Dodaj do ulubionych

lista przebojow: lakiery do paznokci

20.04.05, 22:29
szukalam przez wyszukiwarke, ale nie znalazlam dokladnie takiego watku o jaki
mi chodzilo.prosze wiec:wpisujcie swoje typy lakierow do paznokci:przede
wszystkim te,ktore polecacie (glowne kryterium:TRWALOSC!!!), ale tez
te,ktoorymi nie warto sie zajmowac.a jezeli macie link do pasujacego watku,to
wklejajcie
Obserwuj wątek
    • evil7 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 09:06
      up up zadnych chetnych?
      • la_estella Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 09:11
        :))))hej
        ja polecam lakiery Inglota, jestem z nich bardzo zadwolona, szczególnie z ich
        konsystencji i tego ze nie zostawiają smug
        Pozdrawiam serdecznie
        • sara33 Guerlain i Estee Lauder 21.04.05, 09:18
          Guerlain nie do zdarcia. Prędzej się wytrze niż odpryśnie.
          I jeszcze ostatnio kupiłam do french Peggy Sage. Tez ok.
          • Gość: Iwka Re: Guerlain i Estee Lauder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:19
            Estee Lauder - szybko ścierają się końce, absolutnie nie wart swej ceny
        • evil7 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 09:19
          inglot ma fajne kolory,niezle schnie,ale...szybko schodzi i dlatego prosze o
          jeszcze.chce sobie kupic lakier,ktory wytrzyma dluzej niz dwa dni.moze l'oreal?
          dawno temu mialam i byl niezly.
          • Gość: stokrotka Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:22
            Polecam lakiery z firmy golden rose :) tanie i trwałe!!!! uwielbiam
            • wariatka_20 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 27.04.05, 19:47
              Gość portalu: stokrotka napisał(a):

> Polecam lakiery z firmy golden rose :) tanie i trwałe!!!! uwielbiam

może i tanie ale cena dokładnie pasuje do jakości. juz na drugi dzień odpryskują
              i mają strasznie wodnistą konsystencję (kupiłam sobie biały i jak umalowałam
              paznokcie to tego "białego" nie było wogóle widać, tak jakbym nie malowała).
              plusem jest to ze mają dużo fajnych kolorków
        • Gość: kaamilka Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: 82.177.80.* 21.04.05, 10:45
          Zgadzam się! Tylko inglot! Do 5 dni na pazurkach i wygląda świetnie!
        • Gość: KAJA Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.inpoland.pl 22.04.05, 19:53
          inglot maxymalnie 3 dni,a jeśli ciemny kolor to 2 JAK MOŻNA GO CHWALIĆ, NIE MAM
          POJĘCIA.
    • justa_79 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 09:56
      Isadora, b. trwała i nie gęstnieje.
    • Gość: chicarica Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.softlab.gda.pl 21.04.05, 10:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=22528381&a=22528381
      • lorerai Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 10:35
        A ja polecam L'Oreala- stracza na 3 dni spokojnie , poza tym nie zostawia smug.
        Fajne sa tez z Jade - bardzo ladne kolory- ale te czasem zostawiaja smugi.
        L'Oreala warto kupowac za granica w Niemczech albo Austrii sa takie specjalne
        sklepy Red Box gdzie zrzucaja po sezonie - czyli na okragla;)- kolory, ktore nie
        zeszly ze sklepow !!! Te lakiery sa calkiem ok , zadne tam przeterminowane czy
        cos takiego a kosztuja ok. 1 euro :) Mozna sobie zrobic zapas na pol roku :)))
    • magdzie Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 10:47
      Joko
      Art Deco
      Peggy Sage
      te pierwsze pod wzgledem cena-jakosc - 10pkt/10
      • Gość: Iwka Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:21
        Joko przynajmniej mnie potwornie wysuszał płytke paznokciową
    • Gość: Iwka allesandro i Sally Hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:24
      moje typy to Allesandro i Sally Hansen, trzymają sie i ponad tydzień, nie
      wysuszaja płytki paznokcia, duży wybór kolorów

nie polecam natomiast lakierów Layla- schodzą płatami w godzine po pomalowaniu
    • naila Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 21.04.05, 12:56
      Inglot, zwłaszcza nr 166 (bladoróżowy)
      • kkatie Re: INGLOT 21.04.05, 13:26
        obojetnie jaki, ladnie sie rozprowadza i jest trwaly i niedrogi.
        polecam
        • evil7 golden rose 21.04.05, 18:03
          uzywam obecnie golden rose-miss selene.nie narzekam na cene ani kolkor,na
          trwalosc tez teoretycznie nie powinnam:czego mozna oczekiwac za 2,5zl!ale
          malowanie co 2 dni jest...meczace.
    • Gość: Wioletta Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 18:49
      Na zawsze Lancome...
      • Gość: milkie Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.blich.krakow.pl 21.04.05, 19:37
        burzuj za kolor i niewiarygodny polysk ( trwalosc tez niczego sobie, 3 dni bez
        zarysowania), l`oreal- niewiarygodnie trwaly i nie zasycha we flakonie
        • Gość: gala Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.poligrafia.pl 22.04.05, 14:33
          Golden Rose. Jest wyjatkowo trwaly i ladnie sie rozprowadza. Odkad go
          odkrylam (wersja wygladzajaca, w matowej buteleczce, cena ok. 4.50 zl), nie
          uzywam innego, a przetestowalam juz wiele znacznie drozszych lakierow...
    • asia303 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 22.04.05, 15:33
      tylko Sally Hansen.
      Pomalujesz i 7 dni z głowy.
      Asia
      • Gość: magda Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:42
        Ja przypadkowo odkryłam lakier Rival de Loop ( jakoś tak - mam juz zdarte
        literki na buteleczce). Kupiłam w rossmanie za około 11 zł i byłam w szoku,ze
        ten lakier trzyma się na paznokciach tydzień czasu ( może nie mam bardzo
        długaśnych paznokci,ale często maluję róznymi lakierami i mam
        porównanie.Umalowałam w zeszły piątek i dziś zmyłam lakier. Słyszałam, ze inglot
        też jest dobry,ale nie używałam.
        • Gość: Zyga Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: 193.151.48.* 22.04.05, 17:39
          super jest colorama maybelline-trzym atydzien na paznokciach-az sie znudzi!!!!!!
    • Gość: ada Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:13
      Nie ma cud lakierów, nie istnieją takie.Każdy kto wykonuje podstawowe prace
      domowe doskonale o tym wie.
      • Gość: bo Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.chello.pl 25.04.05, 23:32
        zgadzam sie z ada! nie mozna mowic, ze ten sie trzyma 5 dni, a ten 7, a inny
        tylko 2! wszystko zalezy od tego jakie czynnosci sie wykonuje w ciagu dnia.
        mnie sie jescze nie zdarzylo aby lakier przetrwal 5 dni w nienaruszonym stanie,
        a uzywam lakierow l'oreal, sally hansen, maybelline, lumene i generalnie samych
        znanych firm. zwykle, codzienne prace domowe przyczyniaja sie niestety do jego
        odpryskiwania i scierania... :-(
        • justa_79 Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 28.04.05, 16:07
          ja podaję trwałość lakieru przy normalnych czynnościach domowych, skoro jeden
          trzyma mi się zawsze tylko 2 dni, a drugi zawsze min. 4 dni, to ten drugi mogę
          chyba uznać za trwały. nie mówię tu o testowaniu ich w ekstremalnych warunkach
          typu pranie ręczne 8 h dziennie, skrobanie farby z okien paznokciami czy praca
          na zmywaku...
    • Gość: olka Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.tvgawex.pl 26.04.05, 12:09
      bardzo polecam odzywki sally hansen. co do lakierow kolorowych to
      ostroznie.szczegolnie seria z nylonem. bardzo trudno sie maluje (szczegolnie na
      nierownej plytce paznokcia), poza tym konce odpryskuja juz po 1 dniu...
    • yomama Re: lista przebojow: lakiery do paznokci 26.04.05, 14:46
      a ja polecam odzywke do paznokci Paloma...wygladzajaca z teflonem...balady
      roz:)))
      Paznokcie piekne,zdrowe, a i kolor :)))
    • Gość: ada Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:58
      Używałam wszystkich odżywek{prawie}jakie są dostępne na naszym rynku, co jakiś
      czas wcinam witaminy, używam podkładów pod lakier,
      utwardzaczy,nabłyszczaczy,preparatów przedłużających trwałość lakieru i różnych
      innych rzeczy przeznaczonych do paznokci a one są ciągle nie miękkie ale bardzo
      miękkie.Strzępią się i rozdwajają. Są po prostu do kitu.Jestem cały czas
      przeciwniczką akryli i żeli ale to sie chyba już niedługo skończy.Jednak jeśli
      sobie zrobię to bardzo krótkie nie jakieś tam długaśne szpony.
      • Gość: Mango Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:12
        Zanim popełnisz akryle albo żele, spróbuj może Nail Tek nr 2. Na allegro można kupić za ok. 70 zł. Jeśli masz cienkie i miękkie paznokcie, piłowanie przed położeniem żelu/akrylu jeszcze bardziej je osłabi i nie wiadomo, czy będzie się toto trzymało. Mnie pomogła odżywka Onymyrrh, ale nigdzie jej już nie ma. Pozdrawiam!
        • Gość: ada Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:29
          Dzieki za poradę. Tej odżywki jeszcze nie miałam ale nie mam zbyt wielkich
          nadziei.Natomiast nie miałam pojecia że do akryli i żeli piłuje się
          płytke.Muszę to przemyśleć.
    • Gość: ada Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:52
      I jeszcze jedno, właśnie wypatrzyłam na allegro następczynie tej odżywki, o
      której ty mi napisałaś, a mianowicie Hydration Therapy II. Ta,którą ty polecasz
      jest trochę tańsza i nie wiem na którą się zdecydować? Pozdrawiam.
      • Gość: Mango Re: lista przebojow: lakiery do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:35
        Pytasz o Nail Tek? To jakaś nowsza opcja. Czytałam o niej na naszym forum bardzo pozytywne opinie.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka