Dodaj do ulubionych

Clinique do kręconych włosów

IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 11:04
do wszystkich dziewczyn które mają krecone włosy: kupiłam sobie ostatnio dwa
specyfiki Clinique z nowej serii clinique hair system - jeden żeby się ładniej
kręciły a drugi do prostowania. Ten do prostowania nie prostuje oczywiście sam
z siebie ale bardzo ułatwia zabieg modelowania, a nawet jak się po nim nie
prostuje, to loki nie są takie 'sianowate' tylko ładne, gładziutkie i trochę
mniej się skręcają (ja mam dość mocny skręt normalnie). Drugi preparat do
ładniejszych skrętów jest bardzo fajny - loki są bardzo sprężyste, ładnie
błyszczą, nie są takie bardzo suche i nie ma siana na głowie. Dla mnie bomba -
po baaardzo długich poszukiwaniach nareszcie znalazłam coś dla siebie:-))) I
mam dzisiaj bardzo ładne włoski..
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.se.com.pl 18.06.02, 11:26
      Agul, a jak sie nazywa ten kosmetyk prostujący (ja mam włosy lekko kręcone i
      czasem sianowate) i czy naprawdę jest lepszy od Fructisa, Rene Furtener i
      innych? Czy tamte też przetestowałaś? I ile kosztuje, czy jakoś strasznie:)?
      • Gość: agul Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 11:30
        Nazywa się Clinique Hair Care perfectly straight - ja mam for fine/medium hair,
        bo są jeszcze chyba inne rodzaje. W takiej białej tubie z zielonym napisem.
        Kosztuje chyba ok. 65 zł (nie wiem dokładnie bo kupowałam jeszcze inne rzeczy,
        ale na pewno nie więcej) ma 150 ml i jest bardzo bardzo wydajny, na moje włosy
        prawie do pasa nałożyłam raptem dwie duże krople:)) OD fructisa jest
        zdecydowanie lepszy, natomiast z rene f. porównywalny, chociaż dla mnie
        odrobinę fajniejszy, bo naprawdę w ogóle nie mam sianka. I chyba na dłużej
        starczy niż rene. pzdr
    • Gość: gAndzia Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.se.com.pl 18.06.02, 11:28
      aha i czy wybierasz się jutro na tą wyjazdówke Nivei? Ja nie wiem jeszcze, czy
      mi się uda wyrwac, bo to na cały dzień, ale jeśli tak, to będę w niebieskiej
      sukience w kwiaty i z czerwoną torebką:)
      • Gość: agul Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 11:31
        :((( Nie jadę, bo mam dwa spotkania i niestety nie uda mi się na cały dzień,
        szkoda, chętnie bym Cię w końcu zobaczyła:> Jeszcze raz gratuluję Mensy:)
        • Gość: gAndzia Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.se.com.pl 18.06.02, 11:46
          dzięki:) szkoda, ale ja też nie wiem, czy pojadę:)
    • Gość: kaa1 Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.06.02, 13:43
      napisz, prosze, ile kosztowal ten preparat do "ladnego skretu" , czy trzeba go
      splukiwac?
      • Gość: agul Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 14:11
        Obydwa kosztowały po tyle samo, chyba ok. 65 zł, preparatu do skrętu nie trzeba
        spłukiwac, nakładasz go na umyte i wysuszone recznikiem wlosy i już, ew.
        ugniatasz zeby sie mocniej wlosy skrecily.
        • Gość: katrina Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 20:42
          Skoro używasz szamponów firm "wysokopółkowych" to może używałaś Fluance
          Lancome'a? Interesuje mnie ten "zwiększający objetość". Albo ktokolwiek, kto
          używał?
          • Gość: agul Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.06.02, 10:42
            Nie, nie używałam go, bo jakos nie wierze w te specyfiki powiększajace
            objetosc. A słyszałas ze faktycznie jest taki dobry??
            • Gość: katrina Re: Clinique do kręconych włosów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 20:54
              Nie, tylko przez chwilę mialam nadzieję że usłyszę od Ciebie :-)))
              ja w sumie też nie wierzę, ale nadzieja matką cienkowłosych :)))
              • Gość: gAndzia agul! IP: *.se.com.pl 20.06.02, 11:11
                agulko, dzięki za polecenie tego prostowacza, jest naprawdę genialny! takie
                proste włoski miałam chyba tylko po fryzjerze. działa na mnie lepiej od
                furtenera, o badziewiastym fructis, który miałam ostatnio już nie wspomnę:)
                • Gość: agul Re: agul! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 11:15
                  A widzisz!:))) Ja nie mam całkiem prostych, bo niestety mi się bardzo mocno
                  kręcą, ale jak sobie naciągnę szczotką to też jest super i najważniejsze że sie
                  nie kleja i w ogóle fajny żelik nie? Cieszę się, że mogłam jakoś pomóc twoim
                  włoskom:) pzdr cieplutko
                  • Gość: gAndzia Re: agul! IP: *.se.com.pl 20.06.02, 11:18
                    ja mam lekko kręcone, ale jednak nie-proste i samej nigdy, nawet kiedy się
                    bardzo starałam nie udało się osiągnąc takiego efektu. poza tym włoski są
                    puszyste i ładne, a ten żel wydajny - wystarczyło kilka kropli:))))
                    • Gość: agul Re: agul! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 11:26
                      Czyli podziałał na ciebie dokładnie tak jak na mnie - nie kleja się włosy, są
                      puszyste, łatwo się prostują i w dodatku jest bardzo wydajny:) Fajne odkrycie
                      nie? z tej serii jest w ogóle dużo produktów, może sobie jeszcze coś dokupię. A
                      ten żel do kręconych jest tak samo fajny, tylko działa na odwrotnej zasadzie,
                      ale też cudo:) Jestem bardzo dumna z siebie;-)
                      • Gość: gAndzia Re: agul! IP: *.se.com.pl 20.06.02, 11:47
                        Tak, ogladałam tez inne rzeczy, ale najpierw postanowiłam obadac ten żel. Do
                        kręconych pewnie też kupie, bo czasem chce mieć loczki:) W ogóle fajna seria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka