Dodaj do ulubionych

która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artdeco??

IP: 217.97.133.* 11.03.05, 08:54
Nie wiem ktora wybrac. O obu opinie sa super.
Obserwuj wątek
    • kasiek_1 Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde 11.03.05, 10:02
      Artdeco jest w malutkim słoiczku, natomiast Lumene w tubce. Ta pierwsza szybko
      twardnieje i miałam problemy najpierw z jej wydobyciem a potem z
      rozsmarowaniem. Moim zdaniem Lumene jest lepsza z nasępujących powodów:
      poręczniejsze opakowanie
      łatwiej się ją rozprowadza
      nie marze się na powiece
      i chyba cienie trzymają się na niej dłużej.

Pozdrawiam

kasia
    • Gość: justy Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.03.05, 10:15
      raczej Lumene. Jest dwa razy większa i bardziej higieniczna. Obie są tak samo
      skuteczne.
      • Gość: Jasminka Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.242.81.adsl.skynet.be 11.03.05, 12:20
        Dla mnie tez Lumene, starcza na dlugo i nie traci na trwalosci
        • Gość: tralala Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 13:03
          lumene :)
    • Gość: aga Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.zin.lublin.pl 11.03.05, 14:28
      Jak to jest z tymi bazami- czy sa rozne pod cienie do oczu i pod podklad czy to
      to samo?Sorki ale nie moge sie polapac w tych bazach.
      • justa_79 Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde 11.03.05, 16:27
        aga, są osobne bazy pod cienie i pod podkład ;)
    • Gość: Karola ile kosztuje Lumene?? IP: *.futuro.pl 11.03.05, 14:57
      Czy ktos sie orientuje ile kosztuje ta baza Lumene?? Z gory sliczne dzieki:)
      • Gość: monika Re: ile kosztuje Lumene?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:42
        ceny obydwu są porównywalne, art deco ok. 36, lumene ok. 33
    • Gość: aga Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.zin.lublin.pl 11.03.05, 16:50
      Justa- ale czy to faktycznie cos daje stosowanie takich baz?Czy sa jakies
      efekty widoczne, wyrazne?Czy to tylko taki kolejny chwyt reklamowy, ze nam
      kobietom to do zycia niezbedne?:)
      • Gość: justy Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.03.05, 23:49
        kazde cienie trzymają się na bazie idealnie i właściwie bez zmian, az do
        momentu demakijażu. nie ma mowy o rolowaniu sie cieni czy ich znikaniu. jeśli
        masz z tym problem, to baza go rozwiąże.
      • Gość: Inka_26 Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.szwajcarska.pl 12.03.05, 12:05
        aga te bazy faktycznie dużo dają - makijaż trwalszy, podkład się lepiej
        rozprowadza, cienie się dłużej trzymają. Obecnie mam bazę pod makijaż INGLOTA
        (ale taka sobie), mam zamiar sobie kupić coś lepszego, np. LUMENE - bazę pod
        makijaż i do oczu. A właśnie - uzywałyście dziewczyny bazy pod makijaż LUMENE?
        Też taka super jak do oczu? Teraz jest "bum" na te bazy a kiedyś pamiętam, że
        też używałam takich baz jak nie były wcale popularne, pamiętam miałam RIMMEL i
        BOURJOIS i miały inną konsystencję i kolor niż te obecnie, były koloru białego
        i inaczej się rozprowadzały a te dziś są przeźroczyste i takie żelowe. Nie
        wiem, które lepsze...
    • Gość: PPP Lumene :) IP: *.necik.pl / *.necik.pl 12.03.05, 09:08
      Zdecydowanie Lumene. Jej skutecznosc jest bezdyskusyjna, a dodatkowo dzieki
      tubce z malym wylotem doskonale sie ja dozuje (nie ma mowy o nalozeniu za
      grubo, rozmazaniu, etc). Nie trzeba tez gmerac paluchem w sloiczku, zakazajac
      przy okazji jego zawartosc. Nie wyschnie tez tak latwo jak cos, co jest w
      sloiczku. Ponadto zawiera pewne skladniki pielegnujace skore (np. witamina E,
      witamina C, olej jojoba), nie wysusza delikatnej skory wokol oczu.
      Lumene kosztuje nieco ponad 30 zl, ale warto. Jest tak wydajna, ze starcza na
      jakies ca. 15 lat, chyba ze ktos jest stuokim potworem, to wtedy tylko na
      10 :))).
    • magdzie Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde 12.03.05, 09:35
      uzywam art deco. jest OK.
      • Gość: justyna Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.05, 21:08
        Niech mi ktoś powie w jakiej kolejności mam nakładać te kosmetyki: najpierw
        krem potem baza, potem fluid i puder czy odwrotnie baza na fluid???
        • Gość: justy Re: która baza pod cienie lepsza Lumene czy Artde IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.03.05, 21:36
          pierwszy wariant jest prawidłowy
          • Gość: melak lumene! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.05, 21:50
            Miałam obie, lumene jest zdecydowanie lepsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka