Dodaj do ulubionych

prezent dla faceta na 23. urodziny

IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 13:53
Moze mi pomozecie, bo ja zawsze mam problem, co kupic facetowi. W tym wypadku
chodzi o mojego mezczyzne, z ktorym jestem pol roku, wiec to bedzie pierwszy
prezent urodzinowy ode mnie. Zastanawialam sie nad jakims ladnym zapachem, ale
on zazwyczaj uzywa wybranych przez siebie, do innych jest chyba nieco
sceptycznie nastawiony, wiec sama nie wiem. Chcialabym sie zmiescic powiedzmy w
100 zl. :)
Czekam na propozycje, bo zostalo niewiele czasu, a ja jeszcze mam wciaz sesje.
Dzis exam o 20:00, ech.
Pozdrawiam. :)
Obserwuj wątek
    • roodanaserio Re: prezent dla faceta na 23. urodziny 25.06.02, 14:26
      1. Plyte CD z ulubionym ....... [wstaw w miejsce kropek].
      2. Bilety na koncert.
      3. Ksiazke w ladnym wydaniu - klasyke, bestseller lub album.
      4. Ekls. kosmetyki po goleniu [Biotherm ma super, Vichy tez].
      5. Bielizne [ale tylok, jezeli zyjecie juz w jakies zazylosci], doskonala meska
      na KappAhl.
      6. Portfel, teczka czy jedwabny krawat to juz ponad 100.

r
      • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 14:32
        Dziekuje za propozycje, na pewno rozwaze. :) Portfel juz ode mnie dostal, wiec
        odpada. Podobnie z ekskluzywnymi kosmetykami po goleniu. Jego mama ma apteke,
        wiec mu przynosi rozne nowosci typu vichy. Krawat, teczka etc to zbyt powazne,
        nie lubi, nie nosi, jeszcze nie w jego stylu. ;) Hehe!
        Dzieki i prosze o jeszcze! :)
    • Gość: k Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:27
      ja mojemu kupilam np. portfel [bo nie mial porzadnego a wiedzialam ze sam chce
      sobie kupic], ale byl troche drozszy niz 100 zl, albo trymer do brody, bo lubie
      jak on chodzi lekko zarosniety a do tej pory fachowy sprzet musial pozyczac od
      taty :) powodzenia :)
      • Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 14:36
        Ładnie wydaną (z ładnymi zdjęciami, w sztywnej oprawie itp) książkę kucharską:)
        • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 14:43
          Hehehe! Agul, chyba by wybuchnal smiechem, bo to ja mam sie niby nauczyc
          gotowac. Jestem co prawda 2 lata od niego mlodsza, ale niby powinnam gotowac, a
          nie umiem i nie lubie. :)
          Pozdrawiam.
          • Gość: Helena Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: 213.134.140.* 25.06.02, 14:53
            Ja swojemu kupilam megaklocuchy lego z elektyka, hydraulika i bajerami wlasnie
            z 3 lata temu na 23. urodziny, tyle, ze to wydatek byl kosmiczny - za to
            zniknal na 4 doby pograzony w instrukcji budowania dzwigu czy czegos w tym
            guscie. Moze Twoj facet ma jaka pasje i cos apropos, by go ucieszylo????
            Pozdrawiam
            H.
          • Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 14:53
            :-)) Wiesz ja mojemu narzeczonemu kupiłam taką ładną, dużą o makaronach, bo
            wiedziałam, że on lubi włoskie zarcie i teraz mi robi takie pasty, lasagne itp
            że można umrzeć z rozkoszy:) Może jednak zaryzykuj? To przynajmniej dość
            oryginalne:)
            A jak faktycznie nie to może jakiś ciuszek - tshirt lub coś takeigo? Albo
            jakieś sexy majtki?
            • Gość: damona Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 15:09
              ja tam wolałabym sie delikatnie podpytac, nawet przez kogos. Sama nie znosze
              niewypałów to i innym ich nie zycze. Nie ma to jak radość z wymarzonego
              prezentu. Tez musze kupic prezent, ale nie sa to jego nasze pierwsze urodziny i
              na szczescie wiem co kupować: fajne ubranko - najlepiej oryginalna koszulke
              albo gre komputerową, albo perfumy(uzywa zawsze tych samych). Dobrze, ze juz mu
              sie odmarzylo playstation bo bym zbankrutowala.
              Za 100 zl. bym zorganizowala jakas fajna kolacje. Faceci tez lubia
              niespodzianki, byc uwodzeni i miec poczucie ze sie o nich zabiega. A do tego
              jakis fajny drobiazg, efektownie zapakowany - sama wiesz najlepiej co on
              najbardziej lubi.
              • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 22:54
                Dziekuje za wszelkie sugestie! Na pewno cos wybiore.
                Pozdrawiam. :)
          • roodanaserio Re: prezent dla faceta na 23. urodziny 25.06.02, 14:56
            Gość portalu: aga napisał(a):

> Hehehe! Agul, chyba by wybuchnal smiechem, bo to ja mam sie niby nauczyc
            gotowac. Jestem co prawda 2 lata od niego mlodsza, ale niby powinnam gotowac, a
            nie umiem i nie lubie. :)

Powinnas ? W wieku 21 lat powinnas sie bawic. Olej takie nakazy, to jakis garb na
            plecy. Nie lubisz - nie gotuj.

r
            • Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 14:58
              Właśnie:) JA nie lubię to nie gotuję, za to czasem jak już mi się zachce to
              sprawia mi to ogromną przyjemność, ale żeby tak codziennie, fuj!
            • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 15:03
              I nie gotuje. :) Hehe.
              • Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:20
                A mój narzeczony tez ma urodziny - pojutrze, co prawda nie 23 tylko 33:)
                Kupiłam mu wodę po goleniu do kompletu do wody toaletowej i fajny t-shircik w
                levi'sie, zabiore go na kolację np do chianti, potem zrobię mu masaż itp:) i
                będzie wpominal te urodzinki przez caly rok:))) Powymyślaj mu jakieś
                niespodzianki!
      • Gość: Karusia Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.06.02, 22:37
        A ile kosztuje taki trymer do brody? Bo moj za jakis czas bedzie mial
        urodzinki i wiem, ze na razie pozycza od brata.
        • Gość: kasia Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 18:29
          roznie, mozna kupic trymer za 300 zl, ale tez za 90 [i to calkiem dobry]
    • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.06.02, 15:42
      Mojemu Mezczyznie tez zblizaja sie 23 urodziny(tylko ze ze mna 'juz'4),moze
      kilka pomyslow:
      zegarek na reke(przeciez nie musi byc taki drogi bo i ten za 1000zl moze
      przetrwaxc tyle co ten z a100zl),
      albo zegarek do pokoju,
      zbliza sie lato moze jakies ladne slipy na plaze,
      zestaw do golenia(maszynka,pianka,balsam),
      lancuszek na szyje(ja mojego przekonalam do zlotego:)),
      zdjecie Wasze w pieknej ramce(niech sobie popatrzy wieczorem gdy nie ma Ciebie
      przy Nim),
      moze jakas ladna koszulke na te upaly,
      Moj uwielbial'wladce pierscieni'-dostal wiec ode mnie ksiazke i choc za
      czytaniem nie przepada to przeczytal j aw pare dni!!:))),
      ...a i nie zapomnij o jakis milych slowach na kartce(a moze zrobisz sama??)
      ....POWODZENIA!!
    • Gość: Vera Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 19:50
      Ja zawsze też trochę wcześniej nie tyle, że podpytuję, ale uważnie słucham i
      stąd zawsze trafiam w gust. Najbardziej udane prezenty to książki o szachach,
      ulubione serie fantasy, gry komputerowe rpg, płyty ulubionych zespołów, bilety
      do teatru, opery, kina, kolacje jak najbardziej, pióra bo też ma manię
      otaczania się pięknymi rzeczami, - z resztą mój mężulek ma tyle pasji, że jest
      w czym wybierać i bynajmniej nie są to pasje na pół gwizdka.
    • Gość: alissa19 Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 22:31

> Moze mi pomozecie, bo ja zawsze mam problem, co kupic facetowi. W tym wypadku
      > chodzi o mojego mezczyzne, z ktorym jestem pol roku, wiec to bedzie pierwszy
      > prezent urodzinowy ode mnie. Zastanawialam sie nad jakims ladnym zapachem, ale
      > on zazwyczaj uzywa wybranych przez siebie, do innych jest chyba nieco
      > sceptycznie nastawiony, wiec sama nie wiem. Chcialabym sie zmiescic powiedzmy w
      >
      > 100 zl. :)

> Czekam na propozycje, bo zostalo niewiele czasu, a ja jeszcze mam wciaz sesje.
      > Dzis exam o 20:00, ech.
      > Pozdrawiam. :)
      ups!ty jestes debesciak!prezent za stowe?troche malo

• Gość: damona Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: 62.233.167.* 25.06.02, 22:39
        Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> ups!ty jestes debesciak!prezent za stowe?troche malo
        >
        a ile jest wg Ciebie wystarczająco? rozumiem, ze prezenty za stowe wyrzucasz do
        kosza bo za tanie?
        • Gość: alissa19 Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 18:51
          Gość portalu: damona napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
          >
          >
          > > ups!ty jestes debesciak!prezent za stowe?troche malo
          > >
          > a ile jest wg Ciebie wystarczająco? rozumiem, ze prezenty za stowe wyrzucasz do
          >
          > kosza bo za tanie?
          chodzi mi o to ze jak np.zegarek kosztuje 600zl,moje ulubione perfumy ponad200
          [jednak wiecej niz 100]a na 18tke dostaje samochod[smarta,jakby ktos pytal]to
          przepraszam ze mam zamoznych starych i ze 100zl to dla mnie gowno.a pozatym nie
          jestem"ona"tylko mam imie-to do jakiejs malej.a co do prezentu to mozecie sobie
          wafelki kupowac i udawac ze to rajcowne,ja mojego faceta cenie z wzajemnoscia.

• Gość: ana Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 26.06.02, 19:06
            durna, mała rozpieszczona bananówa... szok. ale jesteś produktem swoich
            czasów...
            • Gość: alissa19 Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all 2! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 20:19
              Gość portalu: ana napisał(a):

> durna, mała rozpieszczona bananówa... szok. ale jesteś produktem swoich
              > czasów...
              a kto to jest "bananowa" ?po drugie wcale nie durna-z czego to wywrozylas
              kobietko,z tego ze mam troche kasy[tzn.starzy-czuje sie w obowiazku to
              zaznaczac].rozpieszczona jak najbardziej-polecam watek o jedynakach.produktem
              swoich czasow jestem bo nie mam wyjscia-moja mlodosc przypadla akurat na 21wiek
              ale jakos nie zaluje a ze lubie zyc wystawnie to sie nie potne z tego
              powodu.swoim przyjaciolom funduje rzeczy drogie bo uwazam ze sa tego warci[np.na
              ostatnia 19stke przyjaciolki kupilam jej bizuterie od Kruka [taki platynowy
              komplecik pierscionek z bransoletka a innej baby G].i nie wiem o co ten caly szum-
              zdziwilam sie uprzejmie suma,ot i wszystko.

• Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do alissy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 27.06.02, 20:00
                Od tych pieniedzy to Ci sie chyba w glowie poprzewracalo. Rozumiem, ze mozna
                miec zamoznych rodzicow. Znam wiele osob, ktore takich maja, ale jeszcze od
                nikogo nie uslyszalam, ze "100 zl to gowno". Jestem bardzo ciekawa, czy Ty choc
                raz w zyciu zarobilas te 100 zl. Szczerze watpie. Poza tym ja nikogo nie cenie
                za zawartosc jego portfela, a widze, ze Ty przeciwnie.
                • Gość: ALISSA! Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -Od ALISSY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 20:32

> Od tych pieniedzy to Ci sie chyba w glowie poprzewracalo. Rozumiem, ze mozna
                  > miec zamoznych rodzicow. Znam wiele osob, ktore takich maja, ale jeszcze od
                  > nikogo nie uslyszalam, ze "100 zl to gowno". Jestem bardzo ciekawa, czy Ty choc
                  >
                  > raz w zyciu zarobilas te 100 zl. Szczerze watpie. Poza tym ja nikogo nie cenie
                  > za zawartosc jego portfela, a widze, ze Ty przeciwnie.
                  wiesz pieniadze a Pieniadze to duza roznica.zamozny to bardzo szerokie pojecie-
                  jezeli znasz ich wielu to nie wiesz o czym mowisz.w moim srodowisku zamoznosc
                  oznacza spelnienie pewnych kryteriow,o ktorych tu nawet nie wspomne-nie zamierzam
                  sie licytowac.moj stary to nie Gates ani Niemczycki ale moze troche-i nie
                  zamierzam sobie wystawiac listu uwierzytelniajacego.wiecej mi ta kasa szkodzi niz
                  pomaga.nie musialam jeszcze pracowac ale chcialam-pare razy w ojca
                  firmie,dostawalam tez kase za pokazy mody,zdjecia ect.nie mam szczegolnego
                  szacunku do kasy[oskar za szczerosc dla mnie]-ale tez bys nie miala jakbys byla
                  rozpieszczana.jestem snobka ale mam gest i to nierzadko.lubie robic ludziom
                  prezenty czesto zupelnie nierozsadne-chociaz starzy sie krzywo patrza.a jak
                  zarobilam wtedy kase to ja wydalam cala na wieczor w knajpie z kolezanka.

• anexxa madrosci zyciowe anexxy;) 27.06.02, 21:18
                    alisso,

zycze ci, zebys nigdy nie zostala odcieta od kasy
                    rodzicow. zejscie z diora do maybelline albo z kleina
                    do big stara moze byc bolesne.

zeby nie bylo - nie mieszkam w jednej izbie z 14
                    rodzenstwa, rodzicami, babcia i koza. jestem
                    jedynaczka, ale rodzice nie pchali we mnie nigdy kasy -
                    raczej liczyli na moja wiedze. lubie wydawac kase,
                    wydaje jej duzo i mam jej dosc duzo - ale nie umialabym
                    pojsc do fryzjera i na zakupy z karta tatusia. no, ale
                    ja mam wiecej lat niz ty. przejdzie ci.

xx.

ps dlaczego smart? po miescie sie nadaje, ale dluzsza
                    podroz jest niemozliwa. ja bym wolala 206 albo clio.
                    • Gość: alissa19 Re: madrosci zyciowe anexxy;)odp alissy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 21:38
                      anexxa napisał(a):

> alisso,
                      >
                      > zycze ci, zebys nigdy nie zostala odcieta od kasy
                      > rodzicow. zejscie z diora do maybelline albo z kleina
                      > do big stara moze byc bolesne.
                      >
                      > zeby nie bylo - nie mieszkam w jednej izbie z 14
                      > rodzenstwa, rodzicami, babcia i koza. jestem
                      > jedynaczka, ale rodzice nie pchali we mnie nigdy kasy -
                      > raczej liczyli na moja wiedze. lubie wydawac kase,
                      > wydaje jej duzo i mam jej dosc duzo - ale nie umialabym
                      > pojsc do fryzjera i na zakupy z karta tatusia. no, ale
                      > ja mam wiecej lat niz ty. przejdzie ci.
                      >
                      > xx.
                      >
                      > ps dlaczego smart? po miescie sie nadaje, ale dluzsza
                      > podroz jest niemozliwa. ja bym wolala 206 albo clio.

smart bo jest ich malo i jest oryginalny czego nie mozna powiedziec o autach
                      francuskich[marna renoma na rynku].pozatym niemiecka tradycja,solidnosc i klasa-
                      mam merca brzmi o niebo rajcowniej niz mam renówe.smart to taka propozycja
                      bogatego koncernu dla zblazowanych dzieciakow.tak w ogole to bym wolala diablo
                      ale z tym musze poczekac chwilke.[aha wole go tez od chryslera w wersji
                      limited,tego stylizowanego na lata 30ste].w tej branzy robi tatus wiec jestem
                      przeszkolona.
                      przez najblizsze 20 lat nie zamierzam schodzic ponizej Iceberga-czy naiwnie
                      myslisz ze licze wylacznie na tatusiowa karte?o nie,licze miedzy innymi na swoj
                      wyglad,wyksztalcenie ktore nabede w odpowiednim miejscu i na odpowiednich
                      facetow.licze jeszcze na cale mnostwo rzeczy o ktore teraz zabiegam i ktore mnie
                      ustawia odpowiednio w zyciu.coz,skromnosc to rzecz mocno przereklamowana.ale
                      dzieki za rady i pozdrawiam-mam nadzieje nie wywolac niezdrowej atmosfery.

• anexxa Re: madrosci zyciowe anexxy;)odp alissy 27.06.02, 22:08
                        nie wywolujesz niezdrowej atmosfery.

tylko jestes szalenie niewiarygodna.

no bo pomysl: jako modelka z pewnoscia uzywasz
                        highendowych kosmetykow, jako corka bogatego tatusia
                        stac cie na wykupienie polowy oferty diora jednym
                        kopem, wiec...

co robisz na tym forum?

chcesz nam zaimponowac?

kiepski strzal. my jestesmy dorosle, lubimy wlasne
                        pieniadze, najczesciej brzydzi nas bycie bluszczem, a
                        na dodatek po paru sciemniaczkach jestesmy wyczulone na
                        falsz.

ale ok, zalozmy, ze to prawda. powiedz, gdzie mozna
                        zobaczyc twoje zdjecia. chetnie popatrzymy.

xx.
                        • Gość: alissa19 Re:hahaha ODP ALISSY2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 22:29
                          anexxa napisał(a):

> nie wywolujesz niezdrowej atmosfery.
                          >
                          > tylko jestes szalenie niewiarygodna.
                          >
                          > no bo pomysl: jako modelka z pewnoscia uzywasz
                          > highendowych kosmetykow, jako corka bogatego tatusia
                          > stac cie na wykupienie polowy oferty diora jednym
                          > kopem, wiec...
                          >
                          > co robisz na tym forum?
                          >
                          > chcesz nam zaimponowac?
                          >
                          > kiepski strzal. my jestesmy dorosle, lubimy wlasne
                          > pieniadze, najczesciej brzydzi nas bycie bluszczem, a
                          > na dodatek po paru sciemniaczkach jestesmy wyczulone na
                          > falsz.
                          >
                          > ale ok, zalozmy, ze to prawda. powiedz, gdzie mozna
                          > zobaczyc twoje zdjecia. chetnie popatrzymy.
                          >
                          > xx.

biedactwo naprawde juz tylko takie argumenty ci zostaly?widze ze jednak masz
                          mniej pieniazkow niz sugerujesz i trudno ci przelknac prawde.no wiec postaram sie
                          oswiecic twoj Bardzo Maly Rozumek:
                          1st czy ja gdzies pisalam ze mozna zobaczyc moje zdjecia ?naucz sie rozumiec
                          slowo pisane-robilam sobie portfolio po prostu[chwytasz?].na swoim koncie mam
                          miss szkoly pare razy ,w powazniejszych imprezach jeszcze nie bralam udzialu ale
                          wsystko przedemna.
                          2nd a po co jest komputer twoim zdaniem?co tu robie hahaha idiotka z ciebie-
                          siedze w internecie i patrze jak zawistne baby[jakie to typowe]wymyslaja mi od
                          sciemniaczek.nie musi zadna wierzyc-ani na jote nie pogorszy to mojej sytuacji
                          materialnej.
                          3rd napisalam wyraznie ze nie jestem corka Midasa-reszta z tym wykupywaniem to
                          juz marna sztuka nadinterpretacji.szalenie niewiarygodna bo mam auto dobre na
                          18tke kupuje dobre kosmetyki i lubie siedziec w internecie?dziewczyno wyjdz z
                          tych slumsow jesli normalne rzeczy to dla ciebie sciemnianie.
                          4th Ivy?czemu nie-ty sie mozesz ambitnie dorabiac latami z mezulkiem-szerokiej
                          drogi
                          5th czy jestes moze samozwancza rycerka tego forum ktora ustala kto sciemnia?
                          czytalam tu wypociny o jakiejs Helenie ktorej tez mieli za zle ze pisala ze nie
                          je kaszanki tylko kawior[more less]zenada.
                          6thnic nie poradze ze ojciec ma glowe do interesow -moze wymien swojego?
                          • anexxa do alissy 27.06.02, 23:00
                            nie sledzilam twoich wypowiedzi az tak dokladnie, nie
                            pisze bowiem o tobie pracy doktorskiej.

co by ci tu powiedziec... nie zazdroszcze ci, nie
                            zamienilabym mojego taty na zadnego innego, nie mam
                            meza i nie musze sie dorabiac.

ale ciesze sie, ze jestes szczesliwa.

i nie, nie jestem rycerka tego forum, a z helena
                            ostatnio sie spotkalam na lanczu.

ale i tak sobie mysle, ze jestes malo wiarygodna...
                            wolno mi. tak samo jak tobie probowac mnie obrazic albo
                            urazic. no, ale to trzeba umiec. a ty, z tego co
                            mowisz, rozwijasz raczej powierzchownosc niz intelekt.
                            ergo - try again.

moze byc na priva.

xx.
                            • Gość: ALISSA! Re: do xx IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 00:59
                              anexxa napisał(a):

> nie sledzilam twoich wypowiedzi az tak dokladnie, nie
                              > pisze bowiem o tobie pracy doktorskiej.
                              >
                              > co by ci tu powiedziec... nie zazdroszcze ci, nie
                              > zamienilabym mojego taty na zadnego innego, nie mam
                              > meza i nie musze sie dorabiac.
                              >
                              > ale ciesze sie, ze jestes szczesliwa.
                              >
                              > i nie, nie jestem rycerka tego forum, a z helena
                              > ostatnio sie spotkalam na lanczu.
                              >
                              > ale i tak sobie mysle, ze jestes malo wiarygodna...
                              > wolno mi. tak samo jak tobie probowac mnie obrazic albo
                              > urazic. no, ale to trzeba umiec. a ty, z tego co
                              > mowisz, rozwijasz raczej powierzchownosc niz intelekt.
                              > ergo - try again.
                              >
                              > moze byc na priva.
                              >
                              > xx.
                              jedyna twoja obrona jest mi nie wierzyc-prosze uprzejmie i papa.pozatym nie znam
                              terminu"lancz"czy to neologizm twojej produkcji?reszta swiata chadza na lunch i
                              brunch.na priva?a dajze spokoj-wole posluchac muzyki.co do Heleny to chyba nie
                              zrozumialas my point -ale czy to wazne?twoj tatus absorbuje moja uwage w stopniu
                              oscylujacym wokol -273C,podobnie jak ty.byl jedynie zlepkiem literek w mojej
                              wypowiedzi.see ya .

• anexxa Re: do xx 28.06.02, 09:59
                                nie obrona, alisso, bo tu nikt z nikim nie walczy. moze
                                jednak popracuj nad zdolnoscia do rozumienia faktow.

i zacznij chodzic wczesniej spac - najlepiej dziala sen
                                przed polnoca, najlepiej regeneruje skore. nie wierze,
                                ze tego nie wiesz.

eot z mojej strony.

xx.
                                • Gość: alissa19 Re: do xx2peace 4 all IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 12:25
                                  anexxa napisał(a):

> nie obrona, alisso, bo tu nikt z nikim nie walczy. moze
                                  > jednak popracuj nad zdolnoscia do rozumienia faktow.
                                  >
                                  > i zacznij chodzic wczesniej spac - najlepiej dziala sen
                                  > przed polnoca, najlepiej regeneruje skore. nie wierze,
                                  > ze tego nie wiesz.
                                  >
                                  > eot z mojej strony.
                                  >
                                  > xx.

okay ,okay juz mnie to znudzilo-typowe dla panienek mojego pokroju.co do poznej
                                  pory-swieta racja,niestety zbyt czesto o tym zapominam usprawiedliwiajac
                                  obrzydliwy niehigieniczny tryb zycia mlodoscia.z mojej strony to juz koniec tych
                                  frapujacych konwersacji.zycie jest zbyt krotkie azeby przekonywac wszystkich do
                                  siebie.pa.
                          • Gość: Xena Re:hahaha ODP ALISSY2 IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 12:44

> 1st czy ja gdzies pisalam ze mozna zobaczyc moje zdjecia ?naucz sie rozumiec
                            > slowo pisane-robilam sobie portfolio po prostu[chwytasz?].na swoim koncie mam
                            > miss szkoly pare razy ,w powazniejszych imprezach jeszcze nie bralam udzialu al
                            > e
                            > wsystko przedemna.

Hmmm... o zdjęciach może nie pisałaś, ale na którymś forum chwaliłaś się, że
                            pracujesz jako modelka od 15 roku życia, że wspópracujesz z paryskimi agencjami
                            mody i że generalnie wszyscy padają przed tobą na kolana. Więc jak w końcu? Czy
                            może dotychczas pozowałaś tylko do pamiątkowego zdjęcia szkolnego na zakończenie
                            gimnazjum?

Portfolio... o, ja też mam coś takiego. Taki fajny rodzinny albumik. Klimaciki w
                            stylu - 5 latek, utytłana zupką, 4 latka - dłubanie w nosie; ja ze smoczkiem; ja
                            dzierżąca nową pieluszkę; ja w beciku. I mówisz, że na tym można zarobić, tak? To
                            cool, zaraz idę na podbój agencji.

pozdrawiam cieplutko
                            • Gość: alissa19 Re:hahaha xena hahaha a raczej bleeeeee IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 16:04
                              Gość portalu: Xena napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
                              >
                              > > 1st czy ja gdzies pisalam ze mozna zobaczyc moje zdjecia ?naucz sie rozumi
                              > ec
                              > > slowo pisane-robilam sobie portfolio po prostu[chwytasz?].na swoim koncie
                              > mam
                              > > miss szkoly pare razy ,w powazniejszych imprezach jeszcze nie bralam udzia
                              > lu al
                              > > e
                              > > wsystko przedemna.
                              >
                              > Hmmm... o zdjęciach może nie pisałaś, ale na którymś forum chwaliłaś się, że
                              > pracujesz jako modelka od 15 roku życia, że wspópracujesz z paryskimi agencjami
                              >
                              > mody i że generalnie wszyscy padają przed tobą na kolana. Więc jak w końcu? Czy
                              >
                              > może dotychczas pozowałaś tylko do pamiątkowego zdjęcia szkolnego na zakończeni
                              > e
                              > gimnazjum?
                              >
                              > Portfolio... o, ja też mam coś takiego. Taki fajny rodzinny albumik. Klimaciki
                              > w
                              > stylu - 5 latek, utytłana zupką, 4 latka - dłubanie w nosie; ja ze smoczkiem; j
                              > a
                              > dzierżąca nową pieluszkę; ja w beciku. I mówisz, że na tym można zarobić, tak?
                              > To
                              > cool, zaraz idę na podbój agencji.
                              >
                              > pozdrawiam cieplutko
                              tak na marginesie-wiesz ze L.Lawless to lesba?wiec ten nick stanowczo
                              nieprzypadkowy,dlatego lepiej sie odemnie odsun i nie podrawiaj mnie zwlaszcza
                              cieplutko,bleeeee
                              a otoz i -kolejna wiedzma leci na ratunek poprzedniej.pomijajac to ile masz czasu
                              na grzebanie sie w innych watkach[cos kiepska ta praca-a moze tak slabo platna ze
                              masz czas pilnie wszystko kontrolowac?]
                              juz spiesze z wyjasnieniami:
                              owszem jestem modelka[aha polecialas az na watek muzyka czy tv juz pamietam!masz
                              szybka miotle!]dlatego mam portfolio[zasmarkane geby twoje czy twojej rodzinki i
                              ich obesrane tyleczki raczej nie predysponuja do Forda ale co gorsza obawiam sie
                              ze nawet wyswiechtana tapeta i ubrana w swoje "niedzielne"ciuchy[ach ten Aldi!]
                              nie zalapalabys sie chocby do reklamy majonezu.
                              zrezygnowalam po tamtym watku[jesli czytalas go pilnie tak jak ogladasz "marie
                              celeste"to wiesz o czym mowie]z oglaszania wszem i wobec tego kim
                              jestem.ograniczam sie jedynie do mowienia gdzieniegdzie o swoich pojedynczych
                              sukcesach bo na ten duzy wciaz pracuje-co wlasnie pisze w tamtym watku,panimaju?
                              nie twierdzilam nigdy ze wszyscy padaja przedemna na kolana-nie staraj sie
                              sugerowac czegos czego nie mowilam bo to malo inteligentne.
                              jestem osoba bardzo atrakcyjna dlatego zwracam uwage ale do takiego stwierdzenia
                              bym sie nie posunela bo nie wypada.nic w tym dziwnego ze wysoka szczupla 15latka
                              jest modelka i ze w wieku lat 19 czy 20 dostaje swoja szansena cos wiecej.reakcje
                              tego typu zniechecily mnie do wspominania o czymkolwiek.pozatym jako laik nie
                              kapujesz ze konkursy a modelling to 2 rozne sprawy-mowiac o konkursach mialam na
                              mysli ze wszystko przedemna.
                              nienawidze sie byle komu tlumaczyc ale nie cierpie jak ktos kto cale dnie sam
                              siedzi w necie i gada pierdoly ocenia innych.a ja tu bywam bo wole tak odpoczac
                              po swoich zajeciach niz isc na kolejna zblazowana impreze np.
                              czolem lesby.

• Gość: damona Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all IP: 62.233.167.* 27.06.02, 22:10

> Gość portalu: damona napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
            > >
            > >
            > > > ups!ty jestes debesciak!prezent za stowe?troche malo
            > > >
            > > a ile jest wg Ciebie wystarczająco? rozumiem, ze prezenty za stowe wyrzuca
            > sz do
            > >
            > > kosza bo za tanie?
            > chodzi mi o to ze jak np.zegarek kosztuje 600zl,moje ulubione perfumy ponad200
            > [jednak wiecej niz 100]a na 18tke dostaje samochod[smarta,jakby ktos pytal]to
            > przepraszam ze mam zamoznych starych i ze 100zl to dla mnie gowno.a pozatym nie
            >
            > jestem"ona"tylko mam imie-to do jakiejs malej.a co do prezentu to mozecie sobie
            >
            > wafelki kupowac i udawac ze to rajcowne,ja mojego faceta cenie z wzajemnoscia.

wspolczuje twojemu facetowi, bo chyba juz nie wie co ci kupowac...chyba zostaje
            tylko willa z basenem, ale pewnie starzy ci ja predzej kupia, hehe
            moze on niedlugo zalozy watek pt: "co kupic rozpieszczonej smarkuli bo sie
            splukalem"
            a tak swoja droga, to jest watek o tym, ze ktos szuka pomyslu na prezent, a nie o
            samochodach dla snobow.
          • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.02, 23:02
            Moj Mezczyzna przynajmniej ceni to co jest najdrozsze w zyciu a raczej bezcenne-
            moja milosc do Niego...a Ty cos potrafisz docenic??!!to ze zyjesz tak a nie
            inaczej na tym swiecie(?)-zapewne sie nad tym gleboko nie zastanawials bo dla
            Ciebie liczy sie glebokosc ale tylko portfela-to ile w nim kasy zmiescisz.a
            przepraszam-czy Ty nie lubisz sobie czasem podjesc jakigos dobrego smakolyczka
            (?)-zapewne nawet nie wiesz co lubi jesc Twoj mezczyzna...biedny on ze ma tak
            bogata dziewczyne.bo od mojego to Ty sie serdecznie(piiii!!)...
            A co do Twojegpo smarta to mercedes sie nawet do niego nie przyznaje,wstyd mu
            ze cos takiego wyszlo na rynek za jego pomoca.
            Brak slow zeby opisac kogos takiego jak Ty,to ze jestes wyjatkowa w swoim
            rodzaju to chyba kazdy wie,a Ty sama to juz na pewno...a przepraszam a chleb to
            Ty jesz??przeciez On taki tani i kazdy Go je na tym ziemskim padole-ale chyba
            nie Ty-nie Ty na pewno Go nie jesz.
            a najbardziej cenie Mojego Mezczyzne za to ze kocha mnie taka jaka jestem i z
            wzajemnoscia.ale Ty zastanow sie lepij czy masz na tym swiecie jakis
            prawdziwych pryjaciol,ktorzy dbaja i kochaja Ciebie jako czlowieka a nie jako
            maszyne do wydawania pieniazkow...
            • Gość: ALISSA! Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 01:03
              Gość portalu: mala napisał(a):

> Moj Mezczyzna przynajmniej ceni to co jest najdrozsze w zyciu a raczej bezcenne
              > -
              > moja milosc do Niego...a Ty cos potrafisz docenic??!!to ze zyjesz tak a nie
              > inaczej na tym swiecie(?)-zapewne sie nad tym gleboko nie zastanawials bo dla
              > Ciebie liczy sie glebokosc ale tylko portfela-to ile w nim kasy zmiescisz.a
              > przepraszam-czy Ty nie lubisz sobie czasem podjesc jakigos dobrego smakolyczka
              > (?)-zapewne nawet nie wiesz co lubi jesc Twoj mezczyzna...biedny on ze ma tak
              > bogata dziewczyne.bo od mojego to Ty sie serdecznie(piiii!!)...
              > A co do Twojegpo smarta to mercedes sie nawet do niego nie przyznaje,wstyd mu
              > ze cos takiego wyszlo na rynek za jego pomoca.
              > Brak slow zeby opisac kogos takiego jak Ty,to ze jestes wyjatkowa w swoim
              > rodzaju to chyba kazdy wie,a Ty sama to juz na pewno...a przepraszam a chleb to
              >
              > Ty jesz??przeciez On taki tani i kazdy Go je na tym ziemskim padole-ale chyba
              > nie Ty-nie Ty na pewno Go nie jesz.
              > a najbardziej cenie Mojego Mezczyzne za to ze kocha mnie taka jaka jestem i z
              > wzajemnoscia.ale Ty zastanow sie lepij czy masz na tym swiecie jakis
              > prawdziwych pryjaciol,ktorzy dbaja i kochaja Ciebie jako czlowieka a nie jako
              > maszyne do wydawania pieniazkow...

ups I did it again...ales mi przygadala!ide sie poplakac z rozpaczy.zlotko nie
              chce z doplata twego faceta-pozdrawiam was serdecznie.
              • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.02, 09:10
                no coz...wiecej nie moglam,dlaczego??,bo chcialabym z Toba porozmawaiac
                na 'zywo'-ale chyba nie zostac Twoim prawdziwym przyjacielem...pozdrawiam.
                • Gość: ALISSA! Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA4 you IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 12:34
                  Gość portalu: mala napisał(a):

> no coz...wiecej nie moglam,dlaczego??,bo chcialabym z Toba porozmawaiac
                  > na 'zywo'-ale chyba nie zostac Twoim prawdziwym przyjacielem...pozdrawiam.
                  na zywo to moge rozmawiac ze swoim psychoanalitykiem,do filozoficznych roztrzasan
                  wystarczy[i tak bierze za godzine niemalo].przyjaciol nie potrzebuje ,wystarcza
                  lojalni partnerzy w interesach[w przyszlosci] nie liczac rzecz jasna
                  facetow.podziwiam twoj nieskalany idealizm,naprawde ale trzeba byc "twardym nie
                  mietkim" jak mowi przyslowie.

pozatym w zyciu bez kasy jest raczej nielatwo ,jak przypuszczam,wiec tak naprawde
                  liczy sie tylko aby porzadnie sie ustawic i korzystac z przyjemnosci-wtedy moge
                  zgrywac na idealistke.coz,kazdy ma swoja dewize w zyciu...

• Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA4 you IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 13:15
                    Na twoim miejscu juz bym zaczynala powoli przenosic sie ze swiata marzen do
                    rzeczywistosci bo tak to cale zycie przesiedzisz na forum zabrudzajac je swoimi
                    wypowiedziami i skonczy sie na komorniku.. Chyba nie sadzisz ze ktos tu wierzy
                    w te bajki?
                    Sorry, ale juz chyba wole julke, zmysla przynajmniej na normalnym poziomie, ze
                    momentami chociaz brzmi wiarygodnie a tu jedna wielka bajka..
                    • Gość: alissa19 Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -A_costam!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 15:37
                      Gość portalu: agul napisał(a):

> Na twoim miejscu juz bym zaczynala powoli przenosic sie ze swiata marzen do
                      > rzeczywistosci bo tak to cale zycie przesiedzisz na forum zabrudzajac je swoimi
                      >
                      > wypowiedziami i skonczy sie na komorniku.. Chyba nie sadzisz ze ktos tu wierzy
                      > w te bajki?
                      > Sorry, ale juz chyba wole julke, zmysla przynajmniej na normalnym poziomie, ze
                      > momentami chociaz brzmi wiarygodnie a tu jedna wielka bajka..

niestety kopciuchu-kolejny zakompleksiony stwor[i to jeszcze jakie pretensjonalny
                      nick-samo to swiadczy o tym kim jestes a raczej nie jestes.typowo blokerskie
                      zdrobnienie agnieszki jak mniemam.tandeta do 5 potegi].
                      nie znam zadnej julki i nie wiem o czym piszesz-powiedzialam raz-trzeba byc
                      stuknietym zeby z gory zakladac ze skoro to internet to ktos klamie i tylko
                      fdlatego ze ma samochod na 18tke czy ojca ktory ma wlasny biznes.
                      idz lepiej jesc swoj makaron z serem i podniecaj sie tu dalej[twoja egzystencja
                      jest tu az nadto widoczna,nie wiem kto spedza caly czas w necie.
                      uwazaj lepiej na swoje rachunki bo moje ma kto placic [kto to jest komornik?
                      pewnie twoj dobry znajomy].
                      w realu mialabys przechlapane gdyby nie to ze brzydze sie takich
                      zawistnych ,grzebiacych sie w szarej codziennosci bab.
                      pozatym wyjezdzaj stadt bo z toba nie rozmawiam i nie potrzebuje twoich wcinek.
                      swoja droga to zabawne i czysto polskie-kto sie nie wychyla ,mowi ze uzywa
                      l'oreala i kupuje wafelki jest cacy a kto wyrasta ponad standart klamie i jest
                      be.ja tu nie przyszlam imponowac zgrai idiotek z kompleksami jak twin towers.
                      • anexxa rady dla alissy 28.06.02, 15:46
                        1. nie musisz cytowac poprzedniej wiadomosci, reszta
                        sie zorientuje, do kogo mowisz. po to jest hierarchia
                        postow.

2. naucz sie moze interpunkcji.

3. alissa19 za to jest bezpretensjonalnym, uroczym
                        imieniem. a raczej nickiem. w realu nazywasz sie oliwia
                        pieniek czy martyna wlazlo?

4. skoro tak tu zle i same kocmoluchy pisza, to moze
                        bys zrobila przysluge sobie (od zloszczenia sie robia
                        sie zmarchy, kto bedzie chcial 19-letnia modelke ze
                        zmarchami?) i nam (czujemy sie winne, uzywajac ostrza
                        ironii wobec osob bezbronnych...) i poszla stad do
                        wszystkich diablow? popros tatke, niech zatrudni
                        webmastera, zalozy strone o tobie, zalozy forum.
                        moderowane, zeby wszystkie posty udowadniajace ci
                        ubogosc umyslowa i emocjonalna natychmiast znikaly.

xx.

ps i zanim sie zaperzysz i cos do mnie przykrego
                        napiszesz, wiedz, ze nie nic, co powiesz, nie dotknie
                        mnie nawet odrobine. a tobie zaszkodzi. na watrobe.
                        • Gość: alissa19 Re: rady -ktorej wcale nie potrzebuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 16:10
                          jest drugim imieniem-OOOOOOO!!!!!jest i trzecia wiedzma?lesba?do kompletu.jak
                          milo.a ty tatke popros o waleriane bo jeszcze w ten upal cos ci sie stanie i
                          forum upadnie .a 'propos czyzbys ty byla po prostu grazynka?
                        • Gość: gAndzia Re: rady dla alissy IP: *.se.com.pl 28.06.02, 16:15
                          hahahaha, ale się ubawiłam w ten pochmurny dzionek. dziecino o kretyńskim nicku
                          alissa, najpierw zorientuj się jaka grupa wiekowa bywa na forum - dorosłym
                          zamożnym kobietom nie zaimponujesz smarkiem, chyba bym ze wstydu padła gdybym
                          miała wsiąść do tego swatchowskiego gadżeciku. więc poczytaj na forum
                          samochodowym jakie są dobre wozy, wróc i próbuj od nowa. tutaj najwyżej możesz
                          imponować widzą o kosmetykach, a że takowej nie ujawniasz - spadówa na inne
                          forum. aha, na przyszłośc - na żadnym forum nie zyskasz uznania pisząc, że w
                          łaski koleżanek wkupujesz się pretensjonalną biżuterią - to żałosne, smutne i
                          godne współczucia. przypuszczam, że jesteś kolejną zakompleksioną pryszczatą
                          samotnicą spedzającą czas w internecie. spróbuj szczęścia na forum
                          odpowiedniejszym dla twojej grupy wiekowej, tu tracisz czas.
                          • Gość: alissa19 Re: rady dla G IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 16:25
                            Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> hahahaha, ale się ubawiłam w ten pochmurny dzionek. dziecino o kretyńskim nicku
                            >
                            > alissa, najpierw zorientuj się jaka grupa wiekowa bywa na forum - dorosłym
                            > zamożnym kobietom nie zaimponujesz smarkiem, chyba bym ze wstydu padła gdybym
                            > miała wsiąść do tego swatchowskiego gadżeciku. więc poczytaj na forum
                            > samochodowym jakie są dobre wozy, wróc i próbuj od nowa. tutaj najwyżej możesz
                            > imponować widzą o kosmetykach, a że takowej nie ujawniasz - spadówa na inne
                            > forum. aha, na przyszłośc - na żadnym forum nie zyskasz uznania pisząc, że w
                            > łaski koleżanek wkupujesz się pretensjonalną biżuterią - to żałosne, smutne i
                            > godne współczucia. przypuszczam, że jesteś kolejną zakompleksioną pryszczatą
                            > samotnicą spedzającą czas w internecie. spróbuj szczęścia na forum
                            > odpowiedniejszym dla twojej grupy wiekowej, tu tracisz czas.
                            nie bedziesz mnie klimaksiaro {zamoznych kobiet hahaha!!!!!!kto tobie uwierzy
                            tandeto]uczyc ktore auto jest dobre bo nie twoj stary pracuje w tej
                            branzy.spadowa siermiezna babo sama stadt -czy ty naprawde myslisz ze takie jak
                            ty sie bierze pod uwage wypuszczajac na rynek nowe modele?ciulaczki ktore na
                            kredyt wezma jakiegos lanosa [zeby!]i sie tym podniecaja do konca zywota?co ty w
                            ogole wiesz o tym ze gadasz czy smart jest taki czy inny?myslisz ze zaplute forum
                            to wyrocznia dla kogos?buuuuuu!ale cie pogielo!a pewnie ze wylacze kompa a wy tu
                            sie kiscie w lesijskim sosie.imponowac hahaha!moze tobie co?

• kk.kk Re: rady dla G 29.06.02, 00:15
                              oj, dziewczyno, glowa boli jak sie czyta to co piszesz.. a zanim nazwiesz mnie
                              klimaksiara wiedz ze jestem niewiele starsza od Ciebie.
                              na poczatek mala lekcja ortografii: nie mowi [i nie pisze] sie 'standart'
                              tylko 'standard'. no chyba ze wziete modelki moga byc glupie, byle ladnie
                              wygladaly.
                              po drugie, nie przyszlo Ci chyba do glowy wymyslajac gAndzi, ze "jej tata nie
                              pracuje w tej branzy", ze moze ona sama cos juz w zyciu postawila na nogi i
                              reprezentowac soba moze cos wiecej niz Ty, ktora masz tylko kase tatusia a poza
                              tym ZERO. uczysz sie? pracujesz? czy tylko lezysz brzuchem do gory? nie Twoja
                              wina, rodzice Cie tak wychowali. pozostaje miec nadzieje ze nie ma wiecej
                              takich skrzywdzonych dzieci.
                              p.s. jeszcze bardziej utrudnie Ci debilny komentarz na moj temat: moi rodzice
                              tez maja kase i tez jezdze samochodem, ktory od nich dostalam. tyle ze nie jest
                              to smart tylko seicento, a poza tym jestem im za niego wdzieczna. i ciesza mnie
                              prezenty nawet za 5 zl. a wiec jak mnie okreslisz? nie klimaksiara i nie
                              biedaczka ktora zajada makaron z serem? prawdziwe wyzwanie intelektualne.. juz
                              jestem ciekawa :)
                              p.s.2 w dodatku jestem hetero
                          • anexxa do gAndzi, agul i reszty teamu ;) 28.06.02, 16:33
                            no i patrzcie dziewczyny. julka/izka dzis milczy, asia
                            zet sie wykruszyla, to nowe cos wylazlo. jak tu nie
                            lubic tego forum? i o kosmetykach sie pogada, i posmiac
                            sie mozna...

cholera, szkoda ze to nie usenet. alissa nie bylaby
                            taka anonimowa... po jednym telefonie do domu chyba
                            troche by zbastowala.. ale co tam. niech sobie szczeka.
                            jak ratlerek. ciekawe, czy ma takiego pieska;)))

xx. wstretna lesba bez pieniedzy, gustu i pomyslu na
                            zycie [i co tam jeszcze alissa zdola wymyslec, hihi]
                            • Gość: agul Re: do gAndzi, agul i reszty teamu ;) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 18:02
                              :))) ale sie usmialam. A wiecie, ze w niemczech w ogole przestali te smarty
                              sprzedawac bo nikt ich nie chcial kupowac (niemcy troche znaja sie na rzeczy)
                              no to teraz w polsce kupuja bo chyba tylko tu mozna takie wiesniactwo spotkac.
                              Pozdrawiam serdecznie moje kolezanki lesby i czekam niecierpliwie na nastepne
                              posty allissy lat 19. A taki mialam kiepski dzien, na obiad makaron z serem:)))
                              a tu prosze, jak mi sie humor poprawil)))
                  • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA4 you IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.02, 16:10
                    Wiesz...tylko sie tak mowi ze pieniadze szczescia nie daja ale przeciez w
                    zyciu sa potrzebne i to bardzo.ale slyszalam ze podobno milosci i przyjazni za
                    pieniadze nie da sie kupic,to 'cos'co otrzymuje sie od zycia,ale teraz to ja
                    chyba zmienie zdanie na ten temat i powiem ze jednak kupic sie da,ale tylko za
                    te baardz baardzo duze pieniadze ale niestety krotki ma termin waznosci ta
                    kupiona przyjazn,nie jest on napisany na opakowaniu bo sprytnie sie ukrywa ale
                    przekonasz sie dopiero jak juz ten termin waznosci minie...a wtedy kto Ci
                    pozostanie??
                    • Gość: mikra smutno mi... :((( IP: *.org 30.06.02, 14:05
                      ech... tak sobie czytam i smutno mi sie robi...
                      do tej pory byłam dumna, że wszystko, do czego w życiu
                      doszłam (mam 25 lat) zawdzięczam sobie. nie jest tego
                      wiele. nie mam auta, wynajmuję mieszkanie. ale mam
                      fajnego męża i cudownego synka. kupuję kosmetyki ze
                      średniej półki, a najciekawszych ciuchów szukam w
                      zaprzyjaźnionym lumpeksie.
                      mam pracę wymagajacą ogromnej odporności na stres i
                      świetnego kontaktu z ludźmi, mimo ciągłego zmęczenia -
                      jestem pogodna. wiele osób mnie szanuje i - jak mówi
                      podziwia.
                      a tutaj sie okazuje, że są osoby, które mierzą
                      człowieka wyłacznie grubością portfela.
                      ...czyli jestem człowiekiem gorszej kategorii?? może do
                      gazu?!
                      ech...
                      • Gość: damona Re: do mikry IP: 62.233.167.* 30.06.02, 14:40
                        Gość portalu: mikra napisał(a):

> ech... tak sobie czytam i smutno mi sie robi...
                        > do tej pory byłam dumna, że wszystko, do czego w życiu
                        > doszłam (mam 25 lat) zawdzięczam sobie. nie jest tego
                        > wiele. nie mam auta, wynajmuję mieszkanie. ale mam
                        > fajnego męża i cudownego synka. kupuję kosmetyki ze
                        > średniej półki, a najciekawszych ciuchów szukam w
                        > zaprzyjaźnionym lumpeksie.
                        > mam pracę wymagajacą ogromnej odporności na stres i
                        > świetnego kontaktu z ludźmi, mimo ciągłego zmęczenia -
                        > jestem pogodna. wiele osób mnie szanuje i - jak mówi
                        > podziwia.
                        > a tutaj sie okazuje, że są osoby, które mierzą
                        > człowieka wyłacznie grubością portfela.
                        > ...czyli jestem człowiekiem gorszej kategorii?? może do
                        > gazu?!
                        > ech...

mikra!!!!!czym ty sie przejmujesz? ja mam podobna sytuacje do Twojej i tez jestem
                        z tego dumna, ze wszystko co osiagam to wlasna praca.
                        Chcialabys zeby ktos Cie podziwial tylko za to, ze masz kupe kasy i tylko czekal
                        az mu cos kupisz? Chyba to jest przykre...
                        Poza tym skad wiesz czy to nie byl jakis dziennikarzyna, ktory sprawdza
                        mozliwosci swojej fantazji, czy tez sfrustrowana malolata marzaca o luksusach....
                        wiec? smile :)))))))))))))))))))))))))
                        pzdr.
                        • Gość: mikra Re: do mikry IP: *.org 30.06.02, 15:43
                          :))) ..a jak myślisz, Damona, czy takie osoby jak
                          alissa mają marzenia? śni im się, że będzie lepiej,
                          ładniej, bardziej kolorowo?
                          tak myślę, że jakbym miała wszystko, to byłoby super.
                          kupa kasy i zero kłopotów ... ale i jakaś pustka. czyż nie?
                          jak poznać w takiej sytuacji przyjaciół - czy są
                          prawdziwi czy "wyczekujący"?
                          nie jest źle. dzis kupiłam sobie krem nivea soft. i sie
                          cieszę. przecież mogłabym nie móc go sobie kupić, no nie?
                          • Gość: damona Re: do mikry IP: 62.233.167.* 30.06.02, 17:04
                            Gość portalu: mikra napisał(a):

> tak myślę, że jakbym miała wszystko, to byłoby super.
                            > kupa kasy i zero kłopotów ... ale i jakaś pustka. czyż nie?

taaa, co wtedy robic...wydawanie moze sie znudzic, w koncu ile mozna biegac po
                            sklepach a zarabianie bywa czasem satysfakcjonujace, zwlaszcza nieoczekiwane
                            bonusy finansowe.

> nie jest źle. dzis kupiłam sobie krem nivea soft. i sie
                            > cieszę. przecież mogłabym nie móc go sobie kupić, no nie?

:)
                            pzdr.

• Gość: miriam Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -MALA4 you IP: *.nl.uu.net / 194.98.232.* 25.09.02, 17:22
                    ty malolato!
                    zalatw sobie wiecej tych wizyt u psychoanalityka, bo z toba jest naprawde zle!
                    a jak masz tyle kasy, to wykup sobie miejsce w renomowanym szpitalu dla
                    psychicznie chorych; bedzie ci potrzebne- a w zasadzie juz jest. zapytaj
                    tatusia!
          • toyoki_takeda Re: prezent dla faceta na 23. urodziny -do all 24.09.02, 23:59

> Gość portalu: damona napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: alissa19 napisał(a):
            > >
            > >
            > > > ups!ty jestes debesciak!prezent za stowe?troche malo
            > > >
            > > a ile jest wg Ciebie wystarczająco? rozumiem, ze prezenty za stowe wyrzuca
            > sz do
            > >
            > > kosza bo za tanie?
            > chodzi mi o to ze jak np.zegarek kosztuje 600zl,moje ulubione perfumy ponad200
            > [jednak wiecej niz 100]a na 18tke dostaje samochod[smarta,jakby ktos pytal]to
            > przepraszam ze mam zamoznych starych i ze 100zl to dla mnie gowno.a pozatym
            nie
            >
            > jestem"ona"tylko mam imie-to do jakiejs malej.a co do prezentu to mozecie
            sobie
            >
            > wafelki kupowac i udawac ze to rajcowne,ja mojego faceta cenie z wzajemnoscia.
            >

Qun fang guo hou xi hu hao,Lang ji can hong,Fei xu meng meng,Chui liu
            lan gan jin ri feng.Sheng ge san jin you ren qu,Shi jue chun kong
      • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny - do alissy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 22:50
        Nie uwazam, zeby prezent za 100 zl byl zbyt tani. Studiuje dziennie i nie
        pracuje nigdzie. Czasem dorywczo cos sie znajdzie. Dlatego nie mam mozliwosci
        robienia prezentow za kilkaset zlotych. Poza tym nie sadze, zeby taki podarunek
        mialby byc lepszy. Chyba bardziej licza sie intencje, a nie cena.
        • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny - do alissy IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.06.02, 23:46

> Nie uwazam, zeby prezent za 100 zl byl zbyt tani. Studiuje dziennie i nie
          > pracuje nigdzie. Czasem dorywczo cos sie znajdzie. Dlatego nie mam mozliwosci
          > robienia prezentow za kilkaset zlotych. Poza tym nie sadze, zeby taki podarunek
          >
          > mialby byc lepszy. Chyba bardziej licza sie intencje, a nie cena.
          masz racje agus, az mnie poruszylo to co ona powiedziala.pytalam sie dzis mojego
          mezczyzny co by chcial dostac ode mnie na urodziny a On ze Princesse orzechowa-
          tak bardzo ja uwielbia jesc-'i bede sie bardzo cieszy'-fajnie...:)))
          pomysl jeszcze troszke moze
          jakies fajne okulary przeciwsloneczne(tylko zabierz go ze soba)
          mape samochodowa(jesli jezdzi)
          wyslij mu ladna kartke przez internet(jesli ma)
          albo takie drewniane 'dzwonki'na sufit-b.uspokajajace

• Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 23:52
            Dziekuje, dziekuje. ;) Chyba az sobie wydrukuje te propozycje, zeby nie
            zapomniec o czyms, hihi.
            • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 00:14
              jak juz zrobisz Mu 'wielka'niespodzinke to opisz Jego zachwyt-bo przeciez n
              apewno bedzie.Powodzenia!!('wielki'nie oznacza tylko taki za 100zl moze i byc
              za 10-jak sie da).Pa!Pa!pozdrawiam!!
              • Gość: mala Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 00:21
                jeszcze mi sie pomyslalo:
                super sluchawki (jesli lubi sluchac wieczorkiem muzyki i to glosno)
                ....
                • Gość: ania1182 Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 26.06.02, 08:26
                  Ja kupiłam za radą koleżanki łańcuszek- srebny, męski. Bardzo mu sie podobało,
                  ma go zawsze na szyi. Myslę, że dla niego ten łańcuszek jest czymś takim jak
                  dla mnie pierścionek. Polecam
                  • kjaereste Re: prezent dla faceta na 23. urodziny 26.06.02, 16:55
                    Ja kupowalam z reguly jego ulubione wody i bielizne, ale kiedys jak sie go
                    podpytalam to stwierdzil, ze jakis ladny dlugopis by mu sie przydal. Bardzo
                    ladne i markowe dlugopisy kosztuja ok 65-120 zl i sa naprawde ladne. Moj
                    mezczyzna powiedzial, ze ilekroc na niego spojrzy bedzie o mie pamietal (i bez
                    tego mysli o mnie). Gdybys miala wiecej czasu to moglabys np. dac dlugopis do
                    grawera, zeby np wyryl jakas Wasza date, czy motto. Jesli jestes z Warszawy to
                    daj znac i podam namiar na ten swietny sklep.
                    • Gość: aga Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 26.06.02, 17:58
                      Dziekuje bardzo, ale jestem z Torunia. :)
                      • Gość: aga juz po urodzinach IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 29.06.02, 15:51
                        Dziekuje wszystkim dziewczynom, ktore pomogly mi w wybraniu prezentu zasypujac
                        mnie pomyslami. Urodziny byly wczoraj. Po dlugich wedrowkach po torunskich
                        sklepach zakupilam w koncu bardzo ladny T-shirt z 4YOU. Ma kolor stalowy i jest
                        z lejacego sie, sliskiego materialu, jakby to kogos interesowalo. ;) Facetowi
                        sie spodobal. Od razu uprzedzilam, ze jest mozliwosc wymiany na cos innego.
                        (Umowilam sie tak ze sprzadawczynia). Oprocz tego oczywiscie byly kartki,
                        zarowno wirtualna, jak i "zwyczajna" oraz inne gadzety.
                        Ogolnie urodziny bardzo sie udaly i mysle, ze wszyscy byli zadowoleni.
                        Pozdrawiam serdecznie. :))
                        • Gość: mala Re: juz po urodzinach IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.02, 23:56

> Dziekuje wszystkim dziewczynom, ktore pomogly mi w wybraniu prezentu zasypujac
                          > mnie pomyslami. Urodziny byly wczoraj. Po dlugich wedrowkach po torunskich
                          > sklepach zakupilam w koncu bardzo ladny T-shirt z 4YOU. Ma kolor stalowy i jest
                          >
                          > z lejacego sie, sliskiego materialu, jakby to kogos interesowalo. ;) Facetowi
                          > sie spodobal. Od razu uprzedzilam, ze jest mozliwosc wymiany na cos innego.
                          i nastepne lataka skoczyly-'WSZTSTKIEGO DOBREGO'....a co my teraz kupimy na 24
                          urodziny??haha:).Pozdrawiam serdecznie!!
                          > (Umowilam sie tak ze sprzadawczynia). Oprocz tego oczywiscie byly kartki,
                          > zarowno wirtualna, jak i "zwyczajna" oraz inne gadzety.
                          > Ogolnie urodziny bardzo sie udaly i mysle, ze wszyscy byli zadowoleni.
                          > Pozdrawiam serdecznie. :))

• Gość: LadyBlue Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 16:27
      się obśmiałam z tego wątku. i tylko przykro ze ta pannica swoim pieprzeniem od
      rzeczy psuje opinię mojemu pięknemu miastu. dziecinka naczytała się kolorowych
      pisemek i stworzyła sobie swój świat - to można wyleczyć, naprawdę.
      Xeno - jesteś genialna, nie wiedziałam że mam portfolio (i to żeby jedno... ;)
      miłego dizonka wszystkim pozytywnie nastawionym do życia :)
      a prezent - najważniejsze żeby był z miłości a nie z pocuzcia obowiązku, wtedy
      nieważne co to jest i ile kosztowało.
      • Gość: gAndzia Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.se.com.pl 01.07.02, 12:52
        Haha, ja też sie ubawiłam do łez. "Stary robi w branży samochodowej" - pewnie
        pruszkowskiej:))) a swoją drogą też obstawiam jakąś znudzoną/znudzonego
        prowokatorkę/a, ciekawego naszych reakcji. No bo czy to mozliwe, żeby po bożym
        świecie chodziło coś tak głupiego jak ta alissa? Myslało biedactwo, że jak
        napisze o smarku, to pomdlejemy z zachwytu, a tymczasem obsmiałyśmy:)))
        Pozdrawiam poniedziałkowo wszystkie "lesijki":))
        Fakt, mamy tu rozrywkę z tymi desantami oszołomskimi, no ale przynajmniej się
        człowiek posmieje, a to zdrowo.
        • Gość: agul Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.07.02, 13:41
          :))) Ja tez pozdrawiam, taka alissa to potrafi poprawic humor nawet w
          poniedzialek nie? Juz sie troche za nia stesknilam:)))
          • Gość: gAndzia Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.se.com.pl 01.07.02, 15:50
            pewnie tata-mafiozo odciął od kompa, bo nie zdała do szóstej klasy:)))
            • Gość: Vikcia Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.pl 01.07.02, 18:23
              Eeee tam- rok szkolny się skończył- czas na kolonie (swoją drogą- pewnie na
              Hawajach ;-))) Wczoraj dopiero wróciłam, dziś usiadłam do kompa i proszę!- od
              razu taka radocha! Nie mogłam się oderwać od tych rewelacji!
              • Gość: Antysnob Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: 207.35.240.* 12.09.02, 22:25
                Alissa, kochana, czemu nie odpowiedzialas, no czemu? Az zal, tak sie dobrze to
                czyta...
    • Gość: kas Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.velocity.net 13.09.02, 16:39
      moje typy dla tych co chca wydac wiecej niz 100zl:
      -palmtop.
      mial to byc fajny prezent, a mam wrazenie ze lezy w samochodzie i sie kurzy
      -x-box.
      ostatnio b.stanialy ku zgrozie(z 450na 140$, sic!)to jest dobre, wasz luby nie
      bedzie marudzil, ze wisicie na internecie tylko grzecznie zajmie
      sie "hunter'em"-najfajniejsza gierka nawet tylko do ogladania poprzez grafike.
      on gra ja robie co chce 8-)
      -oakley okularki-
      te np. z rodzinki juliet lub jacket z tytanowymi oprawkami, maja fajne kolorki
      szybek, tak dla zabawy, ale dla panow o szczuplej twarzy bo sa niewielkie.
      • Gość: hardegen Re: prezent dla faceta na 23. urodziny IP: *.um.poznan.pl 25.09.02, 09:03
        Chyba jestem jedynym facete, który się odzywa tutaj... co do prezentu to rzeczywiście większość
        pomysłów była dobra, mnie zwłaszcza podobał się ten z markowym długopisem, bo takowy akurat by mi
        się przydał. Dygresja: mam dużo zainteresowań ale wolałbym nie dostawać prezentów z tych dziedzin, w
        których dość długo siedzę bo i tak druga strona nie byłaby w stanie odpowiednio trafić - przykładowo,
        czytam książki o niemieckiej broni pancernej, w zasadzie na polskim rynku nie ma niczego, co bym nie
        miał w ręce, więc laikowi trudno byłoby mnie zaskoczyć (sprowadzam pozycje z zagranicy) - trochę zatem
        byłby preznet nietrafiony. Rozwiązaniem byłaby mała podpowiedź ale tutaj zniknąłby element zaskoczenia,
        niemniej cieszyłbym się tak samo jakbym sam sobie kupił - w końcy nie na wszystko mnie stać, a takie
        hobby nieźle drenuje kieszeń.
        Z innej beczki na zakończenie: jedna czy dwie panie kupiły, jak napisały, dla swoich panów łańcuchy
        (-szki?) złote, czy srebrne na szyję. Mam delikatnie mówiąc mieszane uczucia do takich rzeczy bo po
        pierwsze, kojarzą się z łysymi penerami w dresach, po drugie, jak gdzies czytałem, jest to raczej w złym
        guście - nie dawanie, a noszenie takich ozdóbek przez facetów. To samo źródło głosiło, że powinien
        wystarczyć dobry zegarek a resztę ozdób zostawić kobietom. To chyba dobre podejście.

pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka