Dodaj do ulubionych

sklepy Rossman

IP: 194.204.129.* 26.06.02, 18:18
juz w wielu watkach pisalyscie ze kupisyscie dany kosmetyk w Rossmanie...co to
za sklepy????czy jest tam duzy wybor kosmetykow(tych drozszych czy tanszych???)
jestem tym bardzo zainteresowana..acha no i jezeli jest ktoras z Was z Warszawy
czy mogaby mi powiedziec gdzie sie miesci ten sklep???Wielkie dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: sklepy Rossman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:26
      W Warszawie znam 3 Rossmany: obok Smyka w Centrum (niedaleko Dunkin Donats), w
      Sadyba Best Mall, na Górczewskiej (między Ciołka a parkiem Moczydło).
    • Gość: justy Re: sklepy Rossman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:32
      Trochę za wcześnie mi się wysłało..
      Rossman jest podobny do Drogerii Natura. Mają dużo kosmetyków z niższej i
      średniej półki (od Ziaja do L'Oreal itp), mają też własną markę kosmetyków (są
      bardzo tanie). Można tam kupić drobiazgi typu szczotki, spinki, mydelniczki;
      wywołują zdjęcia, jest trochę jedzenia i witaminek przy kasach. Mają też chemię
      gospodarczą. Ceny są stosunkowo niskie (ale nie dotyczy to kolorówki), ciągle
      organizują promocje. Sklep jest samobsługowy (oprócz stoiska z kolorówką i
      zapachami).
      Ja robię zakupy albo w Rossmanie albo w Naturze.
      • Gość: Karolina Re: sklepy Rossman IP: *.chello.pl 26.06.02, 18:52
        W Warszawie są też w Galerii Wileńska.
    • Gość: Asia Re: sklepy Rossman IP: 194.204.129.* 27.06.02, 18:05
      dzieki dziewczyny za informacje...tak wiec bylam tam dzis 1 raz i zrobilam male
      zakupy(kremik ten w metalowym pudeleczku ktory ktoras z Was tak zachwalala,krem
      na dzien Rossmana,mleczko Chinskie ziola i balsam St Yves)Niestety produktow
      poprzecenianych w 90%nie bylo juz na polkach.Moja uwage zwrocily rozne kremy
      Rossmana w sloiczkach,czy uzywalyscie ich moze i czy sa warte zakupu-jezeli tak
      to ktore..bo cenowo wygladaja zachecajaco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka