02.07.25, 06:46
www.pudelek.pl/dominika-serowska-wspomina-o-tym-co-dzialo-sie-za-kulisami-rozstania-hakiela-z-cichopek-i-grzmi-gdyby-nie-marcin-ktory-nauczyl-byla-zone-tanczyc-7173712732646272a
Wiem, wiem, to tylko pudeł.. ale czytam i śmiać mi się chce. Serio pani serowska jest taką idiotka? Wie, co było w małżeństwie cichopek i hakiela, kto kogo skrzywdził i że ex hakiela chciała się przyjaźnić z jego żona? I koniecznie musi się z tymi rewelacjami obnosić publicznie?
Taki luzny wątek w ten upalny dzień. O, może pani słońce za bardzo przygrzało, że tak plecie mądrości publicznie.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Z pudla 02.07.25, 07:02
      Jak się wsiadło na konia o imieniu celebryctwo, to by się chciało na nim dalej jechać, więc się plecie cokolwiek, ważne, by pisano.
    • bene_gesserit Re: Z pudla 02.07.25, 07:08
      "Jakiś kazus i horror"

Serio, to fragmenty wypowiedzi cytowane w artykule ukazują idealną harmonię między językiem i formą a trescią.

Mam wrażenie, że bohaterka artykułu jest z siebie dumna, ale to wszystko wydaje mi się jakieś smutne
    • heca007 Re: Z pudla 02.07.25, 07:22
      Pani znana z bycia matką dziecka byłego męża Katarzyny Cichopek twierdzi, że gdyby nie jej facet to Kaśka byłaby nikim big_grin Nie oglądałam Tańca z gwiazdami ale coś mi się kołacze, że to Hakiel był wtedy nikomu nie znanym tancerzem (oprócz osób z wąskiego grona branży tanecznej) a ona była już gwiazdką popularnego serialu.
      Ogólnie widzę pewne podobieństwo między tym co mówi Petarda i Serowska. Jedna twierdzi, że się poświęciła dla kariery męża a druga twierdzi, że Hakiel poświęcił swoją karierę dla Kaśki... Czyli Kurzopki wychodzą na takich co wleźli do show biznesu po plecach małżonków tongue_out wink One (Serowska z Petardą) spotykają się potajemnie na kawie?!
      • marta.graca Re: Z pudla 02.07.25, 08:21
        Słusznie ci się kołacze. Nie przypadkiem program nazywa się "Taniec z gwiazdami" i wg mnie to Hakiel dopiero po programie stał się znany, otworzył szkołę taneczną itd. Rozumiem, że można być głupim, ale po co tak się z tym obnosić? wink
        • heca007 Re: Z pudla 02.07.25, 08:27
          No właśnie. To on tańczył z "gwiazdą" a nie ona wink
          Teraz to może się trochę zmieniło bo wielu z tych tancerzy stało się samodzielnymi celebrytami. Ale na początku tego programu jednak to gwiazdy telewizyjne były na pierwszym planie.
          • marta.graca Re: Z pudla 02.07.25, 09:00
            No, to chyba była jedna z pierwszych edycji. Teraz to połowa "gwiazd" jest znana chyba tylko bywalcom Pudla.
            • heca007 Re: Z pudla 02.07.25, 09:40
              Po prostu kończą się im te prawdziwsze gwiazdy wink
      • szarmszejk123 Re: Z pudla 02.07.25, 09:14
        No cóż, taniec z gwiazdami polega na tym, że profesjonalni tancerze tańczą z... Gwiazdami :p czy ona chce powiedzieć, że to on był gwiazdą w tym układzie? 😅
        • marta.graca Re: Z pudla 02.07.25, 11:27
          Taką gwiazdą, której nikt nie znał wink
      • lauren6 Re: Z pudla 02.07.25, 10:13
        > nie jej facet to Kaśka byłaby nikim big_grin

No i ma rację. Taniec z gwiazdami zakończony wygraną i wielką miłością między tancerzami, małżeństwem mocno wylansował Cichopek. Bez tego byłaby kolejną serialową gwiazdką, o której dziennikarze przypominają sobie raz na 10 lat.
        • little_fish Re: Z pudla 02.07.25, 10:17
          A kim byłby Hakiel bez udziału w tym programie i wygraniu go?
        • heca007 Re: Z pudla 02.07.25, 10:23
          Mocno wylansował(TzG) Cichopek ale w ogóle wpuścił do światka show biznesu Hakiela. Wg mnie on bardziej na tym zyskał niż ona.
          A nawet jeśli wspieli się razem to Serowska, która stała się znana przez urodzenie dziecka Hakielowi nie powinna tego komentować.
          • marta.graca Re: Z pudla 02.07.25, 11:27
            Znana jest chyba tylko czytelnikom Pudla. Ja przed tym wątkiem nawet nie wiedziałam, jak się nazywa nowa baba Hakiela.
    • dreg13 Re: Z pudla 02.07.25, 08:18
      Jak nigdy nie wyśmiewam się z żadnych, nawet mocno obciachowych nazwisk, tak tu… Nazwisko u każdego innego byłoby ok, w ogóle nie zwróciłabym uwagi. A może nawet byłoby fajne i mocno pasujące do właściciela. W tym przypadku mam wiecznie jednà myśl - zjełczałe.
      • szarmszejk123 Re: Z pudla 02.07.25, 09:12
        Tak, połączenie tej pani z nazwiskiem daje efekt zgliwiałego twarogu zapomnianego na zbyt długo :p
    • szarmszejk123 Re: Z pudla 02.07.25, 09:11
      Mnie tak zastanawia, w jakim celu " poprzedniczka" pani Dominiki chciała się przyjaźnic z Kasią, skoro nawet Hakiel się z Kasią nie przyjaźni? 🤔
      • heca007 Re: Z pudla 02.07.25, 09:23
        Pytanie czy rzeczywiście chciała czy tylko tak Hakiel powiedział Serowskiej wink
        • milva24 Re: Z pudla 02.07.25, 09:35
          Albo czy chodziło o przyjaźń czy o poprawne stosunki z eks, z którą partner ma dzieci. Bo ta pani z artykułu, która poprzysięgła wrogość Katarzynie chyba nie ogarnia, że tak by wypadało.
        • lauren6 Re: Z pudla 02.07.25, 10:15
          Pamiętam, że w swoim czasie tabloidy rozpisywały się o znajomości tych pań, były nawet wspólne zdjęcia.
      • princy-mincy Re: Z pudla 02.07.25, 10:33
        Moze sie polubily i mialy dobro dzieci na wzgledzie?
    • princy-mincy Re: Z pudla 02.07.25, 10:34
      Zenujaca kobieta. Wcale sie nie dziwie, ze Cichopek wyslala jej pismo do zaprzestania wypowiadania sie o niej i dzieciach.
      • zerlinda Re: Z pudla 02.07.25, 10:59
        Ale chyba nie zadziałało..
        • princy-mincy Re: Z pudla 02.07.25, 11:05
          No to nastepny bedzie juz pozew. Moze wtedy sie zamknie.
          • milva24 Re: Z pudla 02.07.25, 11:09
            Oni mają juz z Petardą doświadczenia to i panią Serowską sobie poradzą.
    • rb_111222333 Re: Z pudla 02.07.25, 13:31
      Oni (Cichopek i Hakiel) razem się lansowali i obydwoje odnieśli profity ze swojej relacji. Pani ma silną potrzebę atencji i nie zrezygnuje tak szybko z tego, że może wypowiadać się na pudełku. Szkoda dzieci, bo to im nie służy. Starszy syn chyba w ogóle się odciął od tego co się dzieje w domu, o nim chyba w ogóle nie mówi. Serowska nie ma szans na pozytywną relację z dziećmi Hakiela jeśli cały czas jedzie po ich matce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka