Dodaj do ulubionych

Kupiłam Vichy Normaderm

08.04.05, 21:23
W aptece(EURO) była promocja: z 60zł na 30 więc czemu nie skorzystać :) Krem
nawilżający plus mały żel do mycia buzi. MAcie jakieś doświadczenia z tymi
kosmetykami?
Obserwuj wątek
    • szalona_kredka Re: Kupiłam Vichy Normaderm 08.04.05, 21:25
      tak ja mam. sorry ale zmarnowalas 30 zl. przynajmniej jesli masz ten zielony
      matujacy chyba czy jakos tam i do tego cere wrazliwa mieszana.
      • Gość: axys Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.aster.pl 08.04.05, 21:31
        ja mam zielony i wrazliwa cene i nie uwazam, zebym zmarnowala kase -
        przynajmniej jeden krem, ktory nawilza i matuje, a nie natluszcza, ponadto
        plusem jest to ze jeszcze dodatkowo zluszcza naskorek (na poczatlku troche
        szczypalo ale teraz juz ok)
        • kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 09.04.05, 21:45
          podoba mi się w nim że ładnie się rozprowadza i naprawdę nawilża, nie zostawia
          lepkich śladów, skóra sie nie świeci...narazie moje syfki ni zniknęły.zobaczymy
          po 4 tygodniach
          • Gość: jumbala Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:15
            Jest to bardzo dobry krem dla skory mieszanej(jesli na policzkach nie jest zbyt
            wrazliwa) i posiada sie dobry krem na noc:)
            Ja uwazam go za jeden z lepszych kremow, zaskorniki ladnie mi zlikwidowal:)
            W ktorej aptece byla ta promocja(dokladniej) czy jeszcze bedzie? sama bym sobie
            zakupila bo powoli mi sie konczy (chyba juz z 4 opakowanie- oczywiscie z
            przerwami ale ciagle wracam)
            • kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 10.04.05, 13:20
              u Mnie w aptece w Żyrardowie( 45 km od Wawy) Podobno w Wawie nie ma takiejn
              promocji- nie wiem czemu.
              • Gość: jumbala Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:18
                no wiem gdzie Zyrardow- ja z Ursusa:) ale chyba sie jednak nie wybiore:)
                bo koszt biletu pociagiem zniweczy ten zysk:)
                No dzieki w kazdym razie ... Pozdrawiam Serdecznie i milego uzywania zycze
    • Gość: karolina Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 15:55
      Ja kupiłam krem, tonik i żel do mycia twarzy- wszystko z serii normaderm.Jak na
      razie ro najbardziej zadowolona jestem z toniku( trochę szczypie ,ale dobrze
      usuwa zanieczyszczenia).Krem trochę, moim zdaniem, wysusza skóre, ale
      faktycznie niedoskonałości znikają.Mam jednak wrażenie,że za mało nawilża
      skórę.Trochę żałuje,że nie kupiłam oligo:(
    • Gość: Belcia Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:02
      Mam całą serię(Żel do mycia twarzy, tonik i krem), stosuję wszystko tylko na
      strefę T(czoło, nos i broda), bo jak stosowałam na policzki to mi skóra się
      łuszczyła, ale jestem zadowolona..wydajne i działa. A jaki krem nawilżający(na
      policzki)??
      • kasiunia62 Re: Kupiłam Vichy Normaderm 20.04.05, 06:07
        Jestem juz po ok 2 tygodniach stosowania Kremu i jak narazie nic sie nie
        poprawiło, ale mam bardzo gładką buzię! Wczesniej miałam kłopty z wysuszaniem,
        a teraz jest ładnie nawilżona i miękka! I jak pięknie pachnie!! Piszą że skutki
        są widoczne po 4 tygodniach- więc zobaczmymy
        Pozdrawiam!
        • Gość: go Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.04.05, 10:40
          kasiunia62, koniecznie zdaj relacje za kolejne 2tyg. :-)
          • Gość: res Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 212.244.217.* 20.04.05, 11:20
            mialam tez ten krem- nic nie dziala szkoda kasy
            pozdr
        • skidblandir Re: Kupiłam Vichy Normaderm 20.04.05, 11:23
          no wlasnie. mialam tonik i krem. krem nie zdzialal nic, a tonik byl calkiem
          niezly - fajnie radzil sobie z zanieczyszczeniami ale tylko tymi zewnetrznymi.
          • kasiunia62 Vichy 21.04.05, 06:30
            No hej dziewczyny!
            óry to już dzien używania? 13
            Muszę powiedzieć że twarz nie wygląda najlepiej, ale to dlatego, że ostatnio
            jest bardzo zimno, a ja na zimno reaguję dostawaniem nowych krostek ;((
            I to tych bolesnych!!! Tragedia!!
            Ale zauważyłam, że cera mi się już nie świeci, i jst ciągle świeża i miła w
            dotyku! To wielki plus dla Kremu! Poczekam az sie zrobi cieplej, może zginą te
            pryszcze! A i jeszcze byłam na solarium ( 3 razy), myslałam że mi znikną ale
            niestety....pozdrawiam!
    • Gość: vikaaa Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 80.51.191.* 21.04.05, 07:42
      A ja miałam takie uczulenie po tem kremie ze szkoda gadać, pełno małych białych
      syfków!!!!!!! SZOK!!!!!!!
    • wandalas Re: Kupiłam Vichy Normaderm 21.04.05, 14:40
      a ze trzy razy odradzalam juz na tym forum ten krem.no ale sprobuj,moze zle
      dziala tylko na moja skore i 5 kolezanek.ktorym go probowalam wcisnac:(
      • kasiunia62 15 dzien stosowania 23.04.05, 19:15
        No i co....nie widzę wiekszej poprawy. Trądzik nadal jest, na szczęscie nic się
        nie pojawia nowego. Szkoda że ten krem nie matuje ...moja buzia szybko zaczyna
        sie świecić.
        • Gość: em Re: IP: *.icpnet.pl 23.04.05, 20:36
          mi nie służył :( ale to kwestia indywidualna jak w wielu przypadkach, ogólnie
          nie jestem fanką Vichy, inne kosmetyki tej firmy też oceniam jako takie sobie
    • Gość: agata Re: Kupiłam Vichy Normaderm IP: 80.48.245.* 25.04.05, 09:31
      wypróbujcie polskie iwostin lub dermedic oba maja w ofercie kosmetyki dla
      tłustej skóry , Naprawde warto a cena 1/2 vichy.
      • kasiunia62 18 dzien stosowania 27.04.05, 06:19
        Eh dziewczyny...niestety ten krem jest do d.... :( Niby Vichy, niby taka
        świetna marka, a nic nie daje!! Przecież już długo go stosuję, powinno być
        lepiej...ale ostatnio zaczęłam jeść więcej czekolady i może dlatego znów
        dostałam przyszczy !!!! W każdym razie zero poprawy!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka