klamczucha3 07.04.05, 11:32 Zbliza sie lato i szukam alternatywy dla solarium. sama jestem "zielona " w tym temacie a ciekawa jestem waszych faworytow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klamczucha3 Re: Ranking samoopalaczy 09.04.05, 20:51 Nie wierze,ze zadna nie uzywala! Nie badzcie TAKIE! Podziekcie sie opiniami! Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: Ranking samoopalaczy 10.04.05, 00:26 Soraya, sam.w sprayu do ciemnej karnacji - the best of the best. Tani, wydajny, kolorek piękny (z kolorem jest niestety loteria - na każdym dowolny samoopalcz przybiera inny odcień + stopień nasycenia koloru), zapach taki sam jak wszystkie, szybko wsiąka, wysuszanie skóry takie samo jak przy innych. Polecam rękawice kuchenne (te z kratką pod spodem)- ręce nie zżółkną i szybciej się smaruje. I przede wszystkim - nie żałować sobie kosmetyku, a efekt będzie OK. Stosować sam. wieczorem, rano prysznic (letni) + balsam nawilżający. Spróbuj, warto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ranking samoopalaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:30 Nivea- spray do ciała + krem do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Ranking samoopalaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 09:59 a dla mnie Nivea jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Ranking samoopalaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:13 dla mnie zapach jest lepszy niz z tego samoopalacza z Ambre Solaire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Ranking samoopalaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:18 Najlepszy samoopalacz firmy Guinot, używam od pół roku, bo po solarze wyskoczyły mi plamy. Bardzo wydajny, choc drogi 86 zeta. Tylko w autoryzowanych gabinetach, ja kupilam w studioeve.pl, ale trzeba czekac kilka dni zanim zamowia. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: Ranking samoopalaczy 11.04.05, 00:37 Nivea, Dax Cosmetics w piance, żel brązujący Oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Ranking samoopalaczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 13:53 Dla mnie najlepszy samoopalacz to Cap Solei z Yves Rocher, pachnie kokosowo (ale tylko godzine) dobrze sie rozprowadza i wchłania, ale niestety niedługo wejdzie nowa seria samoopalaczy, mam nadzieje że rownie dobra jak poprzednia: www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=156 Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Ranking samoopalaczy 11.04.05, 17:04 Zgadzam sie co do Yves Rocher.Kiedys mialam z serii Thaiti i byl fajny ale juz go nie produkuja.Niestety. Zobczymy jaki bedzie z nowej serii! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik5 Re: Ranking samoopalaczy 11.04.05, 17:28 Ja chwale sobie Sopot. Tani i dobry. A uzywal ktos chusteczek samoopalajacych? Nowosc na rynku, sa dostepne np firmy Vichy za 1 euro za sztuke. Odpowiedz Link Zgłoś