Gość: Marta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 14.04.05, 11:32 Piszcie bo sie nad tym zastanawiam co warto a czego nie warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: epjasa Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.eos.com.pl 14.04.05, 11:57 Przeważnie wosku z puszki, podgrzany na kuchence w garnku z wodą. Paski robione domowym sposobem z bawełnianego prześcieradła. Trzeba trochę wprawy, a potem idzie bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 12:01 Tylko maszynka i woda;) Naszczescie mam taka skore ktorej tylko to potrzeba:) Potem na pachy i okolice bikini krem nivea a nogi balsamik nawulzajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina do epjasy IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.04.05, 15:24 Co do za wosk w puszce?? Gdzie go mozna dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 15.04.05, 19:20 A czego uzywacie do depilacji okolic bikini??? I mam prosbe podajcie takze cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kosmetyki VEET wygraj IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 20:06 Rozmawiałam z kolezanka i powiedziała mi ze idzie jutro do kosmetyczki na depilacje, ja tam wypróbuję VEET mozna je nawet wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.04.05, 15:23 Wosk na cieplo Joanny. Przy odrobienie wprawy przynosi efekty mimo iz na wizazu ma kiepskie noty (choc mysle ze wynika to wlasnie z braku wprawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:00 Ja uzywam plastry do depilacji na zimno. Najlepsze są streep, a przetestowałam kilka marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epjasa Do Karoliny IP: *.aster.pl 14.04.05, 19:44 Jeśli jesteś z Warszawy, to najtańszy można kupić w sklepie z art. fryzjerskimi na Koszykowej. Widziałam też w Allegro, ale trochę droższe. Marki są różne, ale ja nie zauważam różnic między nimi. Ja kupuję zawsze puszkę 800 ml (ok. 35 zł). Są też puszki 400 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 21:36 Ja używam krem tanita opóźniający odrastanie włosków (używam go do całego ciała) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_84 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 22:18 Depilator. Boli, ale warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 15.04.05, 14:52 www.kobieta.byc.pl/contests.php?id=6 macie szansę wygrać zestw do depilacji marki VEET. Czy takich kosmetyków uzywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 18:51 Miałam okazje uzywać Veet sa dobre ale trzeba je umiejetnie stosować zastanawiam sie czy oklolice bikini mozna tym depilować? Macie jakieś doswiadczenia z tym ciepło sie zrobiło czas zaczać Odpowiedz Link Zgłoś