Gość: _mimi_ IP: 195.117.129.* 28.02.05, 11:51 www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34550.html Jak wam sie podobają kreacje gwiazd na Oskarach??? Mi sie wydaje ze wyjątkowo gustownie w tym roku ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milkie Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.blich.krakow.pl 28.02.05, 12:38 drew barrymore ( tak sie pisze? ;)po prostu wymiotla reszte :) przepiekna, idealna harmonia wszystkich elementow. starszne moim zdaniem sa te dekolty bez ramion,w serduszko, na bezbiustnych gwiazdach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.petrus.com.pl 28.02.05, 14:37 "bezbiustne" źle...., silikony źle... to co one mają zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 14:44 Ubierac sie stosownie do warunkow jakie sie posiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.petrus.com.pl 28.02.05, 14:46 ale niewielu projektantów oferuje falbany na dekolcie ;) i tak widać że się ma małe piersi :( Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 15:04 No, ale Paltrow z tymi cyckami to sie osmiesza, albo zaklada przezroczysta bluzke i pokazuje, ze jej piersi sa obwisle, albo zaklada sukienke taka, ktora ma niby wybic jej piersi ku gorze, co przynioslo wg mnie oplakany skutek...Jest cos pomiedzy zenada, a ukruwaniem pod falbanka... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 13:02 faktycznie piękne kiecki i większość podreśliła swoje walory ubiorem a nie jego brakiem :)) jestem mile zaskoczona, bo caszami to co noszą na wielkich galach gwiazdy nie bardzo pasuje , zeby inna przyziemna istota ubrała :) a w tym roku wiele sukienek, które sama bym ubrała fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:16 Kate Winslet i Salma Hayek slicznie wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 15:01 Żadna z kreacji gwiazd nie zrobila na mnie takiego wrażenia jak sukienka Halle Berry gdy dostała oskara, to było chyba 2 lata temu a tą suknię pamietam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:34 zauważyłam też dziwne przywiązanie bladych blondynek ( Paltrow np.) do bladuch kolorów kiecek, w których wyglądają jak zjawy. Rene Z. jak zwykle - okropieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.chello.pl 28.02.05, 15:50 Mi najbardziej podobały się: Natalie Portman,Kirsten Dunst,Penelope Cruz,Salma Hayek,Hale Berry. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 19:52 penelope cruz - jak dla mnie koszmar... n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:39 rzeczywiście kreacje podobne do siebie,góra dopasowana , uwydatniony tyłek + duży ogon. chyba taka moda na salonach. szkoda, bo rzeczywiście brak czegoś takiego jak sukienka Haly Berry lub różowa Paltrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.236.108.147.Dial1.NewYork1.Level3.net 28.02.05, 16:08 ...w tym roku "gwiazdy" zbytnio sie nie popisaly wszystko jakies przycmione ,zero kolorow wszystko stonowane....ale jak zwykle byly jakies wyjatki.... -pierwsze miejsce dla SALMA HAYEK...swietnie sie prezentowala w tej granatowej sukni z czarnymi dodatkami...moge powiedziec ,ze granat to jej kolor... -drugie miejsce dla HALLE BERRY...skromniutko jakos szaro ale jak zwykle w guscie i z elegancja...tylko te wlosy ,duzo lepiej wygladala z krotkimi.. -trzecie miejsce dla BEYONCE... -czwarte LAURA LINNEY... Na drugiej liscie najgorzej ubranych gwiazdeczek.... -pierwsze miejsce zajela RENEE ZELLWEGER...wamp...czerowna suknia ,praktycznie czarne wlosy...wypadla bardzo blado...nienaturalnie ... -drugie miejsce HILARY SWANK....ten kolor granat kompletnie jej nie pasowal...caly przod "zabudowany" tyl odkryty....ona potrzebuje czegos zywego przy jej typie urody... - trzecie miejsce GISELE BUNDCHEN...wprawdzie nie gwiazdeczka tylko modelka...,tak wiec powinna wiedziec co zalozyc na taka okazje,a ona wyskakuje w koszuli nocnej bez ramiaczek...chyba jej chloptas Leonardo DiCaprio nie byl zbytnio zadowolany ,tym bardziej potym jak nie dostal OSCARA...nie mogl sie rowniez swoja dziewucha pochwalic...bo wyszla bardzo blado w porownaniu z innymi kobietami,ktore taka figura jak Gisele nie moga sie poszczycic ....ale wczoraj wszystkie ja pobily swoim wygladem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:42 a moim zdanie Kate Winslet wygladała pięknie w tym błekicie. wreszcie jakiś inny kolor niż te blade albo czarne. No i C. Blanchett. Cudnie. Obie prosto bez zbytnich falban ale jak gustownie Odpowiedz Link Zgłoś
myladygoha jej to mi sie nie podoba ! chyba przesadziła! 28.02.05, 19:31 www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34552.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergevna Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:01 Super: Drew Barrymore, Halle Berry, Hilary Swank. Tragicznie: Rene Zellweger i Gisele Bundchen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:06 Beyonce - nareszcie z gustem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:10 Renee,ale porażka...trupia bladość z kruczymi włosami i czerwoną kiecką. Miało byc pewnie jak Królewna Śnieżka, wyszło jak z rodziny Addamsów... sorry, Zellwegerów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 22:34 Podoba mi sie Penelopa:-) Ladna sukienka, dobrana do karnacji, z klasa, bez ozdob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 10:34 zgadzam sie - penelope cruz super wyglada, wedlug mnie to raczej zasluga olsniewajacej, zdrowej urody niz sukni. ale 'bez ozdob'?? wielkie zolte DIAMENTY na uszach, szyi, palcach i przegubach.. moze to stosunkowo skromna;) bizuteria, ale jednak jakas.. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jyguyg Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:38 Ze zdjęc wynika, że tylko salma, halle i Kate Winslet dysponuja jakims biustem... Poza tym faktycznie fatalna moda, eksponująca brak piersi (Julie Delpy), blah. Super: Drew Barrymore, Salma Hayek, Beyonce. Halle - do fryzjera biegiem znowu na krótko obciąć! A gdzie Nicole?????????????????????????????????? Dała szanse innym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:01 Najgorzej: Paltrow i Zellweger. Najlepiej: Hayek, długo długo nikt, potem Berry (obciąć włosy!!!!), fajnie Portman i Cruz. Generalnie - nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znzare Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:37 img.interia.pl/kobieta/nimg/grona_rudowlosych_Beyonce_641128.jpg a jak wam sie podobala? Odpowiedz Link Zgłoś