tym, że tej maski nie dostanę, bo nie ma jej, na
      przykad,aktualnie na stanie. Jeżeli bym takowa informację od nich otrzymała, to
      mogłabym sobie zamówić jakąś inną maskę Dory albo coś jeszcze innego. A tak?
      Napisałam do nich maila (wczoraj), ale jak na razie głucha cisza.
    • Gość: teresai Re: Aptecus cd. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.05, 19:17
      I jeszcze jedno: dostałam kilka próbek: wszystkie z Vichy, dwie sztuki kremów
      dla mężczyzn, ze cztery kremów silnie przeciwzmarszczkowych, jedną saszetkę
      szamponu dla włosów tłustych i z łupieżem. Na szczęście zmarszczek jeszcze nie
      mam, włosy mam OK, mężczyzną też nie jestem, więc ani jedna próbka nie będzie
      wypróbowana na mojej twarzy :-(.
      • sonique Re: Aptecus cd. 04.02.05, 19:30
        Mnie tez zadziwia ta apteka. No ale po dzisiejszym nie moge narzekac. Chociaz
        jedno im musze przyznac, na moje maile opowiadali natychmiast.
        Wszystko im dzis wybaczylam, mam nadzieje, ze to tylko poczatki tak zle u nich
        wygladaja, a jak sie rozkreca, to bedzie juz wszystko ok:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka