Dodaj do ulubionych

Puder Bourjois - rewelacja

IP: *.lucent.com 06.06.02, 14:38
A jeszcze wczoraj kupiłam sobie nowy podkład Loreala i puder w kompakcie Bourjois. O rany to jest
świetne. Miałam już ich puder sypki ale był niewygodny w uzyciu (duże pudło, lużna zakretka, nie do
noszenia w torebce). Ten jest rewalacyjny. polecam Naprawdę. Matuje, koryguje, zakrywa czego nie
powinno być widać.

Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 06.06.02, 14:40
      Kasiu a jak ten puder się nazywa??? Napisz wszsytko - ile kosztuje i czy są
      dość ciemne kolory bo ja mam ciemną karnację i zawsze mam z tym problem, a
      przydałby mi się właśnie taki, co zakrywa wszystko co powinno być zakryte:-)
      • Gość: Kasia Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.lucent.com 06.06.02, 14:48
        Agul nazywa się to ZESTE de SOIE Poudre compacte.
        Kosztował 60 albo 69 (nie wiem bo oba kupowałam naraz) kolorów jest dużo i bardzo ciemne też.
        Ja kupowałam w sephorze i poprosiłam o nałożenie mi przed zakupem. Naprawde super. nawet mąż
        zauważył różnice od razu. dzisiaj w pracy też wszyscy mi mówią, że super wyglądam.

Kup. Jeśli tylko znajdziesz swój kolor.
        Dla mnie extra
        • Gość: agul Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 06.06.02, 14:56
          Dzięki Kasiu:-) jak tylko znajdę kolor dla mnie to kupię, bo już szukam od
          jakiegoś czasu i na nic nie mogę się zdecydować. Dzięki, pzdr
    • Gość: plum1000 Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:02
      kasia jaki ten podklad kupilas???z loreala? air wear? czy on ma duze
      wlasciwosci kryjaxce? sa jasne kolory? plum
      • Gość: kasia Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.lucent.com 07.06.02, 11:30
        Nie, podkład ten nowy - nie pamiętam nazwy ale coś balans. Jest lepszy od air wear (przedtem
        mialam ten) ale nie rewalacyjny. Kryje ale nie doskonale. Ale w połączeniu z Bourjois jest ok.
        Kolorów było jednak mniej niż w nowych podkładach Bourjois ale tamten zdecydowanie nie kryje.
        Siedziałam w Sephorze półtorej godziny i przetestowałam na sobie bo prosiłam o umalowanie mnie
        każdym z nich.
    • .klamka. Re: Puder Bourjois - rewelacja 06.06.02, 22:32
      a czy po tym pudrze w kompakcie nie swieci sie cera?
      kompakt kupilam raz i byl beznadziejny. nie chce sie znowu naciac.
      i czy porownujac, jest bardziej kryjacy od innych?
      • Gość: Kasia Re: Puder Bourjois - rewelacja IP: *.lucent.com 07.06.02, 11:34
        Nie nie świeci się naprawdę. Co prawda wczoraj w pracy poprawiałam się ale to raczej z próżności:-)
        I nie jest to kompakt typu trzy w jednym taki też mi się nie sprawdził. tylko puder o takiej miłej ale zbitej
        konsystencji. Bardzo ładnie pachnie i cudnie kryje.
        Dla mnie numer jeden
        • .klamka. Re: Puder Bourjois - rewelacja 07.06.02, 15:49
          aha. bo wlasnie myslalam o takim 3w1:)
          czyli jest to zwykly puder prasowany w kamieniu?
          a jaka ma wage tak sciekawosci zeby odniesc do ceny:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka