malgosia60011 04.04.05, 21:18 Hej znalazlam fajna stronke. www.wizaz.pl/szkopowicz_ksiezyc.php Ja osobiscie podchodze do tego troche sceptycznie.Co wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixela Re: faza księżyca a nasza urode......... 04.04.05, 21:46 nisłusznie:) Od ładnych paru lat staram się stosować do paru zasad: strzygę sie i farbuję przy rosnacym księżycu (najlepiej Lew i Panna) - włosy szybko chwytają farbę, pięknie się układają i zdrowo rosną; depiluję się przy malejacym księżycu - włosy dużo wolniej odrastają; duże prania robię przy ubywającym księżycu w znaku Raka - wszelkie plamy schodzą idealnie, zużywam znacznie mniej żelu do prania; a czasem w czasie pełni powstrzymuję sie od jedzenia i piję dużo wody - świetnie oczyszcza organizm, można schudnąć kilogram. I jeszcze parę różnych innych śmiesznych rzeczy:)) Takie czary - mary, a przekonałam się wielokrotnie, że działają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd Re: faza księżyca a nasza urode......... IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 22:05 ja własnie wczoraj tak sobie o tym myślałam,bo kiedyś mówiła mi o tym koleżanka,jutro ma mi przynieśc książkę na ten temat,zobavzymy ,moze rzeczywiście to dxziała. Musze jeszce kupić soebnie kalendarz z fazami księzyca. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: faza księżyca a nasza urode......... 04.04.05, 22:35 Ja nigdy nie stosowalam sie do takich zasad ale wiec nie twierdze ze to nie dziala bo nie wiem.Ale czy to nie jest przypadkiem tak ze cos dziala bo sie w to wierzy?Jak mowi przyslowie wiara czyni cuda.Ale moze sprobuje.Zobaczymy czy cos z tego wyniknie ale mam prosbe jak macie nt wiecej informacji bo ja wiem tylko tyle co jest na tym linku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: faza księżyca a nasza urode......... 05.04.05, 10:47 Ty nie musisz w to wierzyć, ale miesiączkę i tak masz co miesiąc, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: faza księżyca a nasza urode......... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 05.04.05, 11:49 www.fryzjer.net/forum/viewtopic.php?t=1507 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica PIXELA IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.04.05, 14:05 Czy mogłabyś mi napisać zasady dotyczące włosów??? Jaka jest różnica między strzyżeniem w pannie i lwie? Co do farbowania to słyszałam, ze najlepsze efekty daje farbowanie w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś