Dodaj do ulubionych

Inter Fregrance.

IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 11.06.02, 12:35
Wczoraj dzieki Waszej radzie spróbowałam nawilżacza pod krem firmy Inter
Fregrance. Niesamowite, rzeczywiście działa. Ciekawa jestem czy pianka do
demakijażu o której pisałyście to to samo co mleczko i tonik 2 w 1, bo tylko
takie coś znalazłam na stoisku.
Obserwuj wątek
    • Gość: CASPER Re: Inter Fregrance. IP: *.clan.pl 11.06.02, 12:40
      Nie. Pianka to co innego. Taka przezroczysta ciecz w pojemniku z pompką, jak
      naciskasz tworzy się pianka.
      • Gość: marama Re: Inter Fregrance. IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 11.06.02, 14:41
        Dzieki, dzięki
    • annika_vik Inter Fragrance - pianka 11.06.02, 15:21
      Nawilżacz jest fajny, ale po likwidacji drogerii Omega Centrum już nie da rady
      go kupić w Gdyni... Bu!
      Reszta rzeczy z tejs samej serii co nawilżacz, czyli OligoAquaVita jest
      niewarta zachodu. Kremik (w opisie lekki nawilżający) na dzień był tak tłusty,
      zę nadawał się tylko na noc - podobnie krem pod oczy.
      Jeżeli chodzi o piankę: Jest to pianka służąca do mycia buzi (z wodą), jakby
      żel do mycia już spieniony. Muszę wam jednak coś o tej piance powiedzieć: nie
      udało mi się zużytkować nawet połowy, bo pianka mi... skisła (zjełczała /
      zepsuła się) w opakowaniu! Zaczęła ohydnie śmierdzieć i oczywiście nie było
      mowy o jej dalszym używaniu. Zaznaczam, że na butelce data wazności mówiła o
      roku 2004!
      Wracając do kosmetyków IF - czy ktoś używał serii Algavit Q10? Są tam jakieś
      ciekawe żele pod krem, ale z tego co widziałam w sklepie ta seria jest raczej
      droga. Czekając na odpowiedź polecam ich stronę internetową www.i-f.com.pl.
      • Gość: dida Re: Inter Fragrance - pianka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.06.02, 17:08
        nawilzacz mozna kupic w duzych supermarketach.
        pianka jak dla mnie jest taka sobie. dobrze myje, nie wysusza ale nie lubie
        jej zapachu. jak tanie mydlo.
      • Gość: Karusia Re: Inter Fragrance - pianka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.06.02, 00:01
        Widziałam ten nawilżacz w Euromarkecie w takiej perfumeri (nie wiem czy to też
        Omega) :)
    • Gość: coralin Re: Inter Fregrance. IP: 217.153.103.* 11.06.02, 17:36
      Ja również dzięki rekomendacji dziewczyn(z SK:)kupiłam nawilżacz pod krem.Dla
      mieszanej cery jest świetny.Czasem cera domaga się dodatkowego nawilżenia,a
      podwójna porcja kremu często obciąża. Ten produkt jest wspaniały. Ostatnio
      zaczęłam używać pianki do demakijażu z koenzymami Q10 i R i jest o niebo lepsza
      od żelu L'Oreala Hydrafresh, który nie chciał się dobrze spłukiwać.Mogę
      stwierdzić,że warto bywać na tym forum,bo pewnie sama nie odkryłabym tych
      kosmetyków.Dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka