Dodaj do ulubionych

WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:)))))

IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 17:21
dziewczyny widzialyscie ta strone;)?
ww1.dieta.pl/
bardzo fajna stronka:)gdy sie zarejestrujemy mozemy obliczac dzienne spozycie
kalorii, dopasowuja diete do nas:)jest wykres naszych postepow:)naprade
fajniutka stronka;)naparwde polecam kilka dni temu ja wynalazlam.:)
a tak w ogole bardzo mnie to wszytsko zmotywowalo:)od kilka dniu wzielam sie
za siebie..stosuje balsam hean z imbirem i ATW xxl..na przemian:)oczywiscie
zawijajac sie w folie:)pije purh erh,na zmiane ocet jablkowy z aplefitem i
cwicze 6 weidera:)chce wrocic do wagi przed zima czyli zrzucic z 5-6kg:)nio i
stosuje zasade jedz to co lubisz ale po trochu:)znalazlam to na jakims forum:)

"estrykcyjne diety? To nie dla ciebie. Ciągłe odmawianie sobie małych
przyjemności zmęczy cię na tyle, że szybko zrezygnujesz z nowego sposobu
odżywiania. Ideałem dla ciebie będzie jedzenie w ciągu dnia 5 bardzo małych
posiłków. W zasadzie możesz jeść wszystko, ale po pierwsze - bez objadania
się, po drugie - bez podjadania między posiłkami. Po 2 tygodniach takiej diety
schudniesz 3-4 kg. I możesz bez szkody dla zdrowia stosować ją dalej, by
zachować szczupłą sylwetkę i lepszą kondycję. "
wiec dla mnie to niestety tylko takie wysjcie;)jesc malo ale to co lubie:)bo
nie zrezygnuje z malych przyjemnosci:)nie dla mnie glodowki:)a jak wy
radzicie sobie z przemiana na wiosne;)??mzoe macie jeszcze jakies fajne
sposoby na pozbycie sie tkanki tluszczowej i wyrzezbienie cialka;)!buziaczki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 17:57
      hej:)rzezcywsicie bardzo fajna ta strona;)juz sie zarejestrowalam:)obliczam ile
      dzis zjadlam:)ja chce zaczac od 1kwietnia cwiczyc wlansie moze 6weidera tylko
      nie wiem czy wytrzymam?no i dietka;)ta 5 posilkow w ciagu dnia to chyba dla mnie
      tez:)bo z glodowki u mnie nici:)polecam fajna:)
    • Gość: lola Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 01.04.05, 00:56
      up
    • Gość: kotka30 Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 01.04.05, 17:05
      ja tez od kilku dni cwicze;)tez wcieram balsamiki:)musze schudnac ok10kg:)bedzie
      trudno:)ale musze i zaczelam robic 6WEIDERA:)pozdarwiam cwiczace i odchudzajace
      sie;)
      • hair Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) 01.04.05, 17:31
        Ja jestem 3 dzien na diecie owocowo-warzywnej, ale to bardziej w ramach
        oczyszczenia organizmu. Przewiduje ja na 7 dni, a potem chcialabym przejsc na
        glodowke.
        • Gość: lola Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 01.04.05, 17:56
          ja chyba bym glowki nie wytrzymala..to nie dla mnie..dlatego staram sie jesc
          malo ale czesto:)pozdrawiam!zycze powodzenia;)
          • Gość: kana Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:14
            Ja od wczoraj zaczekelam odchudzanko;) Wpadlam tez na ta strone www.dieta.pl,
            naprawde bardzo fajna! U mnie raczej nie sprawdza sie roznie diety,itd, po
            prostu musze mniej jesc, i weliminowac niektore rzeczy, ktore wczesniej jadlam.
            Do tego cwiczenia, za kilka dni planuje kupic rowerek stacjonarny;) no i
            basenik oczywiscie - wlasnie zaraz ide;)) Do tego masaze w czasie kapieli,
            wcieranie balsamow i innych specifikow. Ale przede wsyzstkim....wytrwalosc!
            Musi sie nam udac dziewczyny!! Powodzenia!
            • Gość: lola Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 01.04.05, 18:29
              walsnie rowerek..ale u mnie w domu nie ma gdzie postawic nio i na silownie itd
              nie mam tyle kasy bo narazie studiuje:(wiec musze liczyc na siebie w
              domu:)pozdrawiam:P
    • Gość: kinia Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.acn.waw.pl 02.04.05, 13:11
      up
    • Gość: kinia Re: WIOSNA!!!!!PRZEMIANA I ODCHUDZANIE:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:21
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka