cenia5 08.02.05, 12:09 1. Znalazlam w domu nafte kosmetyczna ale niestety przeterminowana (do wrzesnia 2004). Czy myslicie ze moge ja jeszcze uzyc? 2. Jak sie uzywa taka nafte (przed czy po myciu?) i czy daje efekty? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila25 Re: ODP:) 08.02.05, 14:09 Czesc i mysle ze z powodzeniem mozesz jej użyć:)Ja juz od dawna stosuje nafte i moge Ci powiedzić ze nie zalicza sie do srodków którym pare miesiecy po dacie waznosci "uciekłaby" efektywnosc działania.Spoko.A uzywaj jej przed myciem:wetrzyj ją we włosy na okolo 10-15 min przed umyciem mozesz troche dodac do niej (jak chcesz oczywiscie)3 krople olejku rycynowego-daje swietny połysk włosom.Po upływie w/w czasu umuj włosy jak zwykle.Moja rada:jesli masz zniszczone końcówki po umyciu wetrzyj w same końce odbrobinke!!nafty-pomaga! Pa,pa Monika Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: nafta kosmetyczna 24.02.05, 10:18 Witam Niestety wszystko, również kosmetyki, mają swój ograniczony czas życia. Ja osobiście nie używałabym czegoś po upływie terminu ważności. Z tego co wiem, naftę kosmetyczną można używać przed lub po umyciu włosów ale nie potrafię powiedzieć jakich efektów można się spodziewać. Możliwe, że włosy będą miększe w dotyku i będą łatwiej się rozczesywać. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś