miumiu75 11.04.05, 15:03 Czytalam niezle opinie na wizazu i mam ochote sprobowac. Czy ktos moze uzywa obecnie tych produktow i moglby powiedziec cos wiecej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia76 Re: Podklady Givenchy. IP: *.u.mcnet.pl 11.04.05, 15:14 polecam wstukac w wyszukiwarke haslo 'divinora', sporo juz o tym bylo. ja osobiscie bardzo polecam, chociaz zaznaczam, ze te podklady dosc slabo matuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Podklady Givenchy. IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 11.04.05, 15:17 A Divinora to czasem nie Guerlain? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Podklady Givenchy. IP: *.artnet.com.pl 11.04.05, 15:24 nie plecam ci givenchy, juz lepiej lancome taki lekko liftingujący, chociaz ja ostatnio mam heleny rubinstein i jest BOSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Podklady Givenchy. 11.04.05, 15:29 Z pewnych osobistych powodow nie kupuje Lancome. Heleny Rubinstein nigdy nie probowalam, moze powinnam. Od dluzszego czasu uzywam podkladu Armaniego, o ktorym nawet konkurencja mowi, ze jest najlepszy. Ale lubie probowac rozne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Podklady Givenchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:31 jaka jest dokładnie nazwa tego podkładu armaniego i ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Podklady Givenchy. 11.04.05, 15:36 Luminous silk foundation, ja mam wersje matt sf. £25 Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Podklady Givenchy. 13.04.05, 16:42 Podciagam, bo naprawde jestem ciekawa, a nic sie jescze nie dowiedzialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: Podklady Givenchy. 13.04.05, 22:49 ja miałam podkład Givenchy, jak były jeszcze w tych starych opakowoniach. Teint miroir mat, kolor 88. Naprawdę super! odcień był idealnie dobrany, idealnie stapiał się ze skórą, nie był cieżki, nie wysuszał. Twarz wyglądała bardzo naturalnie, matowa ale bez efektu maski. Nowego nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Podklady Givenchy. IP: 217.97.133.* 14.04.05, 08:51 o sto razy lepsze sa podklady Diora. Wybrobuj a sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś