Gość: julita30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:52 Interesuje mnie szczególnie ten z chininą-Mocny Włos.Kto uzywa i ma zdanie na temat tych szamponów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 17:23 ja używałam prawie wszystkich. Z chininą niezły bo nie przetłuszcza, nie uczula, nie powoduje swędzenia zapach ma jak męskie perfumy, ale szybko ulatuje, kosztuje ok 22-27zł] nie potrafię ocenić czy pomaga na wypadanie, ale na pewno jest ok jako profilaktyka Odżywka jest ok tez nie przetłuszcza, za to ta z chininą jest (w przciweinstwie do szamponów) niewydajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:01 Dzięki Inecitko za odpowiedź.Mam ten Klorane z chininą-używam własnie profilaktycznie.Nawet nie potrzebuję odzywki do rozczesywania-ładnie rozczesuja się bez niej.A może jednak warto skusic się na tę odzywkę-ładne sa włosy po niej?Zapach typowo męski-rzeczywiście.Ale nie przeszkadza mi to.Wazne jest tez ze dobrze się spłukuje. Który z Klorane jeszcze możesz polecić(szampon,a może też inne produkty?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 20:05 niezły jest do włosów blond, a z odżywek dobra jest seria nabłyszczająca taka zielona, niezłe są też produkty do farbowanych te z granatem (szampon i odżywka też) i seria do suchych taka z kropelką narysowaną. Szampony są bardzo wydajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga (inecita) Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 20:05 oczywiście aga = inecitka tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:30 Trzy razy dopiero umylam glowe tym szamponem a już jestem b zadowolona-nie ptrzeszkadza mi nawet meska nuta zapachowa.Ciekawy jest tez kolor-ciemno czerwony i konsystencja.Podoba mi sie i na pewno wypróbuje inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:28 O, klorane ma serie do blond??Super....A szampon jest przezroczysty,krystaliczny czy nie?I co robi z blond wlosami-nadaje połysk, lekko rozjaśnia...?Ja mam ciemny naturalny blond.Nadawałby się ten szampon do takich wlosów??Z góry dzięki za odpowiedx;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:19 konsystencję ma z tego co pamiętam żółtej ale w miare przezroczystej cieczy (choć nie pamietam na pewno bo miałam go rok temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: Szampony KLORANE. IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 21:02 Napiszcie coś więcej o tym szamponie.Czy to jest leczniczy czy kosmetyczny. Interesuje mnie przeciw łupieżowy.Dzięki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:18 obawiam się że w Polsce nie ma Klorane przeciwłupieżowego, podobnie jak klorane do cienkich włosów a ten akurat bardzo lubię grrrrr!!!! Ale popytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Szampony KLORANE. 25.02.05, 10:41 Klorane do włosów blond jest biały, tak samo balsam. Szamponów tej firmy nie używałam, bo bardzo mi odpowiada niebieski Vichy, ale używam balsamu na bazie wyciągu z granatu i jestem bardzo zadowolona, włosy są po nim gładkie, miękkie i łatwo się rozczesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:07 Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Co szczególnego robi z wlosami ten szampon do wlosów blond??Czy nadaje sie dla ciemnej naturalnej blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:14 Uzywał ktoś tych szamponów? Jak działają i jaki efekt? Jestem ciekawa,bo mam bardzo przetłuszczające siewłasy i myję codziennie rano. Może mogłabym go używać, np. jak zaśpię i mam mało czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.chello.pl 25.02.05, 13:27 dokładnie ten sam efekt osiągniesz wczesując w nasadę 9nigdy w koncówki!!!) odrobine talku, taki szampon na sucho to po prostu tal w sprayu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:12 Dokładnie taki sam, czyli jaki? Czy to naprawdę działa i mogłabym myć wtedy włosy co drugi dziań? Bo juz cholery dostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyysiaa Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:05 A ja za Klorane z Cedrem zapłaciłam ok. 22 zł i jesli chodzi o efekty (nabłyszczenie np)to nie umywa sie do Polleny Ewy-seria Eva- szapmon z Dziegciem i lisciem brzozowym czy jakoś tak(brązowy) tylko 3 zł:P a połysk na włosach rewelacyjny,co dwa dni myle a tez musialm codizennie i pachni ejak pepsi:P....to juz nie pierwszy raz cen anie gra roli...tak bylo z podkladmai np Lacome addaptive za ponad 100 zl nie umywal sie z Max Factorem:> Odpowiedz Link Zgłoś
ra_cha Re: Szampony KLORANE - na sucho 07.05.05, 13:08 gdzie można kupić szampony Klorane, dotychczas nie spotkałam ich w żadnej aptece (chociaż w kompie, owszem, mają informacje, że coś takiego istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś