IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:13
czy mozecie poradzic cos na wybielenie piegow?
Obserwuj wątek
    • Gość: pieguska Re: pieguski IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 20:08
      równiez zainteresowana:)
      • Gość: figa Re: pieguski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:46
        ja uważam, że piegi są śliczne i dodają uroku. sama chciała bym mieć ich więcej,
        ale mam tylko kilka na nosie i policzkach. jak chcesz się ich pozbyć to stosój
        maseczki z plasterków ogórka lub cytryny, napewno pomoże (mogą też być kosmetyki
        z ich składem), ale pamiętaj, jeszcze za nimi zatęsknisz, więc zastanów się dwa
        razy!!!
        • Gość: salem Re: pieguski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 00:22
          ileż razy ja słyszamalm to ze piegi sa sliczne. ale ja nie hcce sie z nimi
          zeganc jedynie troche wybieic:) juz zdazylam sie do moich kropulek
          przyzwyczaic!!!
          ...cytryny uzywam nawet spoko a moze ma ktos jakiego porady co do kremu czy
          maski .a moze nie zawiada domowe wspaniale sposoby(tylko jakie)?
          • Gość: Kinga Re: pieguski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:59
            a ja muszę podzielić sie a Wami moją radością! :-p piegi pojawiają mi
            sie wiosną..i mam je do jesieni! no i właśnie... od tygodnia jestem pieguską! i
            baaardzo mi się to podoba! :-p :-p
    • Gość: Meg Re: pieguski IP: *.crowley.pl 23.04.05, 11:19
      Mój Tata zawsze mi mówił że : " Kobieta bez piegów, to jak niebo bez
      gwiazd".Uwierzyłam i teraz jestem zdania ze to najpiekniejsza ozdoba.Piegowate
      buzie wydaja sie sympatyczne, zadziorne i pełne uroku:P
      • Gość: Alicja Re: pieguski IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:21
        pewnie ze tak piegi są przesliczne o niedana mam je na nosku hehe chce miec ich
        wiecej dlatego tez uzywam przypieszcza na nos hehe ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka