the_dzidka 30.03.04, 10:07 Nie kcem tu siedzieć, buuuu... Kcem być gdZie indziej, buuu.... Głowa mnie boli i wyglądam jak stułbia, buuu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka ..... 30.03.04, 10:41 ... i do tego nikt mnie nie kocha!! Nikt mnie nie lubi!!... BUUU!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ..... 30.03.04, 10:55 the_dzidka napisała: > ... i do tego nikt mnie nie kocha!! Nikt mnie nie lubi!!... > BUUU!! Dzidzia, Ty się nic nie przejmuj - ja od rana mam atak wirusów. Za chwilę sieć komputerowa znanego monopolisty weźmie i umrze. Ech :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ..... 30.03.04, 11:02 > Dzidzia, Ty się nic nie przejmuj - Jak ja się mam nie przejmować, noooo?! Będę musiała spać po południu, a wiesz, ze nie mam czasu :-/ > ja od rana mam atak wirusów. Za chwilę sieć > komputerowa znanego monopolisty weźmie i umrze. Ja też, buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ..... 30.03.04, 11:11 the_dzidka napisała: > Jak ja się mam nie przejmować, noooo?! Będę musiała spać po południu, Będziesz _musiała_? Ktoś Ci każe? :-P > a wiesz, ze nie mam czasu :-/ No wiem-wiem. > Ja też, buuuu... Ale ode mnie mam nadzieję nic nie dostawszy!? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ..... 30.03.04, 12:25 the_kami napisała: > the_dzidka napisała: > Za chwilę sieć komputerowa znanego monopolisty weźmie i umrze. Przeprowadzasz atak DOS na TPSA? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ..... 30.03.04, 12:34 konradbryw napisał: > Przeprowadzasz atak DOS na TPSA? :P A uważasz, że powinnam? :-D A poważnie mówiąc, to zaczynam się zastanawiać, czy nie sieję wirusami. Bo niby antyvir działa, ale podobno już kilka komputerów w środku firmy sieje syfem... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Spać, buuuuu, buuuu!!... 30.03.04, 10:54 Łączę się z Tobą w bólu ;-( Też chcę spać, spłam krótko i źle ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś