Dodaj do ulubionych

spa nałęczów? czy ktoś był?

11.04.05, 12:45
jakiś opinie, bo zastanawiam się nad pobytem kilkudniowym...
Obserwuj wątek
    • Gość: sweetducky Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.com 11.04.05, 17:18
      Jakie SPA masz na mysli?
      W Naleczowie jest duzo gabinetow odnowy.
      Podaj wiecej szczegolow.
      • Gość: Alutek Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:06
        SPA w Nałęczowie jest jedno. Mieszkam blisko Nałęczowa. Często w weekendy
        jeżdże na basen. Nie jest zbyt duży ale przyjemny. Z zabiegów w SPA nie
        korzystałam. Nie wiem czego oczekujesz od pobytu tam. Dla mnie- jako, ze
        mieszkam blisko Nałęczów jest raczej nudnym, malutkim miejscem, ale chyba tego
        się oczekuje po takich kurortach. Jest przyjemny na sobotnie spacery. Nie znam
        pełnej oferty SPA i opinii na ten temat. Jeżeli chcesz zagubić się w spokoju,
        bezczynności z dala od cywilizacji, słuchać śpiewu ptaków, pływać relaksować
        się - to dobre miejsce. Jezeli zaś masz bardziej "światowe" wymagania, mozesz
        sie czuć nieco rozczarowna i przytłoczona. Bardzo chciałbym Ci coś
        podowiedzieć, bo widzę, że nikt sie nie wypowiada, ale nie wiem czy pomogłam.
      • Gość: Monica Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 19:35
        SPA i gabinet odnowy to raczej nie to samo słonko.
        • molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 12.04.05, 12:00
          dokłądnie - nie chodzi mi o gabinety odnowy a o SPA NAłęczów - ośrodek odnowy
          ujmując rzecz ogólnie. MOże jednak któraś z Was korzystała z pobytów tam - ja
          chciałabym zrobiś sobie taki tydzień urody, ale nie wiem czy warto.
          • Gość: Ania Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 12.04.05, 12:34
            Dla mnie parę tysięcy za dwa-trzy dni to cena zaporowa, niestety.
            • Gość: lola Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 12:41
              bylam kilka dni temu w naleczowie zawiesc babcie do senatorium:)naleczow spoko
              miasteczko,sliczne widoki..budynek spa jest taki sredni w parku :)ale nie bylam
              w srodku nie korzystalam;)natomiast 20km od naleczowa jest kazimierz i juz tam
              bylo ciekawiej:)ale z wawy to ok 150km wiec blisko:)ale fajnie by tak pojechac
              do spa na tydzien odnowy:)
              • Gość: ;-) Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 12.04.05, 14:32
                Jasne, kosztowałoby cie to z 6 tysięcy minimum, ale z "biopsji" to tego raju na
                ziemi (SPA Clarinsa) nikt tutaj, niestety, nie zna.
    • Gość: Zuzia Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:10
      Byłam w SPA Nałeczów 5 dni w październiku ubiegłego roku. No cóż...
      Spodziewałam się czegoś lepszego. Prawdę mówiąc już się tam nie wybieram
      • molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? do ZUZI 12.04.05, 15:27
        nie reklamując cen - raczej nie będzie to sześć tysięcy. I mam pytanie do Zuzi -
        co było nie tak, że już się nie wybierzesz?
        • Gość: Zuzia odp dla molo000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:00
          Może trochę przesadziłam :) W każdym razie warunki hotelowe są takie sobie.
          Kiedy zamawiałam pokój powiedziano mi, że dostane najlepszy, a więc
          najdroższy :) pokój z loggią. I jakież było moje zdziwienie keidy owa loggia
          okazała się maluteńkim balkonikiem na którym zmiesciły się na stojąca dwie
          osoby. Myślę, ze chodziło raczej o to, ze pokoje z widokiem na park kosztuja
          drożej i nie ma znaczenia czy mają loggie, balkon czy cokolwiek innego. Sam
          pokój ma wystrój sanatoryjny, a nie hotelowy. Spodziewałam się czegoś innego.
          Pokoje maja jedno okno, co prawda balkonowe, ale to i tak za mało, aby pokój
          był doswietlony. Jest po prostu ponuro. W restauracji nie zamawiaj łososia :)
          Poza tym tak prawde mówiąc wybór dań nie jest zbyt duży. Obsługa osrodka poza
          dwiema paniami z gabinetu odnowy, "służbowa" i bez usmiechu. Na miejscu tzn. w
          Termach Pałacowych dostępne są zabiegi: gimnastyka w basenie aktywnym,
          hydromasaż, bicze skockie, masaż aquatonic, fango, elekrostymulacja, masaż
          klasyczny i limfatyczny. Dosatje się szlafroczek i mozna z pokoju biegac na te
          zabiegi w samym tylko szlafroczku. Jesli zas chcesz skorzystac z basenu i
          gabinetu kosmetycznego Clarins to musisz udac sie do następnego budynku. Na
          basenie przyjemnie, podobnie w Clarinsie choć do oczyszczania twarzy miałam
          zastrzeżenia. No cóż, moze pora roku nie była najlepsza. Drogo i nudno :)
          Nałeczów to maleńkie miasteczko, pospacerowac mozna jedynie po parku, ale ilez
          mozna:) Nic sie nie dzieje, dużo kuracjuszy w podeszłym wieku. Jeśli chcesz się
          pobawic to najlepiej jechac z własną paczką. Jesli zaś jedziesz "wypięknieć" i
          się wyciszyć to polecam, choć z tym "wypięknieniem" to nie liczyłabym na wiele.
          • molo000 Re: odp dla molo000 - do Zuzi 12.04.05, 16:42
            bardzo bardzo dziekuję za odp.
      • Gość: tralala Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 15:29
        www.spanaleczow.pl/

zupelnie nie wiem o co chodzilo osobie ktora cos mowi o biopsji do raju ....
        • molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 12.04.05, 15:36
          tralala
          dzieki za linka, to właśnie o to SPA chodzi:))
          • l81 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 13.04.05, 12:03
            Do Zuzi.Ile taki pobyt kosztuje.
            • Gość: Zuzia cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:16
              pelen cennik jest na stronie www.spanaleczow.pl/html/oferta.html
              My zapłaciliśmy za 5 dni ok. 2700 zł. Po dwóch dobach zrezygnowałam z pełnej
              oferty i dobierałam sobie zabiegi indywidualnie. W Clarins w ramach ceny za
              pobyt mozna wybrac tylko jeden zabieg, za resztę trzeba płacić oddzielnie
              (cennik tez jest na stronie). Bez umiaru można natomiast korzystac z basenu :)
              • Gość: Zuzia parking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:21
                zapomniałam o parkingu :) 20 zł za dobę.
        • Gość: Ania Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 13.04.05, 12:43
          Nie biopsji do raju, tralala, jak mi to próbujesz wmówić, tylko moje
          przejęzyczenie, miało być autopsja, ale i tak zmieniasz znaczenie moich słów.
          Więc i tak nie mamy autopsji do raju, jak mi to próbujesz wmówić, ale to, że na
          początku wątku nikt nie znał tego miejsca z autopsji, a to różnica. Może
          zamiast wytykac komuś pomyłki bardziej byś się wysiliła, i wniosła coś
          konstruktywnego w wątek, a nie się mądrzyła.
    • Gość: anu Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:02
      naprawde polecam, to cudowne miejsce na wypoczynek, cisz i spokoj, najlepsze
      miejsce dla osob ktore chca choc na chwilke uciec od tloku duzego miasta,
      codzienny basen, silownia, sauna, cwiczenia pod fachowym okiem no i te cudowne
      zabiegi, w salonie kosmetycznym maja kosmetyki clarinsa, cudnie pachna i bardzo
      dobrze dzialaja, szczegolnie po zimie polecam kilka zabiegow regenerujacych,
      samo miasteczko rzeczywiscie nic specjalnego ale jedziesz tam by odpoczac a nie
      balowac do bialego rana, wiec jest ok. polecam!!
    • Gość: katka 81 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 13.04.05, 20:28
      Również polecam. Miła obsługa, odprężające zabiegi, fajny basenik. Byłyśmy z
      koleżanką w grudniu, aż nie chciało się wyjezdzać:)))Pozdrawiam
      • molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 14.04.05, 09:49
        Bardzo dziękuję za informacje. Postanowiłam sie wybrać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka