Gość: maja IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.04.05, 22:13 bardzo proszę, błagam o info. jak pozbyc się nadmiaru wosku po depilacji, ktora niestety nie udała mi się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: ratunku. wosk IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.04.05, 22:18 bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ratunku. wosk IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.04.05, 22:17 Jesli nie da sie zmyc woda to potraktuj go oliwka. Tak na marginesie jakiego wosku uzylas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ratunku. wosk IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.04.05, 23:07 Oliwka jest bardzo dobra. A juz myślałam że sie tak bedę kleic do końca życia. Wosk kupiłam na allegro RICA. Nie wiem czy znacie? A czy jest jakaś różnica pomiędzy woskami? A może i wiecie jakie są dobre, bo ten wydaje mi się za gesty (pomimo gotowania w garnku z woda ok 25 minut). Przepraszam za zwłoke ale byłam baaaardzo poklejona. Myslałm, że to proste a tu tyle zamieszania:) Pozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś