Dodaj do ulubionych

Czego uzywacie do samodzielnej depilacji?

IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 14.04.05, 11:32
Piszcie bo sie nad tym zastanawiam co warto a czego nie warto
Obserwuj wątek
    • Gość: epjasa Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.eos.com.pl 14.04.05, 11:57
      Przeważnie wosku z puszki, podgrzany na kuchence w garnku z wodą. Paski robione domowym sposobem z bawełnianego prześcieradła. Trzeba trochę wprawy, a potem idzie bez problemu.
      • karolaz1 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 12:01
        Tylko maszynka i woda;) Naszczescie mam taka skore ktorej tylko to potrzeba:)
        Potem na pachy i okolice bikini krem nivea a nogi balsamik nawulzajacy.
      • Gość: Karolina do epjasy IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.04.05, 15:24
        Co do za wosk w puszce?? Gdzie go mozna dostac??
      • justys_55 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 15.04.05, 19:20
        A czego uzywacie do depilacji okolic bikini??? I mam prosbe podajcie takze cene
        • Gość: Marta Kosmetyki VEET wygraj IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 20:06
          Rozmawiałam z kolezanka i powiedziała mi ze idzie jutro do kosmetyczki na
          depilacje, ja tam wypróbuję VEET mozna je nawet wygrać
    • Gość: Karolina Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.04.05, 15:23
      Wosk na cieplo Joanny. Przy odrobienie wprawy przynosi efekty mimo iz na wizazu
      ma kiepskie noty (choc mysle ze wynika to wlasnie z braku wprawy)
      • Gość: maxi Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:00
        Ja uzywam plastry do depilacji na zimno. Najlepsze są streep, a przetestowałam
        kilka marek.
    • Gość: epjasa Do Karoliny IP: *.aster.pl 14.04.05, 19:44
      Jeśli jesteś z Warszawy, to najtańszy można kupić w sklepie z art. fryzjerskimi na Koszykowej. Widziałam też w Allegro, ale trochę droższe. Marki są różne, ale ja nie zauważam różnic między nimi. Ja kupuję zawsze puszkę 800 ml (ok. 35 zł). Są też puszki 400 ml.
    • bibi.mal Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 21:36
      Ja używam krem tanita opóźniający odrastanie włosków (używam go do całego ciała)
      • kaska_84 Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? 14.04.05, 22:18
        Depilator. Boli, ale warto:)
        • Gość: Marta Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 15.04.05, 14:52
          www.kobieta.byc.pl/contests.php?id=6 macie szansę wygrać zestw do
          depilacji marki VEET. Czy takich kosmetyków uzywacie?
          • Gość: Agniecha Re: Czego uzywacie do samodzielnej depilacji? IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 18:51
            Miałam okazje uzywać Veet sa dobre ale trzeba je umiejetnie stosować
            zastanawiam sie czy oklolice bikini mozna tym depilować? Macie jakieś
            doswiadczenia z tym ciepło sie zrobiło czas zaczać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka