Dodaj do ulubionych

Oskary - stroje sławnych

IP: 195.117.129.* 28.02.05, 11:51
www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34550.html
Jak wam sie podobają kreacje gwiazd na Oskarach???
Mi sie wydaje ze wyjątkowo gustownie w tym roku ...
Obserwuj wątek
    • Gość: milkie Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.blich.krakow.pl 28.02.05, 12:38
      drew barrymore ( tak sie pisze? ;)po prostu wymiotla reszte :) przepiekna,
      idealna harmonia wszystkich elementow. starszne moim zdaniem sa te dekolty bez
      ramion,w serduszko, na bezbiustnych gwiazdach...
      • Gość: hmm... Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.petrus.com.pl 28.02.05, 14:37
        "bezbiustne" źle...., silikony źle...
        to co one mają zrobić?
        • klara-klara Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 14:44
          Ubierac sie stosownie do warunkow jakie sie posiada:)
          • Gość: hmm... Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.petrus.com.pl 28.02.05, 14:46
            ale niewielu projektantów oferuje falbany na dekolcie ;)
            i tak widać że się ma małe piersi :(
            • klara-klara Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 15:04
              No, ale Paltrow z tymi cyckami to sie osmiesza, albo zaklada przezroczysta bluzke i pokazuje, ze jej piersi sa obwisle, albo zaklada sukienke taka, ktora ma niby wybic jej piersi ku gorze, co przynioslo wg mnie oplakany skutek...Jest cos pomiedzy zenada, a ukruwaniem pod falbanka...
    • kobietka_jm Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 13:02
      faktycznie piękne kiecki i większość podreśliła swoje walory ubiorem a nie jego
      brakiem :))
      jestem mile zaskoczona, bo caszami to co noszą na wielkich galach gwiazdy nie
      bardzo pasuje , zeby inna przyziemna istota ubrała :) a w tym roku wiele
      sukienek, które sama bym ubrała
      fajne
      • Gość: basia Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:16
        Kate Winslet i Salma Hayek slicznie wygladaja
    • ruda_80 Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 15:01
      Żadna z kreacji gwiazd nie zrobila na mnie takiego wrażenia jak sukienka Halle
      Berry gdy dostała oskara, to było chyba 2 lata temu a tą suknię pamietam do
      dziś.
      • Gość: daisy Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:34
        zauważyłam też dziwne przywiązanie bladych blondynek ( Paltrow np.) do bladuch
        kolorów kiecek, w których wyglądają jak zjawy. Rene Z. jak zwykle - okropieństwo!
        • Gość: Lenka Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.chello.pl 28.02.05, 15:50
          Mi najbardziej podobały się: Natalie Portman,Kirsten Dunst,Penelope Cruz,Salma
          Hayek,Hale Berry.
          • nadja Re: Oskary - stroje sławnych 28.02.05, 19:52

penelope cruz - jak dla mnie koszmar...

n
      • Gość: daisy Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:39
        rzeczywiście kreacje podobne do siebie,góra dopasowana , uwydatniony tyłek +
        duży ogon. chyba taka moda na salonach. szkoda, bo rzeczywiście brak czegoś
        takiego jak sukienka Haly Berry lub różowa Paltrow.
    • Gość: Aga Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.236.108.147.Dial1.NewYork1.Level3.net 28.02.05, 16:08
      ...w tym roku "gwiazdy" zbytnio sie nie popisaly wszystko jakies
      przycmione ,zero kolorow wszystko stonowane....ale jak zwykle byly jakies
      wyjatki....
      -pierwsze miejsce dla SALMA HAYEK...swietnie sie prezentowala w tej granatowej
      sukni z czarnymi dodatkami...moge powiedziec ,ze granat to jej kolor...
      -drugie miejsce dla HALLE BERRY...skromniutko jakos szaro ale jak zwykle w
      guscie i z elegancja...tylko te wlosy ,duzo lepiej wygladala z krotkimi..
      -trzecie miejsce dla BEYONCE...
      -czwarte LAURA LINNEY...

Na drugiej liscie najgorzej ubranych gwiazdeczek....
      -pierwsze miejsce zajela RENEE ZELLWEGER...wamp...czerowna suknia ,praktycznie
      czarne wlosy...wypadla bardzo blado...nienaturalnie ...
      -drugie miejsce HILARY SWANK....ten kolor granat kompletnie jej nie
      pasowal...caly przod "zabudowany" tyl odkryty....ona potrzebuje czegos zywego
      przy jej typie urody...
      - trzecie miejsce GISELE BUNDCHEN...wprawdzie nie gwiazdeczka tylko
      modelka...,tak wiec powinna wiedziec co zalozyc na taka okazje,a ona wyskakuje
      w koszuli nocnej bez ramiaczek...chyba jej chloptas Leonardo DiCaprio nie byl
      zbytnio zadowolany ,tym bardziej potym jak nie dostal OSCARA...nie mogl sie
      rowniez swoja dziewucha pochwalic...bo wyszla bardzo blado w porownaniu z
      innymi kobietami,ktore taka figura jak Gisele nie moga sie poszczycic ....ale
      wczoraj wszystkie ja pobily swoim wygladem....
    • Gość: madusiak Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:42
      a moim zdanie Kate Winslet wygladała pięknie w tym błekicie. wreszcie jakiś
      inny kolor niż te blade albo czarne. No i C. Blanchett. Cudnie. Obie prosto bez
      zbytnich falban ale jak gustownie
      • myladygoha jej to mi sie nie podoba ! chyba przesadziła! 28.02.05, 19:31
        www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34552.html
    • Gość: sergevna Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:01
      Super: Drew Barrymore, Halle Berry, Hilary Swank.
      Tragicznie: Rene Zellweger i Gisele Bundchen.
      • Gość: micek Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:06
        Beyonce - nareszcie z gustem...
      • Gość: aga Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:10
        Renee,ale porażka...trupia bladość z kruczymi włosami i czerwoną kiecką.
        Miało byc pewnie jak Królewna Śnieżka, wyszło jak z rodziny Addamsów...
        sorry, Zellwegerów ;)
        • Gość: Nadia Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 22:34
          Podoba mi sie Penelopa:-) Ladna sukienka, dobrana do karnacji, z klasa, bez
          ozdob.
          • Gość: AgaU Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 10:34
            zgadzam sie - penelope cruz super wyglada, wedlug mnie to raczej zasluga
            olsniewajacej, zdrowej urody niz sukni.
            ale 'bez ozdob'?? wielkie zolte DIAMENTY na uszach, szyi, palcach i przegubach..
            moze to stosunkowo skromna;) bizuteria, ale jednak jakas..
            aga
        • Gość: jyguyg Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:38
          Ze zdjęc wynika, że tylko salma, halle i Kate Winslet dysponuja jakims
          biustem...
          Poza tym faktycznie fatalna moda, eksponująca brak piersi (Julie Delpy),
          blah.
          Super: Drew Barrymore, Salma Hayek, Beyonce.
          Halle - do fryzjera biegiem znowu na krótko obciąć!
          A gdzie Nicole?????????????????????????????????? Dała szanse innym?;)
          • Gość: Miki Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:01
            Najgorzej: Paltrow i Zellweger.
            Najlepiej: Hayek, długo długo nikt, potem Berry (obciąć włosy!!!!), fajnie
            Portman i Cruz.

Generalnie - nieciekawie.
            • Gość: znzare Re: Oskary - stroje sławnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:37
              img.interia.pl/kobieta/nimg/grona_rudowlosych_Beyonce_641128.jpg a jak
              wam sie podobala?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka