kasiunia62 08.04.05, 21:23 W aptece(EURO) była promocja: z 60zł na 30 więc czemu nie skorzystać :) Krem nawilżający plus mały żel do mycia buzi. MAcie jakieś doświadczenia z tymi kosmetykami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalona_kredka Re: Kupiłam Vichy Normaderm 08.04.05, 21:25 tak ja mam. sorry ale zmarnowalas 30 zl. przynajmniej jesli masz ten zielony matujacy chyba czy jakos tam i do tego cere wrazliwa mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.aster.pl 08.04.05, 21:31 ja mam zielony i wrazliwa cene i nie uwazam, zebym zmarnowala kase - przynajmniej jeden krem, ktory nawilza i matuje, a nie natluszcza, ponadto plusem jest to ze jeszcze dodatkowo zluszcza naskorek (na poczatlku troche szczypalo ale teraz juz ok) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 09.04.05, 21:45 podoba mi się w nim że ładnie się rozprowadza i naprawdę nawilża, nie zostawia lepkich śladów, skóra sie nie świeci...narazie moje syfki ni zniknęły.zobaczymy po 4 tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:15 Jest to bardzo dobry krem dla skory mieszanej(jesli na policzkach nie jest zbyt wrazliwa) i posiada sie dobry krem na noc:) Ja uwazam go za jeden z lepszych kremow, zaskorniki ladnie mi zlikwidowal:) W ktorej aptece byla ta promocja(dokladniej) czy jeszcze bedzie? sama bym sobie zakupila bo powoli mi sie konczy (chyba juz z 4 opakowanie- oczywiscie z przerwami ale ciagle wracam) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 10.04.05, 13:20 u Mnie w aptece w Żyrardowie( 45 km od Wawy) Podobno w Wawie nie ma takiejn promocji- nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:18 no wiem gdzie Zyrardow- ja z Ursusa:) ale chyba sie jednak nie wybiore:) bo koszt biletu pociagiem zniweczy ten zysk:) No dzieki w kazdym razie ... Pozdrawiam Serdecznie i milego uzywania zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:55 Ja kupiłam krem, tonik i żel do mycia twarzy- wszystko z serii normaderm.Jak na razie ro najbardziej zadowolona jestem z toniku( trochę szczypie ,ale dobrze usuwa zanieczyszczenia).Krem trochę, moim zdaniem, wysusza skóre, ale faktycznie niedoskonałości znikają.Mam jednak wrażenie,że za mało nawilża skórę.Trochę żałuje,że nie kupiłam oligo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belcia Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:02 Mam całą serię(Żel do mycia twarzy, tonik i krem), stosuję wszystko tylko na strefę T(czoło, nos i broda), bo jak stosowałam na policzki to mi skóra się łuszczyła, ale jestem zadowolona..wydajne i działa. A jaki krem nawilżający(na policzki)?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 20.04.05, 06:07 Jestem juz po ok 2 tygodniach stosowania Kremu i jak narazie nic sie nie poprawiło, ale mam bardzo gładką buzię! Wczesniej miałam kłopty z wysuszaniem, a teraz jest ładnie nawilżona i miękka! I jak pięknie pachnie!! Piszą że skutki są widoczne po 4 tygodniach- więc zobaczmymy Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.04.05, 10:40 kasiunia62, koniecznie zdaj relacje za kolejne 2tyg. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 212.244.217.* 20.04.05, 11:20 mialam tez ten krem- nic nie dziala szkoda kasy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: Kupiłam Vichy Normaderm 20.04.05, 11:23 no wlasnie. mialam tonik i krem. krem nie zdzialal nic, a tonik byl calkiem niezly - fajnie radzil sobie z zanieczyszczeniami ale tylko tymi zewnetrznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Vichy 21.04.05, 06:30 No hej dziewczyny! óry to już dzien używania? 13 Muszę powiedzieć że twarz nie wygląda najlepiej, ale to dlatego, że ostatnio jest bardzo zimno, a ja na zimno reaguję dostawaniem nowych krostek ;(( I to tych bolesnych!!! Tragedia!! Ale zauważyłam, że cera mi się już nie świeci, i jst ciągle świeża i miła w dotyku! To wielki plus dla Kremu! Poczekam az sie zrobi cieplej, może zginą te pryszcze! A i jeszcze byłam na solarium ( 3 razy), myslałam że mi znikną ale niestety....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikaaa Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 80.51.191.* 21.04.05, 07:42 A ja miałam takie uczulenie po tem kremie ze szkoda gadać, pełno małych białych syfków!!!!!!! SZOK!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas Re: Kupiłam Vichy Normaderm 21.04.05, 14:40 a ze trzy razy odradzalam juz na tym forum ten krem.no ale sprobuj,moze zle dziala tylko na moja skore i 5 kolezanek.ktorym go probowalam wcisnac:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 15 dzien stosowania 23.04.05, 19:15 No i co....nie widzę wiekszej poprawy. Trądzik nadal jest, na szczęscie nic się nie pojawia nowego. Szkoda że ten krem nie matuje ...moja buzia szybko zaczyna sie świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: *.icpnet.pl 23.04.05, 20:36 mi nie służył :( ale to kwestia indywidualna jak w wielu przypadkach, ogólnie nie jestem fanką Vichy, inne kosmetyki tej firmy też oceniam jako takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 80.48.245.* 25.04.05, 09:31 wypróbujcie polskie iwostin lub dermedic oba maja w ofercie kosmetyki dla tłustej skóry , Naprawde warto a cena 1/2 vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 18 dzien stosowania 27.04.05, 06:19 Eh dziewczyny...niestety ten krem jest do d.... :( Niby Vichy, niby taka świetna marka, a nic nie daje!! Przecież już długo go stosuję, powinno być lepiej...ale ostatnio zaczęłam jeść więcej czekolady i może dlatego znów dostałam przyszczy !!!! W każdym razie zero poprawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś