Dodaj do ulubionych

prostownica - ktora wybrac?:/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:21
co sadzicie o prostownicy BaByliss? zastanawiam sie nad jej kupnem na
allegro..koszt- 129 bez przesylki..warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: dddddddddddddddddd Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 18:40
      podobnio prostownice z babyliss to jedne z lepszych ,więc chyba warto.
      www.galeriaurody.com.pl
      • Gość: nina Re: prostownica rowenta IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.04.05, 22:01
        Czy ktoraś miała własnie taką prostownice?
    • anutka1 Re: prostownica - ktora wybrac?:/ 28.04.05, 18:51
      a co z takimi za okolo 50 zl - firmy Eurolux - niby tez ceramiczna, ciekawe czy
      warto zaryzykowac.
      • Gość: dddddddddddddd Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 18:54
        Podobno te tez są dobre,ale ta cena 50zł? za ceramiczną? Trochę mało.......
        • Gość: esz Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:03
          no wlasnie tez mnie to troche zdziwilo...chyba jednak nie sa az tak dobrej
          jakosci...eloll..czy sa tu specjalisci?:>
    • Gość: ddddddddddddddd poprawka IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 19:02
      to nie Eurolux tylko Efalock,podobno jedne z najlepszych prostownic,póżniej
      Wigo,Babyliss Pro, Gama. Tylko duuuużym minusem jest cena 250-350zł ;-(
    • kaajaa efalock 28.04.05, 19:21
      ja mam efalocka i jest naprawde swietna, nie niszczy bardzo wlosow,
      blyskawiczne nagrzanie (pare sekund) wyprostowane wlosy mam w 3 minuty (a moje
      naturalne sa raczej grubymi falami) po wyprostowaniu prosciutenkie piorka:)

co do ceny to u nas jest rzeczywiscie wysoka, ale jak masz rodzine czy
      znajomych w Niemczech to powiedz zeby ci poszukali. Ja kupilam efalocka za ok
      140zl rok temu...moze ta cena w Niemczech nadal obowiazuje....

no chyba ze szybko potrzebujesz prostownicy... to raczej nie bierz tych
      najtanszych z allegro..babyliss powinna byc ok!

pozdrawiam i zycze udanego zakupu!
      • Gość: ania Re: efalock IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 28.04.05, 19:50
        gdzie mam kupic takie prostownice ?? Tylko w hurtowniach fryzjerskich? Prosze
        podajcie jakies namiary lub adresy. Tylko nie allegro,. Dzieki !!
        • Gość: dddddddddddddddddd Re: efalock IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 20:19
          wpisz w google,albo nazwę firmy albo prostownica ,powinno wyskoczyć pełno
          skleów ze sprzętem AGD.
          • Gość: Gosiaczek Re: efalock IP: *.supermedia.pl / 212.75.100.* 28.04.05, 22:05
            Ja kupowałam F&D na Koszykowej w Wawie w sklepie z art. fryzjerskimi.
            Zapłaciłam 350 zeta i jestem b. zadowolona. Ma ceramiczne płytki, jonizator,
            szybko się nagrzewa, elektroniczna regulacja temperatury. Sklep jest vis a vis
            Hali Koszyki. Można tam też kupić preparaty do prostowania. Ja też chciałam
            kupić na Allegro, ale wolałam zobaczyć najpierw na co wydaję te 3,5 stówki.
    • Gość: esz Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:11
      dobra :D biore BaByliss :D dzieki:)
      • Gość: agaka Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.ghnet.pl 28.04.05, 22:59
        a dasz znac jak kupisz? :) Tez nie mam pojecia ktora kupic ... pozdr
    • Gość: kasia Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.05, 09:44
      Wlasnie nabylam BaByliss Wet N`Dry za 209 z Media Markt ,jestem zadowolona,
      wymienilam ja po uprzednim zakupie Rowenty(jasno fioletowa) za 129, w ogole nie
      prostowala moich wlosow, ktore i tak sa z natury proste.
      • Gość: myfa Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 09:48
        i jka sie sprawuje ta ko\tora teraz masz?
        • Gość: Patrycja Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:55
          Jak często używacie prostownicy, czy codziennie?
          • Gość: esz Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 08:59
            kupilam BaByliss :D zamawialam na allegro, doszla po 2 dniach. jak narazie
            super:D prostuje jak trzeba :D
      • Gość: GosiaO Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.crowley.pl 09.05.05, 11:01
        Wlasnie tez sie przymierzam do kupna tego modelu prostownicy, czy juz
        probowalas prostowac wlosy na sucho i mokro? Jakie sa efekty oraz trwalosc
        prostowania?
        • Gość: monika efalock IP: *.crowley.pl 09.05.05, 15:56
          Dziewczyny, a jaki model efalock macie? Bo ja sie wacham pomiedzy flat master a
          flat finger. Pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: efalock IP: *.echostar.pl 09.05.05, 16:18
            Flat master:-)Jest super.
        • Gość: esz Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:39
          jestem zadowolona,bardzo dobrze prostuje.mam wlosy podatne na wszelkie
          ukladanie ale sa raczej falowane niz krecone. jak dla mnie super. uzywalam
          tylko na sucho, na mokro nie probowalam.a jaka jest wlasciwie roznica?
          prostowanie na mokro i na sucho??
    • Gość: ann Re: prostownica - ktora wybrac?:/ IP: 217.153.73.* 12.05.05, 10:11
      Ja ma taka z lustrzanymi wkładami babyliss paris,bardzo dobrze prostuje włosy.
      Podobno lepiej domyka łuski włosa przez co włosy mniej się niszczą. Zobaczymy
      po jakims czasie. Na razie efekt jest super! cena to około 220 zł. na allegro,
      w sklepie nie wiem. Pozdrawiam
    • klamczucha3 Re: prostownica - ktora wybrac?:/ 12.05.05, 12:24
      Ja mam prostownice Philipsa,ceramiczna,szeroka,granatowa. ALe nie uzywam....
      Napalilam sie,pare razy skorzystalam i lezy.Jest naprawde bardzo dobra.Mozna
      samej regulowac temperature prostownicy az do 140 stopni ale mozna nastawic np
      na 80 lub 90 jak kto chce.To jest opcja zeby sobie wlosow nie popalic bo mamy
      rozne,cienkie,delikatne albo grube i sztywne!Calkiem niezla opcja!
      Jesli ktoras z was mialaby ochote to dajcie znac!
      • Gość: MADLEN111 Re: prostownica - ktora wybrac?:/ ratunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:39
        hej, chce kupić prostownicę, ale nie wiem jaką! zastanawiam się nad produktem
        firmy Babyliss, Philips i Remington, POMÓZCIE!!!!!!! JAKA JEST DOBRA??? PS.
        WŁOSY MI SIĘ PUSZA NAWET GDY JEST WILGOĆ W POWIETRZU!RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • klamczucha3 Re: prostownica - ktora wybrac?:/ ratunku!!!!! 13.05.05, 19:29
          Zerknij na posta przed swoim.Moze cie zainteresuje moja propozycja.
          pozdrawiam!
        • Gość: ann Re: prostownica - ktora wybrac?:/ ratunku!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.05.05, 22:11
          Nawet jak wyprostujesz włosy prostownicą, to wilgoć i tak zrobi swoje. Włosy
          pod wpływem wilgoci powrócą do stanu przed prostowaniem, no może nie aż tak
          bardzo, ale jednak. A na puszenie to nie wiem czy próbowałaś odzywki zielonej
          bez spłukiwania sunsilk, naprawde działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka