molo000 11.04.05, 12:45 jakiś opinie, bo zastanawiam się nad pobytem kilkudniowym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sweetducky Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.com 11.04.05, 17:18 Jakie SPA masz na mysli? W Naleczowie jest duzo gabinetow odnowy. Podaj wiecej szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutek Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:06 SPA w Nałęczowie jest jedno. Mieszkam blisko Nałęczowa. Często w weekendy jeżdże na basen. Nie jest zbyt duży ale przyjemny. Z zabiegów w SPA nie korzystałam. Nie wiem czego oczekujesz od pobytu tam. Dla mnie- jako, ze mieszkam blisko Nałęczów jest raczej nudnym, malutkim miejscem, ale chyba tego się oczekuje po takich kurortach. Jest przyjemny na sobotnie spacery. Nie znam pełnej oferty SPA i opinii na ten temat. Jeżeli chcesz zagubić się w spokoju, bezczynności z dala od cywilizacji, słuchać śpiewu ptaków, pływać relaksować się - to dobre miejsce. Jezeli zaś masz bardziej "światowe" wymagania, mozesz sie czuć nieco rozczarowna i przytłoczona. Bardzo chciałbym Ci coś podowiedzieć, bo widzę, że nikt sie nie wypowiada, ale nie wiem czy pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 19:35 SPA i gabinet odnowy to raczej nie to samo słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 12.04.05, 12:00 dokłądnie - nie chodzi mi o gabinety odnowy a o SPA NAłęczów - ośrodek odnowy ujmując rzecz ogólnie. MOże jednak któraś z Was korzystała z pobytów tam - ja chciałabym zrobiś sobie taki tydzień urody, ale nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 12.04.05, 12:34 Dla mnie parę tysięcy za dwa-trzy dni to cena zaporowa, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 12:41 bylam kilka dni temu w naleczowie zawiesc babcie do senatorium:)naleczow spoko miasteczko,sliczne widoki..budynek spa jest taki sredni w parku :)ale nie bylam w srodku nie korzystalam;)natomiast 20km od naleczowa jest kazimierz i juz tam bylo ciekawiej:)ale z wawy to ok 150km wiec blisko:)ale fajnie by tak pojechac do spa na tydzien odnowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 12.04.05, 14:32 Jasne, kosztowałoby cie to z 6 tysięcy minimum, ale z "biopsji" to tego raju na ziemi (SPA Clarinsa) nikt tutaj, niestety, nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:10 Byłam w SPA Nałeczów 5 dni w październiku ubiegłego roku. No cóż... Spodziewałam się czegoś lepszego. Prawdę mówiąc już się tam nie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? do ZUZI 12.04.05, 15:27 nie reklamując cen - raczej nie będzie to sześć tysięcy. I mam pytanie do Zuzi - co było nie tak, że już się nie wybierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia odp dla molo000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:00 Może trochę przesadziłam :) W każdym razie warunki hotelowe są takie sobie. Kiedy zamawiałam pokój powiedziano mi, że dostane najlepszy, a więc najdroższy :) pokój z loggią. I jakież było moje zdziwienie keidy owa loggia okazała się maluteńkim balkonikiem na którym zmiesciły się na stojąca dwie osoby. Myślę, ze chodziło raczej o to, ze pokoje z widokiem na park kosztuja drożej i nie ma znaczenia czy mają loggie, balkon czy cokolwiek innego. Sam pokój ma wystrój sanatoryjny, a nie hotelowy. Spodziewałam się czegoś innego. Pokoje maja jedno okno, co prawda balkonowe, ale to i tak za mało, aby pokój był doswietlony. Jest po prostu ponuro. W restauracji nie zamawiaj łososia :) Poza tym tak prawde mówiąc wybór dań nie jest zbyt duży. Obsługa osrodka poza dwiema paniami z gabinetu odnowy, "służbowa" i bez usmiechu. Na miejscu tzn. w Termach Pałacowych dostępne są zabiegi: gimnastyka w basenie aktywnym, hydromasaż, bicze skockie, masaż aquatonic, fango, elekrostymulacja, masaż klasyczny i limfatyczny. Dosatje się szlafroczek i mozna z pokoju biegac na te zabiegi w samym tylko szlafroczku. Jesli zas chcesz skorzystac z basenu i gabinetu kosmetycznego Clarins to musisz udac sie do następnego budynku. Na basenie przyjemnie, podobnie w Clarinsie choć do oczyszczania twarzy miałam zastrzeżenia. No cóż, moze pora roku nie była najlepsza. Drogo i nudno :) Nałeczów to maleńkie miasteczko, pospacerowac mozna jedynie po parku, ale ilez mozna:) Nic sie nie dzieje, dużo kuracjuszy w podeszłym wieku. Jeśli chcesz się pobawic to najlepiej jechac z własną paczką. Jesli zaś jedziesz "wypięknieć" i się wyciszyć to polecam, choć z tym "wypięknieniem" to nie liczyłabym na wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: odp dla molo000 - do Zuzi 12.04.05, 16:42 bardzo bardzo dziekuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 15:29 www.spanaleczow.pl/ zupelnie nie wiem o co chodzilo osobie ktora cos mowi o biopsji do raju .... Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 12.04.05, 15:36 tralala dzieki za linka, to właśnie o to SPA chodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 13.04.05, 12:03 Do Zuzi.Ile taki pobyt kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:16 pelen cennik jest na stronie www.spanaleczow.pl/html/oferta.html My zapłaciliśmy za 5 dni ok. 2700 zł. Po dwóch dobach zrezygnowałam z pełnej oferty i dobierałam sobie zabiegi indywidualnie. W Clarins w ramach ceny za pobyt mozna wybrac tylko jeden zabieg, za resztę trzeba płacić oddzielnie (cennik tez jest na stronie). Bez umiaru można natomiast korzystac z basenu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia parking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:21 zapomniałam o parkingu :) 20 zł za dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 13.04.05, 12:43 Nie biopsji do raju, tralala, jak mi to próbujesz wmówić, tylko moje przejęzyczenie, miało być autopsja, ale i tak zmieniasz znaczenie moich słów. Więc i tak nie mamy autopsji do raju, jak mi to próbujesz wmówić, ale to, że na początku wątku nikt nie znał tego miejsca z autopsji, a to różnica. Może zamiast wytykac komuś pomyłki bardziej byś się wysiliła, i wniosła coś konstruktywnego w wątek, a nie się mądrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anu Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:02 naprawde polecam, to cudowne miejsce na wypoczynek, cisz i spokoj, najlepsze miejsce dla osob ktore chca choc na chwilke uciec od tloku duzego miasta, codzienny basen, silownia, sauna, cwiczenia pod fachowym okiem no i te cudowne zabiegi, w salonie kosmetycznym maja kosmetyki clarinsa, cudnie pachna i bardzo dobrze dzialaja, szczegolnie po zimie polecam kilka zabiegow regenerujacych, samo miasteczko rzeczywiscie nic specjalnego ale jedziesz tam by odpoczac a nie balowac do bialego rana, wiec jest ok. polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka 81 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 13.04.05, 20:28 Również polecam. Miła obsługa, odprężające zabiegi, fajny basenik. Byłyśmy z koleżanką w grudniu, aż nie chciało się wyjezdzać:)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: spa nałęczów? czy ktoś był? 14.04.05, 09:49 Bardzo dziękuję za informacje. Postanowiłam sie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś