Dodaj do ulubionych

ladna cera

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:32
mam bardza wrazliwa cere, czesto byla podrazniona, czerwona i strasznie
piekla, nic nie pomagalo,nawet masci od lekarza, az pani w sklepie ze zdrowa
zywnoscia polecila mi tabletki- spirulina hawajska /strasznie smierdza/,
lykam juz 2 miesiace, a na twarz krem poltlusty cutibaza i krm nivea baby
niebieski i bialy w tubce, efekt cera jak u mojej 3 corki
Obserwuj wątek
    • Gość: bambino Re: ladna cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:42
      ale czy Twoja cera jest sucha czy normalna? bo ja nie sądzę, zeby na mojej
      mieszanej (miejscami mocno tłustej) cerze krem nivea spowodował coś więcej niż
      pryszcze...
      • Gość: olivia Re: ladna cera IP: 80.72.46.* 18.02.05, 20:34
        Potwierdzam - kremik super;) Ja ostatnio stałam sie malo tolerancyjna na
        wszystkie kosmetyki więc przerzucilam się tylko na kremy dziecinne Nivea Baby i
        zero uczuleń, podrażnień itp.Rewelka!!!
        Do mojej przedmówczyni: krem Nivea Baby jest kremem nawilżającym. Mam taką samą
        cerę jak Ty i z powodzeniem stosuję;)
        • Gość: anel Re: ladna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:31
          ja mam cere mieszana i dla mnie te kremy to rewelacja, na dzien gdy wychodze na
          z domu stosuje cutibaza bo jest poltlusty, a na noc nivea baby lub nivea baby-
          masc z pantenolem, ktory likwiduje zaczerwienienia skory
          • Gość: kola Re: ladna cera IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 18.02.05, 21:44
            czy nivea baby jest lzejszy np. od nivea soft? nadaje sie pod makijaz?
            • Gość: anel Re: ladna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:46
              dla mnie jest lepszy bo zawiera pantenol, i cera jest lepiej nawilzona,
              bardziej miekka i mila w dotyku, nie blyszczy sie i ladnie pachnie ten krem
            • Gość: marta Re: ladna cera IP: 213.17.192.* 19.02.05, 14:10
              tak, nivea baby ma mniej tłustą konsystencję od Nivea Soft, błyskawicznie się
              wchłania i nie pozostawia takiej tłustawej błyszczacej warstewki jak soft
              • Gość: livett Re: ladna cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:14
                a ja chciałam zapytać o ten preparat , który zażywasz tzn. sprulinę - jakiej
                firmy są te tabletki i jaka orientacyjna cena i ile tych tableteczek dziennie
                zażywasz? Pytam ponieważ sama przymierzam się do zakupu spiruliny w tabletkach -
                słyszłam , ze świetnie wpływa na kondycje cery.
                Pozdrawiam
                • Gość: emgiepe Re: ladna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:12
                  www.szupex.com.pl/index.php?tool=szczegoly&id=1034
                  • Gość: anel Re: ladna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:38
                    koszt okolo 35 pln, zazywam 2 tabletki dziennie, nie wierzylam ze pomoze a
                    jednak... efekty rewelacyjne
                    • Gość: :-) Re: ladna cera IP: *.tychy.msk.pl 20.02.05, 07:51
                      A czy ta spirulina może zdziałać coś negatywnego?? Mam 20latek czy mogę ją też
                      zazywać???
                      • Gość: gosc Re: ladna cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:09
                        co to za krem cutibaza? czy jest na recepte?
                • tuya Czy ktos jeszcze potwierdza... 21.02.05, 09:45
                  to zbawienne dzialanie? Bo brzmi bardzo zachecajaco to co przeczytalam w linku
                  ponizej.
    • Gość: Asia Re: ladna cera IP: 80.48.159.* 20.02.05, 16:45
      Hehe ja rowniez jak kazdy mam problemy z cera :( Chyba mam care sucha i
      wrazliwa !!! Jest bardzo ciezko utrzymac ja w dobrym stanie..... najbardziej po
      meczacych w-f gdy robi sie goraco ..poce sie.... pył... bród... i co w zamian :/
      Sliczny duzo PRYSZCZ!!! To jest przerazajace!!! Tylko ze ja to mam naprawde
      problem z ta cera!! BO ja nie to ze mam sucha wrazliwa to jeszcze alergiczna i
      sklonna na podraznienia cere !!! Hehe ale jakos zyje!! Najbardziej wnerwiaja
      mnie te pryszcze na policzkach kolo nosa!!! To wyglada okropnie!!! I te
      zaskorniki buuuu!!! Staram sie dbac o cere!! I jak na moje 14 lat sama sobie
      dobrze radze!!! Uzywalam wiele masci, zelow do mysia twarzy ... mleczko
      toniki .. ale nic!!!
      Duzo osob mi doradzalo zebym kupila kostke myjaca DAVE!! I rzeczywiscie pomogla
      jest juz lepsza :)
      Ale jeszcze to nie to czego chcialam!!!:P
      Slyszalam podobno ze takie pryszcze jak ja mam na policzkach kolo nosa to sie
      robia jezeli opiera sie na rekach!! No wiecie czesto tak sie robi gdy nie mamy
      sił juz utrzymac twarzy na nudnych lekcjach gdy przysypiamy!! hehe moze i
      prawda!!
      A co do tego kremu nivea to tam ja zadnej roznicy nie czuje bo uzywam go od 1
      roku zycia i zadnego innego!!! :P
      Ci ktorzy jeszcze jego nie uzywaja polecam!!
      Szczegolnie tym z sucha wrazliwa alergiczna i sklonnoscia do podraznien
      cera :P:P!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka