Dodaj do ulubionych

CLAUDIA Z SZAMPONEM?

IP: *.szwajcarska.pl 14.04.05, 12:15
Podobno Claudia jest z szamponem. Wiecie coś? Jaki to szampon i do jakich
włosów i ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.interplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:21
      Ja słyszałam reklamę w radiu.
      Dołączony jest szampon nizorette (czy tak jakoś podobnie się nazywa). To jest
      szampon przeciwłupieżowy.
      A ceny gazety nie znam.

Pozdr:)
      • Gość: kk Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:58
        chyba 5,5zł
        • Gość: Aśka Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.szwajcarska.pl 14.04.05, 16:30
          No właśnie, jak się nazywa ten szampon?
          • Gość: aga31 Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.azory.net.pl 14.04.05, 16:41
            Claudia kosztuje 5.5o zl jest to numer specjalny Fryzury.A szampon dolaczony to
            Nizorelle przeziwlupiezowy i jest go dosc sporo bo 100 ml.
            • justa_79 Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? 15.04.05, 16:04
              no to się chyba opłaca, bo normalnie szampon ma 125 ml i kosztuje 20 kilka zł.
              tylko ciekawe, czy są te 3 rodzaje do wyboru (do włosów
              normalnych/suchych/przetłuszczających się).
    • Gość: kaska Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:05
      czy którejś z Was udało się kupić tą Claudię-Fryzury z szamponem? bo wszędzie
      mają tylko bez szamponu (a jak czasami człowiek chce coś kupić bez "gratisu",
      to nie ma :/) - nawet w Empiku, który mnie jeszcze nigdy nie zawiódł :(
      • Gość: Aśka Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? IP: *.szwajcarska.pl 25.04.05, 14:14
        Ja kupiłam z szamponem - są 3 rodzaje do wyboru.
        • evitka21 Re: CLAUDIA Z SZAMPONEM? 25.04.05, 16:34
          ja tez kupiłam-opłacało sie bo taki szampon kosztuje w drogerii ok.20 zł (ta
          sam pojemnosć) a z gazeta 5,5 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka