Dodaj do ulubionych

Szampon z platynowym odcieniem

21.03.05, 18:54
Jak to jest z tymi szamponami. Nadają odcień platynowy ale potem ja zawsze
używam odżywki a więc się spłukuje i co po odżywce należy znowu użyć tego
szamponu na 2 minuty, aby nadac odcień, to on umyje odżywkę. Czy ci
producenci nie wiedzą, że po szamponie jest kolej na odżywkę, albo ja się
mylę co do techniki stosowania tego wynalazku. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: Szampon z platynowym odcieniem 22.03.05, 16:52
      ten szampon stosuje sie raz na kilka tygodni, nie codziennie. uzycie normalnej
      odzywki nie zaburzy jego dzialania
    • mati711 Re: Szampon z platynowym odcieniem 22.03.05, 21:14
      witam jestem fryzjerem nalezy kupic sobie najlepiej cala serie do odcieni
      platynowy blond np z loreal professionnel z serii expert shine blond jest tam
      szampon, odzywka i odzywka w piance bez splukiwania wszystkie zawieraja
      fioletowy pigment neutralizujacy zolte refleksy a przy okazji odzywiaja wlokno
      wlosa pozdrawiam,szampony typu silver dostepne w drogeriach sa kiepskiej
      jakosci.Analogiczne preparaty posiadaja inne firmy profesionalne np
      goldwelle,revlon,kadus
      • drabina4 Re: Szampon z platynowym odcieniem 22.03.05, 21:40
        Tylko, że na moje zniszczone włosy właśnie znalazłam super odżywkę, te serie z
        platynowym odcieniem nie są na włosy zniszczone tylko blond i siwe w założeniu
        naturalnych, dlatego nawet ten szampon z odcieniem platynowym stosowałam po
        szamponie dla włosów zniszczonych. Może ta seria profesjonalna jest dobra, ale
        może być droga. Opakowanie maski 200 ml. starcza mi na trzy razy. A czy ten
        szampon welli można zastosować po użyciu maski czy nie wypłucze on te składniki
        odżywcze?
        Dziekuję za rady
        • mati711 Re: Szampon z platynowym odcieniem 23.03.05, 22:34
          witaj kiedy umyjesz wlosy szamponem welli spokojnie naloz odzywke i zmuj ja nie
          musisz juz ponownie uzyc szamponu jego zadaniem jest tylko wylacznie
          neutralizacja zoltego reflaksu fioletowy barwnik w nim zawarty nie wyplucze
          nalozona i zmyta odzywka,pozdrawiam
      • justa_79 do matiego :) 23.03.05, 10:10
        mati, można wiedzieć, w jakim mieście pracujesz? i jaką sieć salonów polecasz?
        czy to musi być autoryzowany salon np. Loreala albo Jean Louis Davis czy
        wystarczy, aby salon pracował na dobrych kosmetykach? jakie firmy profesjonalne
        polecasz?
        • mati711 Re: do matiego :) 23.03.05, 22:31
          Witaj Justa po pierwsze salony autoryzowane wspolpracujace z loreal
          professionnel maja swietnie zorganizowana dystrybucje i szkolenia w polsce i za
          granica szkolenia odbywaja sie bardzo czesto zawsze najnowsze trendy we
          fryzjerstwie koncern ten wspolpracuje z najlepszymi stylistami i kreatorami
          fryzjerstwa na swiecie produkty profesjonalne tej firmy tzn loreal
          professionnel i kerastase sa jedne z lepszych na rynku fryzjerskim np farby do
          wlosow co trzy lata powstaje nowa formula preparaty sa ulepszane, duzo zalezy
          od talentu fryzjera ale mysle ze wiekszosc zakladow wspolpracujacych z loreal
          to naprwde profesjonalisci dobrze wyszkoleni loreal professionnel tak naprawde
          ta firma dyktuje trendy na swiecie, rowniez dobra jest Matrix i rewlon
          natomiast zdecydowanie odradzam firmy niemieckie sa sredniej jakosci a ich
          produkty dosc agresywne.Dodam ze praca na dobrych kosmetykach to nie wszystko
          liczy sie profesjonalizm i talent serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka