Dodaj do ulubionych

effaclar K - pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:27
wiem ze już dużo było na temat tego kremu, ale pozwólcie że zapytam. Mam cere
raczej normalną, kiedyś (5 lat temu) miałam spory trądzik, ale wyleczyły mi
go pigułki anty, ktore biorę już właśnie od 5 lat (inna sprawa, że boję się
zrobić przerwę, żeby nie było nawrotu trądziku :/) Tak więc cerę mam w sumie
ok, jedyną niedoskonałością jest troche zaskórników w strefie T oraz wągry na
nosie. Czy effaclar K pomoże mi je zlikwidować, jeśli bede go stosowac
powiedzmy codziennie na noc? Marzy mi sie nieskazitelna buzia ;) proszę o
wypowiedzi, pozdraiwam!
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: effaclar K - pytanie IP: *.u.mcnet.pl 15.02.05, 16:30
      mnie effaclar nie zrobil nic poza wysuszeniem. jakos tak mam ze dzialaja na
      mnie tylko bha i total turnaround (chyba bezkwasowy, ale nie jestem pewna).
      wiec nie oczekuj cudow po effaclarze
      • zloty_delfin Re: effaclar K - pytanie 15.02.05, 16:39
        A mnie nic nie wysuszył, za to zlikwidował znienawidzone wągry:-)))Cieszę się,
        że zdecydowałam się na kupno tego kremu.
        • Gość: kiddo Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:42
          oooo a ja własnie założyłam osobny wątek do Ciebie skierowany w sprawie
          Effaclaru :))) mogłabyś mi odpisać? z góry dziękuję i pozdrawiam!
        • Gość: kiddo Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:44
          o,albo skopiuje też tutaj:
          czesc, wyczytałam w jednym wątku, że udało Ci sie kupić Effaklar K w takim
          promocyjnym zestawie, mam pytanie, czy może orientujesz sie, czy jest dalej
          ta promocja? ile kosztował ten zestaw? jeśli kupowałaś w wwie, to gdzie? z
          góry dziękuje za odp:) pzdr
          • zloty_delfin Re: effaclar K - pytanie 16.02.05, 16:31
            Kupiłam ten zestaw dwa tygodnie temu- w Krakowie. Kosztował tyle co krem- chyba
            40,90 zł. Przepraszam że tak późno odpisuję, katar i niedokończona sesja do
            pary są przytłaczające...
            • Gość: kiddo Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:58
              dziekuje serdecznie ;) to może i ja sie skusze na taki zakup, mam nadzieje że
              jeszcze jest ta promocja;) dzięki i życze zdrówka!
    • Gość: up Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:18
      up
    • Gość: up Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:51
      up..:(
      • k.leo Re: effaclar K - pytanie 16.02.05, 13:09
        hydraphase-hydrating make-up remover- co to?

kupiłam effeclar k w super zestawie dawali krem ale nie wiem czy jest on do
        demakijażu czy może jako podkaład bo tak mi powiedziano w aptece może znacie
        ten produkt byłabym wdzieczna za podpowiedzi:)

• Gość: monia76 Re: effaclar K - pytanie IP: *.u.mcnet.pl 16.02.05, 13:55
          jak sama nazwa wskazuje jest to mleczko do demakijazu
        • Gość: kiddo Re: effaclar K - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:07
          kurde :) a nie mogłabyś przy okazji podać informacji, które mnie interesują?
          tzn odpowiedzieć na pytania odnośnie tej promocji? z góry dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka