Dodaj do ulubionych

jochems w krakowie

IP: *.blich.krakow.pl 11.03.05, 16:50
czesc. przeczytalam tu kiedys o kosmetykach do wlosow tej firmy. troche sie
napalilam na nie a ostatnio wreszcie udalo mi sie zjesc wszystkie zalegajace
moja polke odzywki i zachcialo mi sie sprobowac tego zachwalanego cudu.
niestety, ale nie moglam znalezc wskazanego sklepu na kopernika. czy ktos
moglby byc tak mily ( uuu, ale cukrze :))) i podac jakis adres pod ktorym
mozna dostac jochemsa?
Obserwuj wątek
    • Gość: milkie Re: jochems w krakowie IP: *.blich.krakow.pl 12.03.05, 11:17
      up! poluje na kogos w temacie :)
      • Gość: mazia79 Re: jochems w krakowie IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.03.05, 11:28
        Ja niestety jestem z Tarnowa. Ale przed kilkoma miesiacami tez bardzo chcialam
        sprobowac odżywek z tej firmy. Niestety strasznie się rozczarowalam. A że
        kupiłam duże opakowania zarówno za 1. jak i za 2. razem, męcze się jeszce do
        dziś. Niestety nic, zupelnie nic nie zrobiły dla moich wlosow. Tyle jeśli
        chodzi o moje opinie:((
        pozdrawiam
        • Gość: milkie Re: jochems w krakowie IP: *.blich.krakow.pl 12.03.05, 15:41
          echh, bo tak to jest, ze na kazdego dziala co innego :) mimo wszystko
          chcialabym sprobowac.
          • Gość: rawita Re: jochems w krakowie IP: *.autocom.pl 12.03.05, 17:42
            kosmetyki jochems są na ulicy Gertrudy w małym sklepiku fryzjerskim.
            • Gość: milkie Re: jochems w krakowie IP: *.blich.krakow.pl 12.03.05, 18:36
              dziekuje pieknie
              • magda-fl Re: jochems w krakowie 13.03.05, 00:01
                Kupiłam właśnie na Getrudy maskę do włosów długich i cienkich i była tak cienka że po jednym użyciu z chęcią się jej pozbyłam. Nie robiła z włosami nic dobrego, a jeszcze je wysuszała :( Nie polecam. Oprócz tego Jochemsa widziałam też na Batorego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka