Dodaj do ulubionych

HairCoif w Geant, Kraków

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 09:13
Widziałam że do 30tego jest promocja - strzyżenie z myciem za 30zł. Czy ktoś
tam był i może się podzielić wrażeniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.future-net.pl 22.06.02, 11:10
      JA chodzę do HAirCoif w Warszawie,w GAlerii MOkotów i jestem zadowolona. Nie am
      zapisów, więc mogę wpadać podczas zakupów, no i pracują na L'Oreal
      Professionel. W porównaniu z innymi sieciami tego typu (BIguine, Provost,
      David) podobało mi się bardziej, ale w sumie jest podobnie. Taki fast-foodowy
      fryzjer:) Z tym, że ja chodzę tylko podciąć końcówki (mam dość długie, równe
      wlosy), położyć Oleum, albo uczesac się na jakieś wyjście.
      • Gość: katrina Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:57
        Dzięki.
        Hej, Dziewczyny z Krakowa! Była któraś w HairCoif w Geant?
        • Gość: katrina Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 13:54
          podciągam, bo a nóż widelec...
    • Gość: Mar Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 14:20
      Strzygłam tam córkę bo mają fotelik z magnetowidem i bajkami. Jedna wada: nie
      umówisz się na konkretną godzinę tylko musisz czekać w kolejce. Debilizm wtórny.
      • Gość: katrina Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 17:17
        Dzięki, moja siostra też bywała tam strzyżona, ale mnie chodzi o
        strzyżenie "dorosłe" :-)
        • Gość: Mar Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:59
          Z ww powodów osobiście nie zdecydowałam się tam udać dlatego opisuję pprzygody
          z małą:-)
          • Gość: katrina Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:56
            Dobre i to, ale już się zdecydowałam na JLD, tam nie byłaś może? :-)
            • Gość: Mar Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 20:13
              A wiesz byłam i żałuję bo tną wyłącznie maszynką, więc oczywiście oberżnięto
              mnie krzywo okrutnie. Poprawiałam w Gabrielu w Carrefourze. Byłam na Siennej bo
              tam mi blisko z pracy ale moim zdaniem tam jest bardziej niz tak sobie.
              • Gość: Marta Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.pl 25.06.02, 21:26
                Ja kiedyś byłam w JLD w Warszawie( ale przypuszczam,że filozofia tej firmy jest
                wszędzie taka sama).Nigdy więcej.Tną rzeczywiście maszynkami, więc faktycznie
                nie zawsze to wychodzi prosto ( mnie pozostawiali masę "ogonów"), ale najgorsze
                jest modelowanie.Ne uzywają żeli, ani pianek ( przynajmniej tak było 2 lata
                temu na Puławskiej w W-Wie)tylko jakis ohydnych lotonów ( jak 30 lat temu moja
                mama kiedy nic innego nie było w sklepach).Ja akurat mam włosy delikatne i
                dosyć cienkie ,więc jak fryzjerka mi pokapała troszkę tym świństwem, to za nic
                w świecie fryzura sie nie chciała ułożyć.Wyszłam stamtąd zła, wyglądałam jak
                zmokła kura imusiałam jechać do domu,żeby umyć ponownie głowę i wyglądać jak
                człowiek.
                • Gość: katrina Re: HairCoif w Geant, Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:55
                  Hm, ja już byłam dwa razy w JLD i byłam zadowolona, ale to było na Szewskiej.
                  Maszynka była zabawna, a ten aparat do masażu przy myciu BOSKI. Z ułożenia
                  włosów na tym lotionie tez byłam zadowolona. Miałam nadzieję że polecicie mi
                  konkretną fryzjerkę, bo tamta odeszła :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka