Dodaj do ulubionych

Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobrego!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:27
Poleącie krem, ale taki który NAPRAWDE działa. 30 lat, skóra sucha-
zmarszczki mimiczne- w tym jedna wyraźna! I zeby zadziałało od razu ;)))
Czy wogóle jest cos takiego? Krem, serum, masć na hemoroidy, sposób domowy -
whatever! (oprócz botoxu i skalepela ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:24
      Dołaczam się. NIKT NIE
      WIE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • emu27 Dermika i inne 19.04.05, 20:47
      Polecam ci krem Dermiki extremal. Możesz tez stosować maseczkę "botox efekt"
      firmy Dax Cosmetics.
      Ponadto: woda, spacery...owoce.
      Mnie najbardziej interesują metody naturalne ;)
    • Gość: Sandra Re: Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobre IP: 80.51.249.* 19.04.05, 22:32
      Bylam ostatnio na prezentacji kosmetkow, roznych firm.
      W jednej z czesci z sali wzieto starsza Pania [no moze nie taka starsza, ale po
      50 byla spokojnie...], palaca, ze zmarszczkami aby zrobic jej makijaz,
      wczesniej wklepanow nia pewne preparaty, ktore prezentujaca kosmetyczka
      nazywa "bankietowkami"...czyli jak po imprezie trzeba ladnie wygladac w pracy
      to stosuje sie wlasnie ten produkt ;-)
      Produkt nazywa sie Beauty Flash i zostal wmasowany glowne w okolice oczu...ta
      Pani miala konkretne worki pod oczami i po 5 minutach wyrazna zmiana...
      Oprocz tego delikatnie chyba miala wklepany Botoskin, ale tego nei jestem
      pewna...
      Tak czy siak ten Beuaty konkretnie ja zmienil, od razu zaczela sie
      usmiechac.Takze po widzianych na wlasne oczy efektach moge polecic ten
      specyfik...

Z takich naturalnych sposobow to kuracja na soczkach...post na wodzie, na
      ziołkach...

Pozdrawiam
      Sandra

GG: 19735
      sandra@namyslow.com
      www.harmonny.pl
      • Gość: monias1 Re: Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobre IP: 217.97.133.* 20.04.05, 08:52
        oprocz botoxu to chyba niewiele krem pomoze.Ja mam tyle samo latek i juz dzis
        proponuje ci zaopatrzyc sie w maseczke nawilzajaca pod oczy np. z AA Oceanic
        lub nawilzajaco-kojaca Avene ktora uzywam badz platki pod oczy Sorayi lub
        Thalgo. Maseczke nakladaj gruba warstwe raz dziennie pod wieczor i pozostal do
        wchloniecia. Zrob sobie taka kuracje przez tydzien, dwa. Potem wystarczy 2-3 x
        w tygodniu. Polecam rowniez krem z serii krem-maska z platkow roz Dermiki. Z
        drozszych Antigravity Clinique lub Repairwear tez Clinique. Nakladaj krem 2x
        dziennie - rano i wieczorem. Juz po tygodniu powinnas zobaczyc roznice, ale nie
        spodziewaj sie cudow. Prawda jest taka ze jak juz zmarszczka sie zrobi to zaden
        krem jej nie zlikwiduje, moze jedynie ja splycic.
        • Gość: kawa Re: Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobre IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.05, 18:12
          maseczka aa pod oczy , vichy reti c - krem
          kawa
      • intraday Re: Co na zmarszczki pod oczami????Naprawdę dobre 21.04.05, 08:20
        Sandra, rozumiem, ze ten kosmetyk rozprowadzasz? Napisz na forum co to za firma
        i skład Beauty Flash, oczywiscie cene rowniez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka