Dodaj do ulubionych

Szampony KLORANE.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:52
Interesuje mnie szczególnie ten z chininą-Mocny Włos.Kto uzywa i ma zdanie na
temat tych szamponów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 17:23
      ja używałam prawie wszystkich. Z chininą niezły bo nie przetłuszcza, nie
      uczula, nie powoduje swędzenia zapach ma jak męskie perfumy, ale szybko
      ulatuje, kosztuje ok 22-27zł]
      nie potrafię ocenić czy pomaga na wypadanie, ale na pewno jest ok jako
      profilaktyka
      Odżywka jest ok tez nie przetłuszcza, za to ta z chininą jest (w przciweinstwie
      do szamponów) niewydajna
      • Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:01
        Dzięki Inecitko za odpowiedź.Mam ten Klorane z chininą-używam własnie
        profilaktycznie.Nawet nie potrzebuję odzywki do rozczesywania-ładnie rozczesuja
        się bez niej.A może jednak warto skusic się na tę odzywkę-ładne sa włosy po
        niej?Zapach typowo męski-rzeczywiście.Ale nie przeszkadza mi to.Wazne jest tez
        ze dobrze się spłukuje.
        Który z Klorane jeszcze możesz polecić(szampon,a może też inne produkty?)
        • Gość: aga Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 20:05
          niezły jest do włosów blond, a z odżywek dobra jest seria nabłyszczająca taka
          zielona, niezłe są też produkty do farbowanych te z granatem (szampon i odżywka
          też) i seria do suchych taka z kropelką narysowaną. Szampony są bardzo wydajne
          • Gość: aga (inecita) Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 24.02.05, 20:05
            oczywiście aga = inecitka tym razem
            • Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:30
              Trzy razy dopiero umylam glowe tym szamponem a już jestem b zadowolona-nie
              ptrzeszkadza mi nawet meska nuta zapachowa.Ciekawy jest tez kolor-ciemno
              czerwony i konsystencja.Podoba mi sie i na pewno wypróbuje inne...
          • Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:28
            O, klorane ma serie do blond??Super....A szampon jest
            przezroczysty,krystaliczny czy nie?I co robi z blond wlosami-nadaje połysk,
            lekko rozjaśnia...?Ja mam ciemny naturalny blond.Nadawałby się ten szampon do
            takich wlosów??Z góry dzięki za odpowiedx;-)
            • Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:19
              konsystencję ma z tego co pamiętam żółtej ale w miare przezroczystej cieczy
              (choć nie pamietam na pewno bo miałam go rok temu)
    • Gość: asior Re: Szampony KLORANE. IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 21:02
      Napiszcie coś więcej o tym szamponie.Czy to jest leczniczy czy kosmetyczny.
      Interesuje mnie przeciw łupieżowy.Dzięki.Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: Szampony KLORANE. IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:18
        obawiam się że w Polsce nie ma Klorane przeciwłupieżowego, podobnie jak klorane
        do cienkich włosów a ten akurat bardzo lubię grrrrr!!!! Ale popytaj w aptece
        • orissa Re: Szampony KLORANE. 25.02.05, 10:41
          Klorane do włosów blond jest biały, tak samo balsam.
          Szamponów tej firmy nie używałam, bo bardzo mi odpowiada niebieski Vichy, ale
          używam balsamu na bazie wyciągu z granatu i jestem bardzo zadowolona, włosy są
          po nim gładkie, miękkie i łatwo się rozczesują.
          • Gość: julita30 Re: Szampony KLORANE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:07
            Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.
            Co szczególnego robi z wlosami ten szampon do wlosów blond??Czy nadaje sie dla
            ciemnej naturalnej blondynki?
            • Gość: baluska Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:14
              Uzywał ktoś tych szamponów? Jak działają i jaki efekt? Jestem ciekawa,bo mam
              bardzo przetłuszczające siewłasy i myję codziennie rano. Może mogłabym go
              używać, np. jak zaśpię i mam mało czasu?
              • Gość: Inecitka Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.chello.pl 25.02.05, 13:27
                dokładnie ten sam efekt osiągniesz wczesując w nasadę 9nigdy w koncówki!!!)
                odrobine talku, taki szampon na sucho to po prostu tal w sprayu
                • Gość: baluska Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:12
                  Dokładnie taki sam, czyli jaki? Czy to naprawdę działa i mogłabym myć wtedy
                  włosy co drugi dziań? Bo juz cholery dostaję.
                  • Gość: pyysiaa Re: Szampony KLORANE - na sucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:05
                    A ja za Klorane z Cedrem zapłaciłam ok. 22 zł i jesli chodzi o efekty
                    (nabłyszczenie np)to nie umywa sie do Polleny Ewy-seria Eva- szapmon z
                    Dziegciem i lisciem brzozowym czy jakoś tak(brązowy) tylko 3 zł:P a połysk na
                    włosach rewelacyjny,co dwa dni myle a tez musialm codizennie i pachni ejak
                    pepsi:P....to juz nie pierwszy raz cen anie gra roli...tak bylo z podkladmai np
                    Lacome addaptive za ponad 100 zl nie umywal sie z Max Factorem:>
                    • ra_cha Re: Szampony KLORANE - na sucho 07.05.05, 13:08
                      gdzie można kupić szampony Klorane, dotychczas nie spotkałam ich w żadnej
                      aptece (chociaż w kompie, owszem, mają informacje, że coś takiego istnieje)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka