Dodaj do ulubionych

faza księżyca a nasza urode.........

04.04.05, 21:18
Hej znalazlam fajna stronke.
www.wizaz.pl/szkopowicz_ksiezyc.php
Ja osobiscie podchodze do tego troche sceptycznie.Co wy o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • pixela Re: faza księżyca a nasza urode......... 04.04.05, 21:46
      nisłusznie:) Od ładnych paru lat staram się stosować do paru zasad: strzygę sie
      i farbuję przy rosnacym księżycu (najlepiej Lew i Panna) - włosy szybko chwytają
      farbę, pięknie się układają i zdrowo rosną; depiluję się przy malejacym księżycu
      - włosy dużo wolniej odrastają; duże prania robię przy ubywającym księżycu w
      znaku Raka - wszelkie plamy schodzą idealnie, zużywam znacznie mniej żelu do
      prania; a czasem w czasie pełni powstrzymuję sie od jedzenia i piję dużo wody -
      świetnie oczyszcza organizm, można schudnąć kilogram. I jeszcze parę różnych
      innych śmiesznych rzeczy:)) Takie czary - mary, a przekonałam się wielokrotnie,
      że działają:)))
      • Gość: ddddddddddddd Re: faza księżyca a nasza urode......... IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 22:05
        ja własnie wczoraj tak sobie o tym myślałam,bo kiedyś mówiła mi o tym
        koleżanka,jutro ma mi przynieśc książkę na ten temat,zobavzymy ,moze
        rzeczywiście to dxziała. Musze jeszce kupić soebnie kalendarz z fazami księzyca.
        • malgosia60011 Re: faza księżyca a nasza urode......... 04.04.05, 22:35
          Ja nigdy nie stosowalam sie do takich zasad ale wiec nie twierdze ze to nie
          dziala bo nie wiem.Ale czy to nie jest przypadkiem tak ze cos dziala bo sie w
          to wierzy?Jak mowi przyslowie wiara czyni cuda.Ale moze sprobuje.Zobaczymy czy
          cos z tego wyniknie ale mam prosbe jak macie nt wiecej informacji bo ja wiem
          tylko tyle co jest na tym linku.pozdrawiam
          • justa_79 Re: faza księżyca a nasza urode......... 05.04.05, 10:47
            Ty nie musisz w to wierzyć, ale miesiączkę i tak masz co miesiąc, prawda? ;)
            • Gość: Monica Re: faza księżyca a nasza urode......... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 05.04.05, 11:49
              www.fryzjer.net/forum/viewtopic.php?t=1507
              • Gość: Monica PIXELA IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.04.05, 14:05
                Czy mogłabyś mi napisać zasady dotyczące włosów??? Jaka jest różnica między
                strzyżeniem w pannie i lwie? Co do farbowania to słyszałam, ze najlepsze efekty
                daje farbowanie w pełni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka